ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 40'-48'

shipsoccer

New member
14 September 2012
26
Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα λίγη βοήθεια.Απόσταση θέασης 2-3 μέτρα και περιεχόμενο αθλητικά και ταινίες μέσο NOVA

Οι ίντσες δεν είναι πολλές?έχω την γυναίκα που φωνάζει ότι της φαίνεται τεράστια.... Αν καταλήξω σε τέτοιο μέγεθος αξίζει η διαφορά των 100 ευρώ για την 50w828B??

Οι ίντσες δεν είναι πολλές?έχω την γυναίκα που φωνάζει ότι της φαίνεται τεράστια.... Αν καταλήξω σε τέτοιο μέγεθος αξίζει η διαφορά των 100 ευρώ για την 50w828B??

το μεγεθος παιζει σημασια.......εαν εισαι απο 2 μετρα το χρειαζεσαι....θα δεις που μια ομορφη τηλεοραση κρυβει σωστα το μεγεθος της

Η 805b με την 815 , 828 και 829 δεν έχουν καμια διαφορα.

Ίσος να έχουν μια μικρή διαφορα στην Κίνηση αλλα δεν είναι ορατό ούτε από τους πιο έμπειρους και ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να το παρατηρήσεις ποτε αλλα και να βλέπεις αθλητικά και πάλι δεν νομίζω να το προσεξεις.

Η κυριότερη διαφορα μεταξύ τους είναι τα λεφτά , για αυτό πρότεινα την 805B για να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.

Επίσης δεν είναι μεγάλη tv η 50άρα.

Εγώ με 48άρα από το 1 metro και δεν έχω πρόβλημα.

Εφόσον μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, πήγαινε σε 50". Για τρία μέτρα μια χαρά είναι, ενδεχομένως να είναι λίγο μικρή για ταινίες...