Αγορά τηλεορασης 46' για δωματιο.

lower

New member
23 August 2011
46
Καλησπερα στο forum
Θέλω να αγορασω tv 46´και ειμαι αναμεσα σε 3 μοντελα της samsung
ΕΗ6030
ΕS6500
F6400
Ειδα την F6400 σε καταστημα και ειχε ωραια εικονα (σε sd) ενω η ΕΗ6030 ηταν θολη ως ενα βαθμο (σε sd).
Την ΕS6500 δεν την ειδα .
1)Η εικονα της ΕΗ6030 καλυμπραλετε ετσι ωστε να μειωθει αισθητα η θολωση ?
ή αξιζει να περιμενω να πεσει η τιμη τις F6400 για να παρω αυτη
2)Την ΕS6500 δεν την εχω δει αλλα διαβασα οτι εχει micro dimming ,μηπως εχει καλυτερη εικονα απο τις αλλες 2 ?
Καθε βοηθεια γνωμη ευπροσδεκτη .

Προσωπικά μ'αρέσουν οι Samsung αλλά μόνο και μόνο που έχουν ενεργό 3D, αποφεύγω να αγοράσω 3D τηλεόραση Samsung. Δε σας κουράζει το ενεργό 3D;

την τηλεόραση την παίρνω βασικά για την 2d εικόνα κατά 96 % , επομένως το 3d δεν ενδιαφέρει.
Απλα ρωτώ αν αξίζει να περιμένω να πέσουν οι τιμές στις σειρές f6400 η f6500 ( είδη πέσαν κατά 300 ευρώ σε 2 μήνες) μέχρι τέλος καλοκαιριού ή να πάρω την 6030 κοντά στα 600 ευρώ τώρα .Η διαφορά στην εικόνα είναι σημαντική ? αξίζει να περιμένω ? (πάντως σε sd εικόνα η 6030 ήταν αρκετά θολή σε σχεση με την f6400 (δεν ξέρω αν βελτιώνεται αρκετά ως πολύ με καλυμπραρισμα ) ?

Πόσα Hertz πραγματικά ειναι η UE46F6500SS; τη βρήκα 950 ευρω στα mediamarkt. Αξίζειτα λεφτά της;

100 Hz

Το θέμα δεν είναι αν αξίζει για εμάς τα λεφτά της αλλά για εσένα που θα την αγοράσεις. Πάντως γενικότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την τιμή της πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή.

Τελικα την αγορασα. βλεπω τον τελικο του κυπελλου στο OTE SPORTS1 HD. η διαφορα με τον ΑΝΤ1 ειναι απλως χαοτικη. στα ιδια λεφτα δεν υπαρχει LG στα 100Hz. Οποτε πηρα αυτη. το ενεργο 3D τελικα δε με απασχολει και τοσο αφου το 98% του περιεχομενου θα ειναι 2D. Εχει τελεια εικονα. Εχω μεινει αφωνος.