Αγόρα τηλεόρασης 46-50 ιντσών

Nivetsos

New member
23 August 2014
21
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το πολύ ενημερωμένο και πλούσιο σε πληροφορίες forum.
Στο θέμα μας αποφάσισα να παντρευτώ το καλοκαίρι και ήδη με την κοπέλα μου νοικιάσαμε σπίτι και ξεκινήσαμε να το γεμίζουμε! Οπότε έχω ξεκινήσει ήδη έρευνα αγοράς.
Ψάχνω τηλεόραση για το σαλόνι μας για απόσταση 2,5 με 3 μέτρα από τον καναπέ και έχω καταλήξει στις 46 με 50 ίντσες. Διαβάζοντας αρκετά εδώ αλλά και γενικά στο ίντερνετ έχω καταλήξει στις :
Samsung 48h6400
Samsung 50h6400(Αξίζει άραγε η διαφορά τιμής των 150-170 ευρώ με την 48h6400 ή αλλάζει κάτι και σε εξοπλισμό,panel κτλ;)

Sony W805 που την είδα σε κατάστημα αλλά παρόλο που διαβάζω πολλά για αυτήν δεν με εντυπωσίασε σε τίποτα.
Samsung 46F7000 που την είδα από κοντά μόλις και ξετρελάθηκα ,πραγματικά σε τηλεοπτικό σήμα με εντυπωσίασε και σε χρώματα και στα πάντα γενικά χωρίς να βέβαια να την δουλέψω αρκετά.

Με την μέλλουσα γυναίκα μου οι απαιτήσεις μας είναι ίδιες καθώς και οι δύο απολαμβάνουμε πολύ την ψυχαγωγία σε τηλεόραση και είναι οι εξής:
Θέαση Οτε TV
Πολλές ταινίες HD,Full HD από το Nas δίσκο μου
Smart λειτουργίες (Dlna,Youtube,Wifi,Internet)

θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για τις επιλογές μου και αν έχετε να προτείνετε εσείς κάτι άλλο.
Να αναφέρω μόνο ότι το budget μου είναι μέχρι τα 1000 χωρίς να τα ξεπεράσω

Η 50" Sony W805, στα 750 ευρώ πλέον, είναι πολύ καλή περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση, κοίτα για τουλάχιστον 50".

Για την Samsung f7000 σειρά έχει κάποιος γνώμη; Δεν μπορώ να βρώ πολλά στοιχεία στο ιντερνετ ούτε και τιμές αλλα εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ απο την εικόνα της.

Για την Samsung f7000 σειρά έχει κάποιος γνώμη; Δεν μπορώ να βρώ πολλά στοιχεία στο ιντερνετ ούτε και τιμές αλλα εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ απο την εικόνα της.
Είναι περσινό μοντέλο ( του 2013 ) , αν όντως εννοείς την F7000 και όχι την Η7000 που είναι μοντέλο του 2014. Η F7000 λοιπόν είναι εξαιρετική τηλεόραση και αν την έχεις βρει σφραγισμένη του κουτιού σε καλή τιμή και σε ίντσες που να σε καλύπτει για την απόσταση που της θες ( γιατί δε μας λες ούτε την απόσταση θέασης που έχεις, ούτε και σε τι ίντσες την βρήκες ) πάρε την θα την ευχαριστηθείς. Προσωπική μου άποψη ( και όχι μόνο ) , είναι καλύτερη από την Η7000 που είναι του 2014.