Αγορα τηλεορασης 40-42 3D μέχρι 800 ευρω με AC3 kai DTS

spyrosgr

New member
29 November 2012
1
καλησπέρα εχω διαβασει αρκετα posts προκειμενου να αποφασισω ποια τηλεοραση να αγορασω αλλα δεν μπορεσα να αποφασισω και ετσι ανοιγω δικο μου θέμα ζητοντας τη βοηθεια σας!

ψαχνω για 40-42, οποσδηποτε 3D (αυτος ειναι και ο λογος που θελω να αλλαξω και την παλια μου)
σε ελαχιστα posts ειδα να αναφέρονται τα format που υποστηριζουν, δεν ξερω ισως δεν θεωρήται σημαντικό για τους περισσοτερους για μένα ομως ειναι. θελω να παιζει ολα τα mkv ασχετως αν εχουν ήχο ac3 ή dts θέλω να τα υποστηριζει ολα και να μην καθομαι με προγράμμα να κανω μετατροπές τον ήχο οπως κανει ενας φιλος μου που εχει lg (δε θυμαμαι ποιο μοντέλο). υπαρχει καποια δοκιμασμένη που να παιζει και τα 2 format ήχου? αν ναι μπορειτε να μου πειτε ποιές? τωρα θα μου πειτε καλα βαζεις την ποιοτητα τα hz κτλ σε δευτερη μοιρα.... ναι τα βαζω
ας υποστηριζει τα φορματ που ζηταω και απο τις επιλογες που μενουν θα διαλεξουμε και αυτην με την καλυτερη ποιοτητα.

Καλύτερο ενσωματωμένο media player έχουν οι samsung, οπότε για εμένα (και αφού δεν γράφεις να χρειάζεσαι smart tv) κοίτα την samsung eh6030. Είναι 3d, 100hz (πραγματικά) και με καλό vfm.
Θα πρότεινα να παραθέσεις και την απόσταση θέασης απο την τηλεόραση και συνθήκες θέασης όπως φωτεινός χώρος ή μη, θέαση μόνο το βράδυ (κοιτάμε και plasma που έχουν καλή σχέση μεγέθους/εικόνας/τιμής), χρήση θέασης (πχ μόνο ταινίες) κλπ. Πάντως με τα 800 ευρώ άνετα πάς σε 46 ίντσες (που σου προτείνω σε σχέση με τις 40-42 και ακόμα περισσότερο αν σε ενδιαφέρει όντως το 3d).

Κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: ζητάς πολλά απο τον ενσωματωμένο media player των τηλεοράσεων και φοβάμαι θα απογοητευτείς. π.χ. οι Samsung έχουν τον καλύτερο (απο τον ανταγωνισμό) και παίζουν ήχο dts αλλά πάντα στα 60hz (όπως όλοι οι media player των τηλεοράσεων) και επίσης δεν παίζει mkv με profile 5.1.