Αγορά τηλεόρασης 46"... επιτέλους!

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,783
Αθήνα...
Ότι και να κάνεις,όποια sony και να πάρεις,δεν θα φτάσει σε εικόνα μια pionner (που έχουν σταματήσει..).

spiros64

New member
14 January 2008
58
H ΗΧ900 ειναι υπερβολικα ακριβη οποτε παρε την C8000 αν και στην θεση σου αντι να ψαχνω ποια ειναι η δευτερη-τριτη καλυτερη τηλεοραση θα αγοραζα την πρωτη που ειναι η Panasonic VT20.
Εχω την 42άρα u10 στο μεγάλο home μαζί με τον προβολέα σαν δευτερη επιλογή, αλλά ο φωτισμός είναι ελεγχόμενος και δεν ξέρω εάν στο σαλόνι μου, με αρκετό φώς την ημέρα συμπεριφερθει η πλάσμα το ίδιο καλά όσο μια lcd. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να δω την VT20 ή την c8000 ζωντανα κάπου εδω στην γύρω περιοχη, πρέπει αναγκαστικά να πάω Θεσσαλονίκη. Την μόνη που κατάφερα και είδα και σε 3D είναι η c7000.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Aφου θα δωσεις τοσα λεφτα παρε τουλαχιστον την καλυτερη (VT20).

Αυτη ειναι η αποψη μου.

Η C8000 μικρη διαφορα εχει απο την C7000.

kormi80

New member
11 October 2010
41
Thessaloniki
Παιδια καλησπέρα,
Δεν ξερω αν είναι το κατάλληλο σημείο να ποσταρω αλλά ελπιζω να βοηθήσει.
Επειδή πολυ σημαντικός παράγοντας για την αγορά είναι να δεις την TV να παίζει θέλω να ενημερώσω ότι σήμερα πήγα στο καινούργιο κατάστημα SATURN στη θεσσαλονίκη και είχε τις περισότερες τηλεοράσεις διαθέσιμες να δείς και τηλεοπτικό και το σημαντικότερο : τα χειριστήρια διαθέσιμα για "πείραγμα".:a0210:

kormi80

New member
11 October 2010
41
Thessaloniki
Παιδια σημερα είδαμια προσφορα την 46C8000 στα 1725.Μου φαινεται ότι είναι τρελο value for money.Αλλα ακόμα δεν μπορω να αποφασίσω.
Από όσοτις είδα να παίζουν μου φάνηκε η Sami να έχει πιο ομαλή κίνηση ενώ η philips να έχει πιο εντυπωσιακή και ευκρινή εικόνα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η πρώτη δεν ήταν καλή.
Απτην άλλη η Σαμι έχει 1725 + ~130 για τη βάση +~50 για το wifi usb=~1900
ενώ η φιλιπς βγαίνει ~2100.
Τα αξίζει ή δεν τα αξίζει τα 200 ευρώπουλα η φίλιπς?
Θα αναρωτιέμαι μέχρι να σκάσω φαίνεται.....:ROFLMAO:

kormi80

New member
11 October 2010
41
Thessaloniki
Δε πρόλαβα....:speechless-smiley-0
Κι εγω από Καβάλα είμαι και αυτοί που πουλάνε ηλεκτρονικά στη Καβάλα εκτός που δε χαμπαριάζουν τπτ γι'αυτα που πουλάνε ειναι και από συμπεριφορά για το @*&%$$#@! καβάλα.
Αξίζει να πεταχτείς να ρίξεις μια ματια πάντως

spiros64

New member
14 January 2008
58
Εγω πάντως θα κάνω μια βόλτα ως την Θεσσαλονικη το Σάββατο μήπως και δω καμιια tv ζωντανά γιατι εδώ στην Ξάνθη μόνο απο φωτό μπορούμε να της δούμε. Πάντως εγω γέρνω προς την c8000 όχι μόνο λογω δυνατοτήτων αλλά και για το ντιζάΪν είναι η πιο όμορφη απο όλες ή τουλάχιστον έτσι την είδα εγώ απο της φωτό.