αγορά τηλεόρασης 40-42 ιντσων

pioneer

New member
29 October 2010
4
μεχρι τις γιορτες των χριστουγεννων προτιθεμαι να αγορασω νεα τηλεοραση.θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με το τι παιζει στην πιατσα με ταβανι στα χρηματα τα 700 ευρω.σημερα εκανα μια βολτα στο saturn στη θεσσαλονικη και μου εκατσει ωραια στο ματι η sony kdl-ex402 στις 40 ιντσες.εχει καποιος να καταθεσει γνωμη;ακουω κι άλλες προτασεις.

Φίλε ανάλογα με τη χρήση που τη θέλεις. Υπάρχουν πολλές καλές TV. Πες μας και σε ποιά απόσταση θέασης θα την έχεις.

περιπου στα 3 με 4 μετρα φιλε μου.να ξεκαθαρισω οτι τη θελω για την προφανη χρηση,να παρακολουθω τα ψηφιακα καναλια,μιας κι εδω που μενω τα αναλογικα ... ΔΕΝ και για ps3 gaming.και ασφαλως για να βλεπω τις αγαπημενες ξενες σειρουλες μου ...

την ειχε κι αυτην στο μαγαζι εχω την εντυπωση.μου κινησε κι αυτη το ενδιαφερον.αξιζει να την κοιταξω σοβαρα λες φιλε κωστα;

υγ στην lcd panasonic s20 αναφερεσαι,ετσι;

Last edited:
3-4μ και 700 budget = LG 50PJ550 / 50PK550 (hd @ 625 / full-hd @ 745)

κατέβασε και τις σειρούλες σου σε 720p να δεις τι δημαίνει TV, και είσαι άρχοντας!

την ειχε κι αυτην στο μαγαζι εχω την εντυπωση.μου κινησε κι αυτη το ενδιαφερον.αξιζει να την κοιταξω σοβαρα λες φιλε κωστα;

υγ στην lcd panasonic s20 αναφερεσαι,ετσι;

Ναι σωστά δε το διευκρίνισα, την plasma S20 εννοούσα. Πιστέυω πως είναι αρκετά καλύτερη από την U20 χωρίς να διαφέρει τραγικά σε τιμή.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.σε plasma βασει λοιπον διαθεσιμου μπατζετ εκ των p42s20 κ PK550/PJ550 ,που θα κινουσαστε εσεις;φυσικα αν υπαρχει και τριτος "πολος",τεταρτος κοκ ευχαριστως ακουω προτασεις ...

να παρω μια εστω κι οχι απολυτα παντως VFM τηλεοραση,μιας κ δεν μου περισσευουν!

υγ η παραμετρος gaming επισης με ενδιαφερει πολυ.οποτε,ας μην υποτιμηθει απο οποιον θελει να εκφερει αποψη ...

Προσοχή, για τις LG PJ/PK μίλησα για 50"
η απόσταση ενδείκνειται για 50", και η (πιθανώς) λίγο καλύτερη εικόνα της S20 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι προτιμότερη από τη μεγαλύτερη διαγώνιο.