Αγορά τηλεόρασης 40-43" μέχρι 400

Εννοώ ότι το μόνο προφανές πλεονέκτημα αυτής της τηλεόρασης, η χαμηλή τιμή για top brand προιόν, ακυρώνεται απο την προσφορά της LG 43LF5400 στην ίδια τιμή. Αρα τι μένει? Προφανώς αν αύριο εξαντληθεί θα ξανα μπεί στην κουβέντα η 5100 (όχι ότι έχουν και καμια ουσιαστική διαφορά).

Το οτι την έχω δει σε κατάστημα δεν λέει κάτι και από κοντά δεν θα τη δώ γιατί ήδη απέτρεψα έναν φίλο μου απο την αγορά της :argue:

Μιας και είσαι λακωνικότατος ως προς το τι ψάχνεις σε μια τηλεόραση θα σου πω ότι για να βλέπεις με φως Digea και να βάλεις παιδικά σε κανα πιτσιρίκι είναι μια χαρά.

Digea και μπαλα στην νοβα και στον οτε. Τωρα ειμαι με μια 37αρα σονυ HD και ειναι δελεαρ να παω σε full HD αλλα καταλαβα οτι ειναι ψιλομουφα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Πραγματική αναβάθμιση θα είναι να πας σε μια 48-50" που να έχει και 100Hz απο το panel. Επιπλέον καλό ειναι να αποφύγεις τις LG (ακόμα και με 100Hz) γιατί είναι αυξημένες οι πιθανότητες να παρουσιάσουν vertical banding στο ποδόσφαιρο.

Εχε το νού σου για καμια προσφορά στην Samsung 48J6200.

Καλή Χρονιά -bye-

Καλο ειναι να αποφυγεις της Samsung
τηλεοπτικο καλο δεν εχουν
καλη συνδεσιμοτητα με αλλες συσκευες δεν εχουν
καλο Player δεν εχουν

Καλά το ξεκίνησες αλλά κάπου το χασες..

Δεν υπάρχει καλύτερος media player απο της Samsung.
Επιπλέον ο άνθρωπος γράφει ότι έχει και Νόβα και ΟΤΕTV άρα δεν τον απασχολεί το τηλεοπτικό.
Μόνο η συνδεσιμότητα - αν τη χρειάζεται - είναι μειονέκτημα.

Edit: Ο ήχος της Samsung είναι ένα μειονέκτημα σε σχέση με τις LG. Αυτό ναι, είναι και το μόνο που μου λείπει πραγματικά απο την LG μου.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Φίλε ducksong εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος.Μόλις έθιξες ένα θέμα το οποίο το ψάχνω καιρό και δεν είχα βρει σαφή απάντηση.Αυτό περί τηλεοπτικού.Αυτό που καταλαβαίνω λοιπόν από όσα είπες είναι ότι όταν μιλάμε για τηλεοπτικό αναφερόμαστε στον εσωτερικό δέκτη της TV και στην επεξεργασία της στο σήμα και όχι σε τηλεοπτικό που λαμβάνεται από εξωτερική πηγή όπως ο δέκτης της συνδρομητικής.Σωστά;
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν για sd σήμα από συνδρομητική αυτό που μας ενδιαφέρει στην υποψήφια τηλεόρασή μας είναι η εικόνα σε sd και όχι σε τηλεοπτικό;Γιατί στο thread που είχα ανοίξει εγώ και έμειναν πολλές ερωτήσεις μου αναπάντητες, ενώ διευκρίνιζα πως θα βάλω οτεtv στις προτάσεις που πήρα ήταν και το τηλεοπτικό μέσα στα υπέρ και κατά τους.
Εγώ πάντως μάλλον κάνοντας λάθος όταν έλεγα τηλεοπτικό εννοούσα τα κανάλια της digea μέσω nova-ote.Πιο συγκεκριμένα είχα απογοητευτεί από μία f6400 48'' ενός φίλου η οποία όμως στα hd ήταν πολύ καλή.Ισχύει αυτό ή ήταν απλώς θέμα του ότι δεν είχα συνηθήσει να βλέπω 480 σήμα σε τόσο μεγάλη οθόνη απο τα 2 μέτρα;

Οταν βλεπεις απο Οτε - Νόβα, ο δέκτης κάνει όλη τη δουλειά και στέλνει το σήμα σε μια θύρα hdmi για να το προβάλει η τηλεόραση η οποία λαμβάνει το σήμα σε ανάλυση 1920x1080 και το προβάλει ως έχει. Οπότε εκεί δεν έχει να κάνει με το δέκτη και τον upscaler της Samsung. Οταν βλέπεις Digea το σήμα έρχεται στον δέκτη 720x576 και τηλεόραση πρέπει να το κάνει upscale στα 1920x1080 για να το προβάλει, οπότε εκεί κρίνεται η δυνατότητα του κάθε μοντέλου στο τηλεοπτικό.

Παίδες καλησπέρα. Ποια πιστεύετε οτι απο τις παρακάτω αξίζει να αγοράσω? Η χρήση θα είναι απλή, κυρίως Παιδικά και καμία ταινία απο Nova
LG 43LF5400 399e
LG 40LF630V 499e
LG 43UF6407 499e
SAMSUNG UE40J6200 499e
Ευχαριστώ

Δυστυχως δεν προλαβα την 40j6200 αφου την ξαναανεβασαν την τιμη.. Τιποτα αλλο να προτεινετε στα 450 το πολυ?

Από ότι βλέπω, αντιπροσωπείες και μεγάλες αλυσίδες ανεβάζουν τις τιμές για να παρουσιάσουν αυτές που υπήρχαν τώρα ως εκπτώσεις.

Λογικά θα δούμε αρκετές τιμές να επιστρέφουν εκεί που ήταν σε λίγες μέρες

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 40-43" μέχρι 400

Αυτό ακριβώς, επειδή ρίχνω καμια ματια γιατί ψιλοψαχνομαι ο κωτσόβολος πριν μερικές ημερες και την LG 43LF5100 και την 43LF5400 της είχε 329 ευρώ και τώρα της έχει 389. Mε της εκπτώσεις θα της πάει 349 και θα λέει τρέξτε να προλάβετε σουπερ προσφορα