Αγορά Τηλεόρασης 40"-42"

Φιλε αμα ειναι εκθεσιακη δες λιγο μηπως εχει κανα burn in γιατι δεν αποκλειεται...

Εάν η τηλεόραση εχει κάποιο mode σε τελείως λευκή εικόνα για "ξέπλυμα" απο image retention, τότε βάλε το και κοίτα μήπως έχει κάπου κάποιο μόνιμο αποτύπωμα για παραδειγμα menu από dvd etc.

αυτο με τη λευκη εικονα δε το βρισκω..με το dvd θα το δοκιμασω,αλλα πριν που δοκιμασα να δω πως φαινεται ενα dvd δε παρατηρησα κατι !

τελικα το ρυθμισα στην ισπανια και ολα οκ!πηγα να κατεβασω τον ελληνικο οδηγο που εχει στο επισημο τοπικ της u10 εδω στο φορουμ αλλα δε μου το ανοιγει!!

Aνοίγει κανονικά με firefox. Μήπως έχεις ενεργοποιημένα κάποια μπλοκαρίσματα ή δεν έχει υποστήριξη .pdf o browser σου; Εναλλακτικά, κάνεις δεξί κλικ στο link, επιλέγεις "αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού" και κάνεις επικόλληση στο πεδίο διευθύνσεων.

αυτο με τη λευκη εικονα δε το βρισκω..με το dvd θα το δοκιμασω,αλλα πριν που δοκιμασα να δω πως φαινεται ενα dvd δε παρατηρησα κατι !

Εννοώ να έχει μείνει αποτύπωμα απο menu dvd, όχι ότι θα δεις κατι άμα βάλεις dvd να παίζει. Γενικά το burn in (το δικό μου τουλάχιστο) φαίνεται μόνο σε κάτασπρο φόντο.

οχι δε παρατηρησα καμια στιγμη κατι τετοιο!και ημουν απο το μεσημερι και προσπαθουσα να την ανακαλυψω,μολις ξεμπερδεψα χεχε

παιδια παρατηρησα burn in τωρα που δοκιμαζα κατι ρυθμισεις με το ps3 ...τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?

Eπιστροφή στο κατάστημα και αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων...

Μια και είναι Κυριακή όμως αύριο, άσε την να παίξει μερικές ώρες χιόνια, μήπως και είναι image retention και φύγει...

επειδη ετυχε να εχω το τοπικ αυτο στα αγαπημενα απο τοτε που πηρα την αντιστοιχη τηλεοραση,οφειλω να ομολογησω οτι 6 χρονια μετα εχει βγει σκυλι και ακομα μοστραρει στο σαλονι του σπιτιου μας :)
ευχαριστω το φορουμ για αλλη μια φορα

καλησπέρα και απο έμενα και καλες γιορτές.

Μετα απο σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας και άπειρες ώρες στο ενεργητικό της η 37" HITACHI FullHD άρχισε τα παρατράγουδα και είναι για αντικατασταση.
Με ταβάνι τα 300 θα ήθελα να μπορείτε να μου πείτε πια απο τις παρακάτω θα επιλέγατε. Πρωτίστως με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας και η ικανότητα αναπαραγωγής αρχείων βιντεο .

40" Hitachi 40HBT42A Smart LED Full HD 299 (smart)

40" BLAUPUNKT BLA 40/133 269 (DVB-C)

42" LG 42LF5610 299

43" LG 43LF5400 LED Full HD 315

έλεγα να πάρω την blaupunkt που είναι η φτηνότερη και με τα χρήματά που περισσεύουν μέχρι τα 300 να την συνόδευα με ένα ruspberry pi 3.
Να πω οτι δεν εχω δει καμια απο κοντα και η αγορα θα γινει αμεσως μετα τις γιορτες.

Καθε πρόταση-γνώμη καλοδεχουμενη.

Ευχαριστω