Αγορα Τηλεορασης 40"

Ποσα Volt-Ampere ειναι?

Το εχω αναφερει και παραπανω...

Για να παρεις UPS που να τα σηκωνει ολα μαζι πρεπει να πας σε μεγαλυτερη ισχυ και αρα και κοστος.

Απλως μετα παμε σε λυσεις αρκετα πιο ακριβες.Πχ.

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=237&pd=20453

Προσωπικα σε τετοια θεματα δεν λογαργιαζω τα λεφτα γιατι αμα ειναι να δοσω 100-150 ευρο για να προστατευσω συσκευες συνολικης αξιας 1800-2000 ευρο ε νομιζω αξιζει (http://www.youtube.com/watch?v=u0JPCIKOiGM&feature=player_embedded ενα κατατοπιστικο βιντεο για τα ups Πιστευω)

Τωρα για τη ΤV Η αποσταση για gaming θα ειναι 1,30-1,50μετρα για ταινιες 3μετρα οποτε τι επιλογες εχω?

@fragoulis
ποια εχεις σε ups και ποια σε πολυμπριζο και τι ups και πολυμπριζο εχεις?

Τα γράφω στο προφίλ μου τί UPS και πολύμπριζα χρησημοποιώ.
Tripp Lite LR-1000 AVR & surge arrestor πολύμπριζο και UPS NRG 1500 KVA & surge arrestor

Προσωπικα σε τετοια θεματα δεν λογαργιαζω τα λεφτα γιατι αμα ειναι να δοσω 100-150 ευρο για να προστατευσω συσκευες συνολικης αξιας 1800-2000 ευρο ε νομιζω αξιζει

Για εμενα για τηλεοραση και με ενα πολυμπριζο surge arrest εισαι 100% καλυμενος.

Για PC ομως θα εχεις προβλημα οχι γιατι θα παθει κατι αλλα επειδη θα σβηνει και δεν θα κανει σωστο shut down.

Ωραια σε αυτα θα καταληξω αφου παρω τη τηλεοραση.

Τωρα για τη τηλεοραση λεω να παω σε μια 40-42" μιας και η αποσταση για gaming θα ειναι 1,30-1,50μετρα ταινιες εβλεπα και στι 32αρα που ειχα κ ηταν καλα δε λεω. Οποτε με νοιαζει αποκλειστικα η αποδοση στα παιχνιδια Pc/ps3 εχετε τιποτα να προτεινετε?

παιδιά σαν ηλεκτρολόγος που είμαι θα σας πω και εγώ την γνώμη μου.πάμε σύνδεση με τη σειρά, u.p.s- πολύμπριζο ασφαλείας- συσκευές και πάλι ασφάλεια έχουμε ενα 70%. το u.p.s λειτουργεί σαν σταθεροποιητής, (αυτονομία ρεύματος 5 λεπτών περίπου για οικιακά u.p.s, αυξομειώσεις τάσης απο δεη), το πολύμπριζο(καιρικά φαινόμενα), ξέρω περιπτώσεις που έχουν καεί pc, οθόνες και t.v και απο κεραυνούς και απο δεη. εγώ σπίτι μου έχω αντικεραυνικά στο γενικό πίνακα ρεύματος u.p.s και πολύμπριζα ασφαλείας και πάλι κάνω τον σταυρό μου. ένα u.p.s 1200va/720w, κοστίζει 130euro περίπου και βάζεις άνετα pc, οθόνη και t.v. ελπίζω να βοήθησα και να μην βγήκα εκτός θέματος, ευχαριστώ.

Αν πεσει κεραυνος πολυ κοντα στο σπιτι καποιου λογω ηλεκτρομαγνητικου παλμου μπορει να καταστρεψει ηλεκτρικα κυκλωματα (πχ. πυκνωτες).

Το ειχα παθει παλιοτερα και εχασα ενα PC (κατεστραφηκε η motherboard) οπως και το modem ISDN που ειχα τοτε.

Εννοειται οτι τα αντικεραυνικα στον πινακα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κανουν τιποτα.

Εδω πιο πολυ νομιζω μας νοιαζει τι γινεται στις αποτομες μεταβολες του ρευματος (surge).

Τί ups είναι αυτό που κοστίζει μόνο 130 ευρό για 1200va??
Είναι πραγματικά αυτα τα va; και τί μέθοδο προστασίας χρησιμοποιεί;
http://hardforum.com/showthread.php?t=1052508
To APC Smart UPS 1000 που έχω 12 χρόνια (έχω αλλάξει 3 φορές μπαταρίες) είχε κοστίσει 180 000 δραχμές αν θυμάμαι, και το αντίστοιχο καινούριο κοντα στα 400 ευρώ...
Βέβαια υπάρχει και τo αντίστοιχο της Eaton/Powerware πιο οικονομικό, αλλά το θέμα είναι τί κάνει..

αν πέσει κεραυνός κοντά σε σπίτι yperion, ούτε την προσευχή σου δεν θα προλάβεις να κάνεις. τώρα για τα ηλεκτρικά κυκλώματα, σωστά τα λές, γενικότερα οτι έχει να κάνει με πλακέτες εχει και το πιο μεγάλο πρόβλημα. τα αντικεραυνικά στον γενικό πίνακα τα έβαλα για να προστατέψω την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού, καλώδια κ.λ.π, αλλά και συσκευές προστατεύεις. τώρα για τις απότομες μεταβολές του ρεύματος που γίνονται απο δεη ή u.p.s ή σταθεροποιητή τάσεως. - το u.p.s είναι "kebo 1200d",
www.kebopower.com/en/view.asp?ID, για τον φίλο evanfotis, εμένα μια χαρά με έχει βγάλει.

τα νεα μοντελα δεν θα αργησουν πολυ ακομα, αλλα κατ αντιστοιχια μοντελου θα ειναι ακριβοτερα. τωρα διανυουμε τελος εποχης και βρισκονται αρκετες καλες ευκαιριες.

εαν ανοιξεις το ιστορικο τιμων στο σκρουτζ θα δεις πως πανε τα πραγματα..

Δηλαδη...να κοιταξω να παρω το καλυτερο που υπαρχει για gaming με 500-600 τωρα και να μην περιμενω τα καινουρια γιατι δεν υπαρχει περιπτοση να βρω κατι καλο σε αυτα τα λεφτα?

οι οθονες τυπου lcd ειναι πιο καταληλες για gaming απο τις πλασμα. οι εταιριες θα προωθησουν σχεδον αποκλειστικα οθονες led-lcd το 2011. οι led-lcd ειναι καπος πιο ακριβες απο τισ ccfl-lcd. οποτε μια σαμυ 530 η 650 ειναι εξαιρετικη αγορα οσο ακομα κυκλοφορουν δεδομενου του budget σου

Last edited:
οι οθονες τυπου lcd ειναι πιο καταληλες για gaming απο τις πλασμα. οι εταιριες θα προωθησουν σχεδον αποκλειστικα οθονες led-lcd το 2011. οι led-lcd ειναι καπος πιο ακριβες απο τισ ccfl-lcd. οποτε μια σαμυ 530 η 650 ειναι εξαιρετικη αγορα οσο ακομα κυκλοφορουν δεδομενου του budget σου

Σε ευχαριστω πολυ. Καλα τα λες απλα ακουσα και για τα καινουρια μοντελα και ροταω το εξης : αφου τη θελω αποκλειστικα για παιχνιδια και για συνδεση με υπολογιστη για να βλεπω ταινιες και να παιζω και κανα game να παρω μια απο αυτες τις 2 Η να περιμενω να βγουν οι καινουριες? θα μπορω να παρω δηλαδη καλυτερη οθονη για παιχνιδια με το ιδιο μπατζετ ?

με το ιδιο budget αμφιβαλω. για να παρεις μια ιδεα κοιτα τα μοντελα που ερχονται εδω

Απο οτι βλεπω 1000+ ειναι οι τιμες οποτε το ξεχναω....

Οποτε παω στην 530 η την 650...πιστευεις αξιζει η διαφορα τον περιπου 200 για την 650 ? η και με την αλλη μια χαρα ειμαι?

επισης θελω να τη παρω με 12 ατοκες δοσεις σε πιστωτικη οποτε πρεπει να βρω κ το αντιστοιχο μαγαζι...

Η 650 είναι μια χαρά και επαρκεί.Δες εάν μπορείς να πας στην 750 ή και στην 46C650.

η 650 ειναι σχεδον εφαμηλη με την 750. εαν μπορεις να την παρεις ειναι πολυ καλα. η 530 8α σε ικανοποιηση αρκετα και αυτη. εγω εχω την 750, την δουλευω με την πιο χαμηλη σαρωση και πεταει.. επισης εχει 3δ και τα παιχνιδια ειναι τα μονα που αξιζουν σε 3δ. παει ομως ψιλα, αισθητα πανο απο 600.

εαν δεν μπορεις να δωσεις παραπανο νομιζω πως η 650 ειναι οτι πρεπει

Nai Οντως 900+ ειναι παααρα πολλα...οσο και για την 650 και αυτης τα 700 ειναι πολλα...ειδικα απο μαγαζι που δεν ξερω... + οτι θελω να το παρω με 12 ατοκες δοσεις. Μαλλον θα παω για την 530 που ειναι και μεσα στο μπατζετ μου...

Μιας και μιλάμε για 40άρες...

ποιό είναι το καλύτερο value for money αυτή την εποχή σε plasma?