Αγορά τηλεόρασης 42" για συγκεκριμένη χρήση

el02154

New member
8 April 2010
21
Λοιπόν, παιδιά μετά από αιώνες αποφάσισα να πάρω τηλεόραση. Σκεφτείτε πως σπίτι μου έχω αυτήν στιγμή δύο παλιές τηλεοράσεις 15τίας. Τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης και της χρήσης είναι τα εξής:

- Απόσταση θέασης: 1.5 - 2.2 μέτρα

- Χρήση: 55% τηλεόραση, 25% ταινίες και 20% παιχνίδια.

- Προϋπολογισμός: έως 600Ε (άντε 650Ε αν είναι κάτι καλό για τα λεφτά του αν και ζορίζομαι πέρα από αυτό το νούμερο)

- Θέλω να είναι απαραίτητα Full HD για να βλέπω και καμιά ταινία της προκοπής και να έχω όσο πιο καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα γίνεται ενόψει και της ψηφιακής τηλεόρασης.

Επειδή όπως είπα είμαι άσχετος και η στην αγορά αυτή θα δώσω το 1/2 σχεδόν του μισθού μου θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Και γω αυτήν έχω μπανίσει αλλά μερικοί μου είπαν οτί αφού θέλω να παίζω που και που να μην την πάρω αλλά δεν ξέρω. Λετε;

Αμα παιζεις 1-2 ωρες την μερα ακομα και καθε μερα δεν θα εχεις κανενα προβλημα...Αν τωρα παιζεις 5ωρα session καθε μερα καλυτερα να κοιταξεις σε LCD

Και γω αυτήν έχω μπανίσει αλλά μερικοί μου είπαν οτί αφού θέλω να παίζω που και που να μην την πάρω αλλά δεν ξέρω. Λετε;

Αναλογα τι παιχνιδια παιζεις .
Αν εχουν στατικες εικονες και παιζεις πολλες ωρες συνεχομενα χωρις διακοπη , απεφυγε την...
Εγω παιζω απροβληματιστα παντως επι ωρες uncharted , resistance , nba κλπ

Εντάξει δεν παίζω πολλές ώρες. 2-3 ώρες κανα δυο φορές την εβδομάδα. Αν παίζω διακοπτόμενα δηλ σταματάω για κανα 15 λεπτο και ξανασυνεχίζω μετά, θα έχω πρόβλημα;

Εντάξει δεν παίζω πολλές ώρες. 2-3 ώρες κανα δυο φορές την εβδομάδα. Αν παίζω διακοπτόμενα δηλ σταματάω για κανα 15 λεπτο και ξανασυνεχίζω μετά, θα έχω πρόβλημα;

Αν σταματας κανα 15λεπτο καθε 2 ωρες που θα παιζεις , νομιζω οτι ακομα και πακμαν να παιζεις δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα