αγορά τηλεόρασης 40''

Re: Απάντηση: αγορά τηλεόρασης 40''

Πάντως μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι θετικότατες. Τα παιδιά είναι ευγενικότατα, η εξυπηρέτηση πολύ καλή κ φυσικά οι τιμές. Όταν πρωτοαγόρασα από εκεί, λέω γιατί κ εμείς στην Ελλάδα να μη είμαστε έτσι? Ευρωπαϊκή κουλτούρα..

Φίλε σε ποιό κατάστημα αναφέρεσαι αν επιτρέπεται? Να το'χουμε υπόψη μας.

Τελικά αγόρασα την Samsung LE40C650 40'' από τον ΣΑΡΑΦΙΔΗ σε προσφορά 800 με εγγύηση του ομίλου Fourlis.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :a0210:

σιγα την προσφορα τα saturn την ειχανε πραγματικη προσφορα στα 650

Saturn δεν έχουμε στην πόλη μου-Θα έπρεπε να πάω στη Θεσ/νίκη, να δω αν την έχει, αν έχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Χάνω μια ημέρα-βενζίνες και κάνω ευχή να μη βγάλει κάτι γιατί πάλι από την αρχή τρέξε κλπ.
Φίλε μου πρέπει να φροντίσουμε και λίγο την ποιότητα των αγορών/ζωής μας αλλά και των καταστημάτων της περιοχής μας.

Νομίζω ότι το Saturn είχε την C653, που είναι βέβαια σχεδόν ίδια με την C650.

Saturn δεν έχουμε στην πόλη μου-Θα έπρεπε να πάω στη Θεσ/νίκη, να δω αν την έχει, αν έχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Χάνω μια ημέρα-βενζίνες και κάνω ευχή να μη βγάλει κάτι γιατί πάλι από την αρχή τρέξε κλπ.
Φίλε μου πρέπει να φροντίσουμε και λίγο την ποιότητα των αγορών/ζωής μας αλλά και των καταστημάτων της περιοχής μας.

Νομίζω ότι το Saturn είχε την C653, που είναι βέβαια σχεδόν ίδια με την C650.

Μεγειά σου φίλε και καλές θεάσεις! Αλλά τί εννοείς να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Όλα τα καταστήματα απ'ότι γνωρίζω προσφέρουν εγγύηση κατασκευάστριας εταιρείας και service της Samsung υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Μεγειά σου φίλε και καλές θεάσεις! Αλλά τί εννοείς να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Όλα τα καταστήματα απ'ότι γνωρίζω προσφέρουν εγγύηση κατασκευάστριας εταιρείας και service της Samsung υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ
Δεν έχεις άδικο. Υπάρχει εγγύηση ευρωπαϊκή της Samsung που μαζί με την απόδειξη αγοράς σε καλύπτει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση όμως που πρέπει να γίνει αντικατάσταση της τηλεόρασης τις πρώτες ημέρες αυτό θα γίνει μέσω του καταστήματος αγοράς. Αν αυτό την έχει κάνει εισαγωγή από την Γερμανία πχ θα περιμένεις τον αντίστοιχο χρόνο-ενώ με την εγγύηση του Fourlis που είναι για την Ελλάδα το επίσημο service η αντικατάσταση θα γίνει γρηγορότερα πιστεύω.

hipis said:
Γεια χαρα και παλι.
Μετα απο αναμονη 2 περιπου εβδομαδων παρελαβα σημερα με
αντικατασταση την νεα μου c750.

cult said:
ΠΑιδια το συγκεκριμενο καταστημα σιγουρα δεν εχει ελληνικη εγγυηση αλλα γερμανικη.
Ειχα αγορασει απο αυτους δορυφορικο δεκτη χαλασε εγω πληρωσα το κοστος αποστολης του δεκτη σε αυτους και αυτοι ολα τα υπολοιπα.Ο δεκκτης εκανε περιπου 2 μηνες.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8261&page=11

Υπηρεσίες service έχει και σε μικρότερες πόλεις
http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION

Last edited:
Επισης συμφερει πολυ και η αγορα απο το amazon.co.uk ειδικα τωρα που δεν εχει εξοδα αποστολης.