Πάντως μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι θετικότατες. Τα παιδιά είναι ευγενικότατα, η εξυπηρέτηση πολύ καλή κ φυσικά οι τιμές. Όταν πρωτοαγόρασα από εκεί, λέω γιατί κ εμείς στην Ελλάδα να μη είμαστε έτσι? Ευρωπαϊκή κουλτούρα..
σιγα την προσφορα τα saturn την ειχανε πραγματικη προσφορα στα 650
Saturn δεν έχουμε στην πόλη μου-Θα έπρεπε να πάω στη Θεσ/νίκη, να δω αν την έχει, αν έχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Χάνω μια ημέρα-βενζίνες και κάνω ευχή να μη βγάλει κάτι γιατί πάλι από την αρχή τρέξε κλπ.
Φίλε μου πρέπει να φροντίσουμε και λίγο την ποιότητα των αγορών/ζωής μας αλλά και των καταστημάτων της περιοχής μας.
Νομίζω ότι το Saturn είχε την C653, που είναι βέβαια σχεδόν ίδια με την C650.
Μεγειά σου φίλε και καλές θεάσεις! Αλλά τί εννοείς να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Όλα τα καταστήματα απ'ότι γνωρίζω προσφέρουν εγγύηση κατασκευάστριας εταιρείας και service της Samsung υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.
hipis said:Γεια χαρα και παλι.
Μετα απο αναμονη 2 περιπου εβδομαδων παρελαβα σημερα με
αντικατασταση την νεα μου c750.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8261&page=11cult said:ΠΑιδια το συγκεκριμενο καταστημα σιγουρα δεν εχει ελληνικη εγγυηση αλλα γερμανικη.
Ειχα αγορασει απο αυτους δορυφορικο δεκτη χαλασε εγω πληρωσα το κοστος αποστολης του δεκτη σε αυτους και αυτοι ολα τα υπολοιπα.Ο δεκκτης εκανε περιπου 2 μηνες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.