Αγορά τηλεόρασης 32''

Frank44

Established Member
7 June 2012
286
Καλημέρα σε όλους.Θέλω μια 32 για την κρεβατοκάμαρα και μετά από μια σχετική έρευνα βρήκα αυτήν
http://www.kotsovolos.gr/site/sound...ed-lcd/138280-lg-32lb650v-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

Θα ήθελα τις γνώμες σας και τυχόν εναλλακτικές προτάσεις.Αν και θα πάει σε τοίχο δεν με ενδιαφέρουν παραπάνω ίντσες για πολλούς λόγους.
Ευχαριστώ!

Επειδή λες ότι θα τη βάλεις σε κρεβατοκάμαρα, που σημαίνει ότι η θέαση θα γίνεται σχεδόν πάντα με σκοτεινές συνθήκες, απέφυγε τη συγκεκριμένη διότι έχει ips πάνελ που δεν ενδείκνυται για σκοτεινές συνθήκες θέασης, δεν θα έχει καθόλου καλή αντίθεση, δηλαδή το << μαυρο >> δε θα υπάρχει, θα είναι ένα σκούρο γκρι στη καλύτερη.
Αν δε θα βλέπεις με αυτή πολύ αθλητικά δες τη σονυ 32W705B , ίσως η καλύτερη εικόνα σε 2D φέτος στις 32 ίντσες και ειδικά σε σύγκριση με τη τιμή της, μπορείς επίσης να δεις και τις οικονομικές σειρές αλλά πολύ καλές της samsung στη σειρά 5....
Γενικά υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα που κοιτάς αρκετές επιλογές , πολύ καλύτερες από αυτή που είδες.

Αναλογως τη χρηση που θελεις να κανεις.Αν θελεις μια τηλεοραση για την κρεβατοκαμαρα,απλα για να χαζευεις κανα μεγκα,αντ1 και καμια σειρα,πριν κοιμηθεις,μια χαρα ειναι.Αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται κατι ακριβο για το υπνοδωματιο,το βαρος για εμενα πεφτει στο καθιστικο!

Στο καθιστικό έχω μια Sharp Aquos που με τα χρήματα που είχα δώσει πριν 4 χρόνια τώρα θα έπαιρνα μεγαθήριο :)
Οπότε μέχρι να τα φτύσει τελείως δεν προβλέπεται αλλαγή.Τωρα στην κρεβατοκάμαρα έχω μια sony crt 14ετίας 24'' η οποία πέρα από το τηλεκοντρόλ παίζει μια χαρά αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο το "μπαούλο" στον τοίχο.Για sony το service είναι χάλια και νομίζω ότι έχουν μείνει λίγο πίσω (μπορεί να κάνω και λάθος).
Για αυτή τί λέτε?
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/140866-samsung-ue32h5500

Είναι καλή tv.
Έχει VΑ panel ( καλο , σχετικά , μαύρο σε σχέση με την LG ειδικά ) , έχει καλο media player και καλο smart tv , αν ακόμα και σε υπνοδωμάτιο το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι 40 inches , ίσος να το ξανασκεφτόσουν.
Πάντως η διαφορα από Η5500 και w705/6B στην ΤΙΜΗ είναι μικρή , αν πράγματι δεν μπορείς να δόσεις τόσα όσα ζητάει η sony , πάρε την Η5500 , δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς πολλές επιλογές.
Αυτές οι δυο είναι μονο καλές με την Sony να υπέρτερη.

Με την 706 τί διαφορά έχει σε χαρακτηριστικά?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης θα ήθελα να έχει wifi direct και/ή screen mirroring.Δεν είδα στη σόνυ κάτι τέτοιο στα χαρακτηριστικά.

Τελικά προχώρησα σε παραγγελία για τη Sony, σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.