αγορά τηλεόρασης 40-42" με 3d και smart.Κυριως αθλητικά.

stefanosA

New member
17 March 2014
19
Καλησπέρα.
Είναι ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα:
Samsung UE-40H6200
LG42LB650V
Και LG 42 LB652V

Αυτο που θέλω είναι να δείχνει καθαρά ποδόσφαιρο χωρίς θολουρα στην κινηση της μπαλας που αφήνουν χαρακτηριστικά κάποιες τηλεόρασης που έχουν καθαρά 50Hz νομίζω αλλά δεν έχει να κάνει απαραίτητα.

Εχω την Samsung 46" 6500f που ήταν μέχρι πέρυσι στις εκπτωσεις και η προβολή ποδόσφαιρου είναι φοβερη. Έχω μια ιδέα τι παίζει το είχα ψάξει πολύ πέρσι αλλά βλέπω πως είναι πιο δύσκολο να βρεις μικρότερες τηλεοράσεις.

Χρειάζομαι μια ακόμη μέτρια τηλεόραση.παρακαλώ τη βοήθειά σας με είχατε κατάτοπισει άψογα πέρυσι.

Συγνωμη Στέφανε , αν κατάλαβα εισαι ηδη κατοχος samsung , τι σε κάνει να εχεις ενδοιασμούς κατευθειαν για αλλη μια αγορά samsung ?

Το κόστος μιας δευτερης τηλεόεασης ίσως. Βγαινουν πιο φθηνά και η LG LB652V έχει 5 χρόνια εγγύηση και μπορεί να πάρω βάση δώρο απο εκεί. Δεν εμπιστέομαι την τεχνολογία τα τελευταία χρόνια η samsung ενταξει ανοιγει μια δυο ώρες την ημέρα(δεν θεωρώ πως είναι η πιο αξιοπιστη αλλά μεχρι εκεί την εμπιστεύομαι.. απο απόδοση σκιζει αλλά δεν έχω ακούσει λιγα συν μια 23αρα LCD που έχω... μετα απο 3 χρονια τα ηχεία δεν ακούγονται καλά), δεν μου έχει βγαλει πρόβλημα είμαι ευχαριστημενος.

Θα πηγαινα σε philips ας πουμε για αξιοπιστία για μια τηλεόραση που παίζει όλη μέρα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα πάλι. Η samsung εχει ένα χρόνο εγγυηση(ουτε το νομιμο 2 χρονια δηλαδή) τώρα ας πουμε μετραω μέρες και επαναπροσδιορίζω τις απόψεις μου.

Καλησπέρα.
Είναι ανάμεσα στα παρακάτω μοντέλα:
Samsung UE-40H6200
LG42LB650V
Και LG 42 LB652V

Αυτο που θέλω είναι να δείχνει καθαρά ποδόσφαιρο χωρίς θολουρα στην κινηση της μπαλας που αφήνουν χαρακτηριστικά κάποιες τηλεόρασης που έχουν καθαρά 50Hz νομίζω αλλά δεν έχει να κάνει απαραίτητα.

Εχω την Samsung 46" 6500f που ήταν μέχρι πέρυσι στις εκπτωσεις και η προβολή ποδόσφαιρου είναι φοβερη. Έχω μια ιδέα τι παίζει το είχα ψάξει πολύ πέρσι αλλά βλέπω πως είναι πιο δύσκολο να βρεις μικρότερες τηλεοράσεις.

Χρειάζομαι μια ακόμη μέτρια τηλεόραση.παρακαλώ τη βοήθειά σας με είχατε κατάτοπισει άψογα πέρυσι.

Σαν μια συμβουλή από μενα αρχικά θα σου πω ότι αν ενδιαφέρεσαι σίγουρα για 3d - χρειαζεσαι τουλάχιστον να πας σε 50 + ίντσες.Στις 40-42 με επιλογή 3d πληρώνεις τσάμπα χρήματα extra..δεν αξιζει το 3d σε αυτό το εύρος ιντσών. από εκει και πέρα it' up to you βέβαια.

Δέχομαι και προτάσεις χωρίς 3d. Το smart ίσως να είναι απαραίτητο. Θέλω να το χρησιμοποιώ με το tablet για mirror και YouTube η εκτός αν αξίζει να πάρω hdmi με android.

Θα πηγαινα σε philips ας πουμε για αξιοπιστία για μια τηλεόραση που παίζει όλη μέρα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα πάλι. Η samsung εχει ένα χρόνο εγγυηση(ουτε το νομιμο 2 χρονια δηλαδή) τώρα ας πουμε μετραω μέρες και επαναπροσδιορίζω τις απόψεις μου.

Που τον είδες τον ένα χρόνο εγγύηση? Η H6200 απο αυτές που αναφέρεις είναι ότι πιο κοντινό στην F6500 , δεν έχει γυαλιά 3D και smart remote στην συσκευασία όμως.

Δεν θέλω "κοντινο" πιο φθηνό θέλω και μια τηλεόραση για όλη την μέρα να είναι ανοιχτή. Και να βλέπουμε μπάλα καθαρά. Τα 5 χρονιά εγγύηση με δελεάζουν σε μια τηλεόραση με χαρακτηριστικά.

Πρώτη φορά 3d είδα σε LG 42" περσινή και δεν είχα πρόβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σας ζητώ συγγνώμη για τις λειψες απαντήσεις επειδή εργάζομαι αυτή τη στιγμή και από το κινητό δεν μπορώ να κάνω πολλά. Θ εμπλουτισω με σωστές απαντήσεις. θα κάνω διορθώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ απλά ακόμα μια απάντηση να μου πείτε για τα αθλητικά αν ξέρετε ότι κάποια από αυτές ή σαν και αυτές δεν έχει θέμα.

Αυτό με καίει...

Δεν θέλω "κοντινο" πιο φθηνό θέλω και μια τηλεόραση για όλη την μέρα να είναι ανοιχτή. Και να βλέπουμε μπάλα καθαρά. Τα 5 χρονιά εγγύηση με δελεάζουν σε μια τηλεόραση με χαρακτηριστικά.

Πρώτη φορά 3d είδα σε LG 42" περσινή και δεν είχα πρόβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σας ζητώ συγγνώμη για τις λειψες απαντήσεις επειδή εργάζομαι αυτή τη στιγμή και από το κινητό δεν μπορώ να κάνω πολλά. Θ εμπλουτισω με σωστές απαντήσεις. θα κάνω διορθώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ απλά ακόμα μια απάντηση να μου πείτε για τα αθλητικά αν ξέρετε ότι κάποια από αυτές ή σαν και αυτές δεν έχει θέμα.

Αυτό με καίει...

Sony kdl-42w705 ή 706b με 5ετη εγγυηση πιστευω πρεπει να ειναι η πρωτη σου επιλογή.

Αν θες τηλεόραση 100Hz στις 40-42" για να βλέπεις μπάλα, οι επιλογές σου είναι 3: LG 42LB6XX οι οποίες όμως εμφανίζουν banding, Samsung 40H6XXX και η εξαντλημένη αυτή τη στιγμή λόγω τις προσφοράς στα 399 PANASONIC TX-40AS640Ε

Πήρα την lg LB652. Έχει πέντε χρόνια εγγύηση με 40 ευρώ επιπλέον.

Δίπλα δίπλα που τις είχε και έβλεπα ΟΤΕ TV.. αυτη μου επεφτε καλύτερα το μάτι και μου φάνηκε πολύ καλύτερη από τις περσινές LG. Δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά στην αρχή. Μονο η sony δεν μου άρεσε καθόλου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.