Αγορά τηλεόρασης 40''+(μικρός προϋπολογισμός)

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

christosjr1

New member
25 January 2010
31
Καλησπέρα παιδιά. Εν μέσω κρίσης αποφάσισε η Trinitron 29" να πεθάνει και θέλω την βοήθεια σας για την αντικαταστάτρια τηλεόραση. Η απόσταση θέασης κυμαίνεται σε 2,4 με 3 μέτρα και το budget 500-700.(Ήδη έχω υπόψιν μου την 42U10 Panasonic και την 50PK550 LG σαν τα άκρα τιμολογιακά).Η τηλεόραση χρησιμοποιείται 3-4 ώρες καθημερινά για τηλεοπτικό, 2-3 ώρες για HD-gaming και ταινίες ΗD. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.(H επιλογή σε plasma δεν είναι δεσμευτική όλες οι προτάσεις σας ανοικτές).

50αρα με 1366x768 ....? :7SFGSFG:
θα έλεγα μιά θυσία να προσθέσει 100 ευρώ πάνω από τον προϋπολογισμό του θα άξιζε να πάει στην 50PK550. ;)
Παίρνει τηλεόραση όχι Η/Υ που θα το κρατήσει 2-3 χρόνια, και θα μπορεί να το αναβαθμίζει... Θα πάρει μια τηλεόραση που θα του μείνει καμιά 10αρια χρονάκια .
με 100 Ευρώ πάει σε πολλά περισσότερα!

Παιρνει:
-FullHD
-Bluetooth
-USB media player
-THX
-1 extra HDMI

Πιστεύω τα αξίζει όλα αυτά για 100 ευρώ.
Φίλε μου μην τα τσιγκουνευτείς. δεν σου λέμε δώσε άλλα 300-400 , με 100 ευρώ πάνω απο τα λεφτά που διαθέτεις θα ανέβεις μεγάλο σκαλί σε σχέση με οτιδήποτε άλλο πάρεις ( PK550, Απόλυτο value for money στις 50 ίντσες) μην το σκέφτεσαι.

Σας ευχαριστω και τους 2! Εχω λιωσει ωρες σε review για τηλεοραση σε τετοιο χρηματικο ποσο και πιστευω οτι η 50KP550 ειναι αυτη την στιγμη οτι καλυτερο στα λεφτα της. Ελπιζω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα να την παραγγειλω.