Αγορα τηλεορασης 3D 46''-47''

kflabouris

New member
15 January 2011
19
Και εγω ενδιαφερομαι για τις ιδιες αλλα στις 40 ιντσες...αποσταση θεασης 1,5 με 2 μετρα ειμαι...Με ενδιαφερει περισσοτερο για gaming και μετα για 3d!Καθε γνωμη σεβαστη!Απ τη μια κλεινω προς lg αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι οι samsung ειναι καλυτερες....

Κανα 3αρι μετρα αν δεν κανω λαθος μια φορα εχω παει κ σπιτι,θα το σιγουρεψω ομως!Λογικα δεν θελουν κ παραπανω απο οτι μου ειπαν!
Η χρηση θα ειναι κανονικη τηλεοραση dvd κλπ κλπ,τι αλλο?

edit αν εννοεις για gaming,δεν πιστευω να βαλουν κονσολα,κ αν βαλουν νταξει δεν θα θελουν κ το 100%,να μη χασουν ουτε ms,οχι ομως να κολαει κιολας!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης 3D 46''-47''

H ΕΗ6030 είναι η καλύτερη επιλογή με βάση την τιμή της τόσο σε 40" όσο και 46". Τώρα, για το φίλο με τα τρία μέτρα απόσταση θέασης, επειδή για 3D στα τρία μέτρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη από 50" ας μην έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τον τομέα αυτό. Αν δεν έχει πολύ φωτεινό χώρο ας πάρει καλύτερα την Samsung E550.

Oχι εννοω οτι θα συνδεσω την tv με ps3 και ρωταω ποια εχει την καλυτερη αποδοση....

Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης 3D 46''-47''

Oχι εννοω οτι θα συνδεσω την tv με ps3 και ρωταω ποια εχει την καλυτερη αποδοση....

H ΕΗ6030 είναι η καλύτερη επιλογή με βάση την τιμή της τόσο σε 40" όσο και 46"...

Αν ενδιαφέρεσαι για όσο το δυνατόν χαμηλότερο lag ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια 50 Hz LCD. Δε νομίζω όμως πως είναι ιδιαίτερο ψηλό στην EH6030.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης 3D 46''-47''

Αν ενδιαφέρεσαι για όσο το δυνατόν χαμηλότερο lag ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια 50 Hz LCD. Δε νομίζω όμως πως είναι ιδιαίτερο ψηλό στην EH6030.

Μαλλον εκει το βλεπω να καταληγω σιγα σιγα....Αν και με στεναχωρει οτι δεν εχει καλο 3d!Παντος αναμεσα στις εη6030 και es6100 δεν αξιζει η διαφορα των 100 ευρω λετε για μενα που δεν με ενδιαφερει το smart tv ε;Παντως ευχαριστω ολους παιδια για τις γνωμες σας,ελπιζω και εγω να ανεβασω σιγα σιγα τις γνωσεις μου σε αυτα τα θεματα και να μπορεσω να βοηθησω με τη σειρα μου!Πολυ καλο το φορουμ σας και πιστευω εχει βοηθησει πολλους...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα τηλεορασης 3D 46''-47''

Παιδες να κανουμε μια σουμα γιατι τα εχουμε μπερδεψει μπηκε κ ο φιλος...
τι εχετε να προτεινετε απο αυτα που εβαλα κ με ποια σειρα κ κατι εξισου καλο αν υπαρχει κατι αλλο...

Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρες οι απαντήσεις. ;)

H ΕΗ6030 είναι η καλύτερη επιλογή με βάση την τιμή της τόσο σε 40" όσο και 46". Τώρα, για το φίλο με τα τρία μέτρα απόσταση θέασης, επειδή για 3D στα τρία μέτρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη από 50" ας μην έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τον τομέα αυτό. Αν δεν έχει πολύ φωτεινό χώρο ας πάρει καλύτερα την Samsung E550.

Μία από τις δυο Samsung να πάρει. Αν βρει και την Panasonic 47ET5 πουθενά σε καλή τιμή ας δει και αυτή.

Επειδη και εγω το ψαχνω τοσες μερες,αν ο φιλος σου εχει τα λεφτα θα σου προτεινα την es6100!Αυριο ερχετε η lg lm615s σε ενα φιλαρακι θα την δω αυριο και οταν λεω θα την δω εννοω εξονυχιστικα και θα σου γραψω εντυπωσεις....

Λοιπον πηγα και ειδα την lg lm615s σημερα στον φιλο μου...Οι εντυπωσεις ηταν οι εξης:στο τηλεοπτικο σημα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθικα αλλα οχι οτι ηταν και ασχημο με αριστα το 10 θα του βαζα 7,5.Τωρα στο gaming ειχε πολυ καλη εικονα ελαχιστο εως καθολου lug θα ελεγα,αλλα το μονο που μου εκανε πολυ κακη εντυπωση ειναι οτι παιζοντας το pes2011 παρατηρησα οτι οταν εβγαζα σεντρες εμεναν οι γραμμες του γηπεδου για 1 δευτερο σαν σκια αν δεν κανω λαθος αυτο λεγετε blur.ΔΕΝ ξερω κατα ποσο ρυθμιζετε αυτο.Η αληθεια ειναι μετα που επαιξα ενα παιχνιδι racing ηταν πολυ καλη η εικονα και δεν μου εκανε το blur.Τελος απο 3d παλι δεν ενθουσιαστικα χωρις να βαλω να δω καποια ταινια που ειχε γυριστει 3d ομως...Αλλα στη μετατροπη απο 2d σε 3d δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι το τρομερο...Δεν ξερω αν για αυτο ευθυνετε το καλωδιο hdmi.Αυτα απο μενα...

Μία από τις δυο Samsung να πάρει. Αν βρει και την Panasonic 47ET5 πουθενά σε καλή τιμή ας δει και αυτή.

χαιρετώ τη παρέα. επειδή κι εγώ σκέφτομαι για 46"~47" , πότε θεωρείτε ότι αξίζει τα 200 euro διαφορά που έχουνε;
samsung UE46EH6030W ==> 660,00 eu
Panasonic TX-L47ET5E ==> 870,00 eu

ευχαριστώ!

Η 6030 σαν value for money είναι άπιαστη. ο μόνος λόγος να δώσεις 200 ευρώ έξτρα είναι να πας στην Sony ΗΧ750 που είναι 1-2 κλάσεις πάνω και από την ΕΤ5 και από την 6030.

Λοιπον παιδες επειδη το κοιταξα το θεμα,και 2 μερες ετρεχα πλαισιο...
Αυτα που ειδα εγω...
βασικα πηραμε την 6030 γιατι εκανε στο ατομο που θελει,κ εγω αυτη θα επερνα...

Η samsung ειναι ελαχιστα λιγοτερη φωτεινη απο της lg σε αυτες τις τιμες αποτι ειδα...αλλα παιδες το 3d της samsung δεν πιανετε με τπτ,πολλα επιπεδα πανω!
Επισης αλλο ενα καλο που παρατηρησα στην samsung ειναι πως δεν κανει τοσες πολλες σαν μαυροασπρες σκιες μεσα,λογικα σαν αυτα που ανεφερε ο chris..