Γειά σας παίδες. Έχω κάτι χρήματα στην άκρη που είμαι έτοιμος να διαθέσω για αγορά τηλεόρασης (από 1200 μέχρι 1500 ευρώ). Αυτή τη στιγμή έχω την, πολύ καλή κατα τη γνώμη μου panasonic plasma th42-px70 αλλά ίσως ήρθε ο καιρός της να πάει στο δωμάτιο και να μπει στο σαλόνι κάτι δυνατότερο. Μακάρι να διέθετα λίγα περισσότερα χρήματα για να πήγαινα σε Kuro αλλά δυστηχώς δε γίνεται, οπότε ακούω προτάσεις. Να πω, πως είμαι μεγάλος fan των plasma και των panasonic, οπότε ας εστιάστούμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Όσο αναφορά τις ίντσες είμαι αρκετά δυχασμένος καθώς είμαι στα 2-2.25 μέτρα από την οθόνη και ο καναπές δε γίνεται να πάει πιό πίσω. Δε ξέρω αν μπορώ να πάω σε παραπάνω από 42 χωρίς να μου βγούν τα μάτια αλλά δε με χαλαει να το δοκιμάσω κι όλας.
Όσο αναφορά τη χρήση, η τηλεόραση πάει για πολλά blue ray και Sky HD uk. Ελάχιστα εώς καθόλου aerial κανάλια, αλλά θα ήθελα οπωσδήποτε ο αποκωδικοποιητής της να μπορεί να παίξει τα ελληνικά, όταν με το καλό εκπέμψουν ψηφιακά. Για νόβα ούτε καν. Σύνδεση με το pc δε κάνω ποτέ και μια φορά το μήνα παίζει και ένα playstation 3.
ps. Είναι καλή περίοδο να αγοράσω plasma ή από σεπτέβριο βγαίνουν καινούργιες γενιές κτλπ κτλπ κτλπ?
Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχοληθεί.
Όσο αναφορά τη χρήση, η τηλεόραση πάει για πολλά blue ray και Sky HD uk. Ελάχιστα εώς καθόλου aerial κανάλια, αλλά θα ήθελα οπωσδήποτε ο αποκωδικοποιητής της να μπορεί να παίξει τα ελληνικά, όταν με το καλό εκπέμψουν ψηφιακά. Για νόβα ούτε καν. Σύνδεση με το pc δε κάνω ποτέ και μια φορά το μήνα παίζει και ένα playstation 3.
ps. Είναι καλή περίοδο να αγοράσω plasma ή από σεπτέβριο βγαίνουν καινούργιες γενιές κτλπ κτλπ κτλπ?
Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχοληθεί.