Αγορά τηλεόρασης 40''+(μικρός προϋπολογισμός)

christosjr1

New member
25 January 2010
31
Καλησπέρα παιδιά. Εν μέσω κρίσης αποφάσισε η Trinitron 29" να πεθάνει και θέλω την βοήθεια σας για την αντικαταστάτρια τηλεόραση. Η απόσταση θέασης κυμαίνεται σε 2,4 με 3 μέτρα και το budget 500-700.(Ήδη έχω υπόψιν μου την 42U10 Panasonic και την 50PK550 LG σαν τα άκρα τιμολογιακά).Η τηλεόραση χρησιμοποιείται 3-4 ώρες καθημερινά για τηλεοπτικό, 2-3 ώρες για HD-gaming και ταινίες ΗD. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.(H επιλογή σε plasma δεν είναι δεσμευτική όλες οι προτάσεις σας ανοικτές).
 
50αρα με 1366x768 ....? :7SFGSFG:
θα έλεγα μιά θυσία να προσθέσει 100 ευρώ πάνω από τον προϋπολογισμό του θα άξιζε να πάει στην 50PK550. ;)
Παίρνει τηλεόραση όχι Η/Υ που θα το κρατήσει 2-3 χρόνια, και θα μπορεί να το αναβαθμίζει... Θα πάρει μια τηλεόραση που θα του μείνει καμιά 10αρια χρονάκια .
με 100 Ευρώ πάει σε πολλά περισσότερα!

Παιρνει:
-FullHD
-Bluetooth
-USB media player
-THX
-1 extra HDMI

Πιστεύω τα αξίζει όλα αυτά για 100 ευρώ.
Φίλε μου μην τα τσιγκουνευτείς. δεν σου λέμε δώσε άλλα 300-400 , με 100 ευρώ πάνω απο τα λεφτά που διαθέτεις θα ανέβεις μεγάλο σκαλί σε σχέση με οτιδήποτε άλλο πάρεις ( PK550, Απόλυτο value for money στις 50 ίντσες) μην το σκέφτεσαι.
 
Σας ευχαριστω και τους 2! Εχω λιωσει ωρες σε review για τηλεοραση σε τετοιο χρηματικο ποσο και πιστευω οτι η 50KP550 ειναι αυτη την στιγμη οτι καλυτερο στα λεφτα της. Ελπιζω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα να την παραγγειλω.