Αγορά τηλεόρασης 47''

Η 920 ειναι κορυφη ακομα πιστευω αλλα και εγω κολλαω στο εκθεσιακο. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα καλουδια smart-media player κτλ και θες καλη εικονα παρε την 850 αλλιως μαλλον την ΕΤ5?

Με το κούπονι μου λέει τιμή 957ε..

η τιμή όντως άλλαξε... την είχαν περίπου -30% από την αρχική, τέτοιες προσφορές δεν κρατούν πολύ...

υπάρχουν μέλη του φόρουμ που την αγόρασαν στην προηγούμενη τιμή

Η 920 ειναι κορυφη ακομα πιστευω αλλα και εγω κολλαω στο εκθεσιακο. Αν δεν σε ενδιαφερουν τα καλουδια smart-media player κτλ και θες καλη εικονα παρε την 850 αλλιως μαλλον την ΕΤ5?

Μόνο εκθεσιακή μπορεί να βρεί κανείς τώρα την 920.

Πάντως εγώ δεν κολλάω στο ότι είναι εκθασιακή αρκεί να συνοδεύεται από επίσημη εγκύηση, και αν είναι δυνατόν 5ετίας....

Τελικά έκλεισα στην 640s..αν κ μου άρεσε πολύ η sony την φοβήθηκα αρκέτα αφού είναι εκθεσιακή κ παίζει τόσους μήνες όλη μέρα..
Σας ευχαρίστω όλους για τις συμβουλές σας κ την βοηθειά σας..
Θα επανέλθω για βοήθεια σε blu-ray μόλις βγεί το απαιτούμενο κονδύλι..:)
Καλή συνέχεια

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 47''

Είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των Panasonic είναι σχεδιαστικά παρωχημένες αλλά σαν εικόνα υπάρχει διαφορά με τις LG.
Δέν γνωρίζω για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συζητάτε, αλλά γενικα σε LCD δέ νομίζω οτι υστερεί η LG απο τη Panasonic.
Έχει και την τεχνογωσία της Philips. Στα μόνιτορ δέ είναι μονοπώλιο σε IPS.
Κι επειδή εχω δυο μοντέλα ccfl μπορώ να πώ οτι σε μετρήσεις η LG δίνει καλύτερα αποτελέσματα...

Στις πλάσμα δε τίθεται θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 47''

Δέν γνωρίζω για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συζητάτε, αλλά γενικα σε LCD δέ νομίζω οτι υστερεί η LG απο τη Panasonic.

Σε scaling , κίνηση και διαχείριση χρωμάτων (με τις στάνταρ ρυθμίσεις) η Panasonic στις LED LCD είναι ένα σκαλί πάνω από την LG και 2 σκαλιά πάνω από τις Philips με Pixel plus HD.

Ομοίως για την Toshiba στα μοντέλα που βγάζει με παθητικό.