αγορά τηλεόρασης 40''

apotin

AVClub Addicted Member
21 October 2010
1,326
Έδεσσα
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά μιας τηλεόρασης 40''
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται για θέαση τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών DVD και mkv

Δεν έχω εμπειρία από LCD ή LED και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια μοντέλα με κόστος περίπου 700-850 .

Από προηγούμενα posts επισήμανα την παρακάτω
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1054183&ext=skroutz

τι θα λέγατε και για την
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1054047&ext=skroutz

Ευχαριστώ

Δεν καλυπτεσαι , και οχι μονο αυτο αν πχ. σου χαλασει την πρωτη μερα για να σου δωσουν αλλη θα πρεπει να την στειλεις πισω και να ερθει η αλλη τηλεοραση απο την Γερμανια , αρα καθυστερηση.

Δεν καλυπτεσαι , και οχι μονο αυτο αν πχ. σου χαλασει την πρωτη μερα για να σου δωσουν αλλη θα πρεπει να την στειλεις πισω και να ερθει η αλλη τηλεοραση απο την Γερμανια , αρα καθυστερηση.

Μετά από επικοινωνία που είχα με την
http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html#

Samsung Electronics Co., Ltd
Λεωφόρος Κηφισίας 280,
Χαλανδρι 152 32 Αθήνα,
Ελλάδα
Τηλ: (0030) 2130163800
FAX: (0030) 2130163803

μου είπαν ότι εφόσον έχω την ευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης και την απόδειξη αγοράς δεν θα έχω πρόβλημα εγγύησης. Όσον αφορά την αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης τις πρώτες ημέρες μου είπαν ότι αυτό εξαρτάται από την πολιτική του πωλητή.

Θα ήθελα επίσης να μου πείτε τη γνώμη σας και για τα δύο μοντέλα
LCD vs LED, πέρα από την οικονομία που λένε υπάρχουν άλλα υπέρ/κατά στη LED TV;

ευχαριστώ
icon14.gif

ευχαριστώ για την υπόδειξη, βέβαια ήθελα τη γνώμη σας για τις 2 συγκεκριμένες τηλεοράσεις στο αρχικό μου ερώτημα

Πάντως μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι θετικότατες. Τα παιδιά είναι ευγενικότατα, η εξυπηρέτηση πολύ καλή κ φυσικά οι τιμές. Όταν πρωτοαγόρασα από εκεί, λέω γιατί κ εμείς στην Ελλάδα να μη είμαστε έτσι? Ευρωπαϊκή κουλτούρα..

Αν δινεις βαση στον σχεδιασμο παρε την C6000.

Aν δινεις βαση στην εικονα παρε την C650 και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη και δεν υστερει σε εικονα.

Μια ακόμη ερώτηση. Οι παραπάνω τηλεοράσεις πρέπει να συνδεθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ μέσω κάποιου σταθεροποιητή ή όχι; (σε αρκετά καταστήματα οι πωλητές προτείνουν την αγορά σταθεροποιητή)
ευχαριστώ

Αν δινεις βαση στον σχεδιασμο παρε την C6000.

Aν δινεις βαση στην εικονα παρε την C650 και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη και δεν υστερει σε εικονα.

To πρώτο μοντέλο που προτήνεις (C6000) έιναι LED;;;

Η υπόθεση καμένα pixels (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8261&page=6) πόσο συχνό φαινόμενο είναι; Υπάρχουν κάποιες μάρκες/μοντέλα που έχουν συχνή εμφάνιση;
και η αντικατάσταση της tv σ' αυτήν την περίπτωση είναι θέμα καταστήματος αγοράς ή αντιπροσωπείας-έχετε κάποια πληροφόρηση πέρα από το παραπάνω post;

1 ειναι η λυση εχεις τις σχετικες φωτογραφιες σε usb και τις παιζεις απο τον player της τηλεορασης πριν να πληρωσεις αφου κανεις το σχετικο ελεγχο.
Οι lg εχουνε 0 πιξελ εγγυηση αλλα δεν εχουνε τοσο καλη εικονα.
Καμμια φορα μερικοι εισαγωγεις κανουνε Β διαλογης οθονες εισαγωγη σε χαμηλοτερες τιμες οι οποιες εχουνε πολυ μεγαλο ποσοστο απο καμμενα πιξελς.
Εμενα η δικια μου samsung c750 ειχε κολλημενο πιξελ και την αλλαξα
η 2η ειτανε οκ.
Επισης αλλο μελος πηρε απο τα saturn την LE40C653 650 ευρω ειχε καμμενο πιξελ και του την αλλαξανε.
Ειναι και θεμα καταστηματος και θεμα αντιπροσωπειας παρε τους τηλεφωνο και ρωτα πριν κανεις την αγορα τι συμβαινει
σε θεμα με καμμενα/κολλημενα πιξελς

Last edited:
Ευχαριστώ mpetou

Ο έλεγχος βέβαια δεν μπορεί να γίνει στις δικτυακές αγορές νομίζω, έ;

Εμενα η δικια μου samsung c750 ειχε κολλημενο πιξελ και την αλλαξα
η 2η ειτανε οκ.

Τι εγγύηση είχες και ποιος σου έκανε την αλλαγή;

εγω ειχα εγγυηση αντιπροσωπιας και ειρθε τεχνικος απο το σερβις της samsung
και του ειπα ψεματα οτι ειχε γραμμη και οτι εφυγε απο μονη της ετσι στη
αναφορα βλαβης εγραψε γραμμη και οχι καμμενο πιξελ και μου εδωσε ενα χαρτι πηγα στο καταστημα και εκανα την αντικατασταση.
Αν του ελεγα οτι ειχε μονο καμμενο πιξελ πολυ πιθανο να μην μου την αλλαζε.
Παρε τηλ και ρωτα τι γινετε σε περιπτωση καμμενου πιξελ.

Ξέρει κανείς αν οι LE40C650 παίζουν mkv με ήχο DTS με τον ενσωματωμένο player;
(ξέρω ότι υπάρχει post για την LE40C650 αλλά δεν μπόρεσα να βρω απάντηση)

Ξέρει κανείς αν οι LE40C650 παίζουν mkv με ήχο DTS με τον ενσωματωμένο player;
(ξέρω ότι υπάρχει post για την LE40C650 αλλά δεν μπόρεσα να βρω απάντηση)

Παίζουν μια χαρά. Αν έχεις ενισχυτή να ξέρεις ότι τον dts ήχο τον μεταφέρουν μόνο από οπτική και όχι από hdmi.