Αγορά τηλεόρασης 40"-42" για υπνοδωμάτιο

δεν ξέρω τι ηλικίας είναι οι γονείς σου (και συγγνώμη που επεμβαίνω σε προσωπικά θέματα) αλλά επειδή η μάνα μου (72 ετών) θέλει καινούργια τηλεόραση (αντικατάσταση από crt) ξέρω πολύ καλά ότι το μόνο που θα την ευχαριστήσει είναι μια τηλεόραση με χρώματα τούμπανο και 200nits και ας είναι λάθος. οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μια διαφορετική σχέση με τα χρώματα και επειδή βλέπει τηλεόραση ημέρα - μεσημέρι βράδι σε ρετιρε πανταχόθεν ελευθερο δεν σκέφτομαι καν για πλάσμα αν και μια u30 θα μου στοιχήσει λιγότερο. ίσως μια βόλτα μαζί τους σε κάποιο κατάστημα λύσει το πρόβλημα lcd vs plasma.

Έχεις δίκιο να πιστεύεις οτι ίσως κάτι πιο εντυπωσιακό θα φαίνεται καλύτερο στα μάτια μεγαλύτερων ανθρώπων, αλλά ευτυχώς έχουν σωστή άποψη για το τι πραγματικά είναι καλό (ίσως γιατί δεν είναι τόσο μεγάλοι 28 είμαι εγώ, 55 οι γονείς :flipout:). Εγω απο την άλλη ενώ θα επέλεγα την g30, προσπαθώ να τους "πείσω" ότι ίσως μια lcd θα τους ταίριαζε καλύτερα λόγω του οτι είναι μια πιο ας πούμε all around λύση για τη χρήση που τη θέλουν, και ο πατέρας μου με ψήνει για την g30 λέγοντάς μου οτι "εγώ θέλω σωστό μαύρο και φυσικά χρώματα"..! Ήδη έχουμε κάνει μια πρώτη βόλτα απο τα καταστήματα, αλλά δεν βρήκαμε κάποιο να έχει και την D6100 και την g30 για να συγκρίνουμε. Ξέρεις κάποιο στα ν. προάστια?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 40"-42" για υπνοδωμάτιο

Αν και θα υπάρχουν ανακλάσεις και στις δύο LCD λόγω της γυαλιστερής τους επιφάνειας. :cool:

Τις αντανακλάσεις δε τις γλιτώνουμε δηλαδη..!:cool:

g30 μην το σκέφεται.'έχει δίκιο ο μπαμπάς. πλαίσιο και κωτσόβολος στη βουλιαγμένης καθώς κατεβαίνουμε αριστερά στη γωνία πριν τον άλιμο αν δεν κάνω λάθος. ο κωτσό έχει πολλές τηλεοράσεις εκεί. να σου πώ σίγουρα ότι είναι στημένες- οχι. αν δεν έχεις πάει κάνε μια βόλτα.

Σ'αυτά τα καταστήματα έχω ήδη πάει, δεν την έχει κανένα! Και εχω πάει και σε άλλα που επίσης δεν την έχουν! Τι γίνεται, πουθενά δεν υπάρχει να τις συγκρίνω?

Για την Philips 46PFL6606 τι λέτε??

Έχεις δίκιο να πιστεύεις οτι ίσως κάτι πιο εντυπωσιακό θα φαίνεται καλύτερο στα μάτια μεγαλύτερων ανθρώπων, αλλά ευτυχώς έχουν σωστή άποψη για το τι πραγματικά είναι καλό (ίσως γιατί δεν είναι τόσο μεγάλοι 28 είμαι εγώ, 55 οι γονείς :flipout:). Εγω απο την άλλη ενώ θα επέλεγα την g30, προσπαθώ να τους "πείσω" ότι ίσως μια lcd θα τους ταίριαζε καλύτερα λόγω του οτι είναι μια πιο ας πούμε all around λύση για τη χρήση που τη θέλουν, και ο πατέρας μου με ψήνει για την g30 λέγοντάς μου οτι "εγώ θέλω σωστό μαύρο και φυσικά χρώματα"..! Ήδη έχουμε κάνει μια πρώτη βόλτα απο τα καταστήματα, αλλά δεν βρήκαμε κάποιο να έχει και την D6100 και την g30 για να συγκρίνουμε. Ξέρεις κάποιο στα ν. προάστια?

Μάλλον πρέπει να αφήσεις τον πατέρα σου να πάει και να αγοράσει TV!
Αν έχεις το budget για την G30 δεν μιλάς καν για Philips.

Μάλλον πρέπει να αφήσεις τον πατέρα σου να πάει και να αγοράσει TV!
Αν έχεις το budget για την G30 δεν μιλάς καν για Philips.

Παρεξήγηση Κώστα! Η Philips μπήκε "εμβόλιμα" λόγω καλής προσφοράς (769ε 46"), εγώ υπερ της G30 είμαι, απλά το μεγαλύτερο "αγκάθι" είναι η χρήση για την οποία προορίζεται, 80% ψηφικά, στα οποία ίσως άλλες υπερτερούν..

OK κατάλαβα.
Καλές οι προσφορές αλλά το θέμα είναι σε ποια προιόντα γίνονται και ποια είναι η ποιότητά τους.
Και επειδή έβαλες σε παρένθεση τιμή και ίντσες θυμήθηκα πως με λιγότερα χρήματα παίρνεις 50άρα.(LG PV350).
Αλλά σίγουρα ξεφεύγει σε μέγεθος αλλιώς θα την είχες τσεκάρει, οπότε πάνε για G30.

Έχεις δίκιο Κώστα, για κάποιο λόγο υπάρχει αυτή η προσφορά. Όσο για την 50αρα εντάξει, δε με χαλάει το μέγεθος, απλά αν πάω τελικά σε plasma θα προτιμήσω σίγουρα την g30 που τη θεωρώ καλύτερη (παρά η διαφορά χρημάτων με την LG). Παίζει ακόμα και 46g30...