ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 48 - 50 ιντσων

gino

New member
27 December 2015
35
Καλησπερα κ χρονια πολλα!!καταρχην ειμαι καινουριος στο φορουμ κ θα ηθελα τη βοηθεια σας για την επιλογη της καινουριας μου τηλεορασης..
οχωρος θειασης ειναι 2,5-3 μετρα κ το μπατζετ βαρια 700 ευρω..με ενδιαφερει να ειναι smart tv κ η χρηση της θα ειναι για αθλητικα καναλια nova αλλα κ ταινιες απο σκληρο δισκο,,ειμαι αναμεσα στα εξης μοντελα: 1) Panasonic TX-50CXM710
2)Samsung UE48J6200
3)Samsung UE48J6000
4)Samsung UE48H6400
ΣΤΑ ΜΜ που πηγα σημερα μου τις προτειναν με την εξης σειρα 1-4-3-2..επομενως θα ηθελα την αποψη σας γν μπορεσω να καταληξω...επισης να αναφερω οτι εχω σκοπο να περιμενω μεχρι κ το πρωτο 15νθημερο του νεου ετουσ μηπως κ πεσουν λιγο οι τιμες σε καποια απο τις προαναφερθεντες,,, ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
[h=1]Samsung UE48JU6000[/h][h=1]Samsung UE48JU6000[/h]

Μη σε προβληματίζει πολύ η κατάταξη στο mediamarkt, σου πρότειναν με σειρά τιμής. Θα πήγαινα στην 50CXM710 για τις 2 παραπάνω ίντσες. Μπορείς να δεις με 50 ευρώ παραπάνω budget την http://www.skroutz.gr/s/6884324/Samsung-UE55J6200.html, οι 55" είναι πιο κατάλληλες για την απόσταση σου. Xρόνια πολλά!

ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις..55'' στο συνθετο που εχω δν χοραει με καμια κυβερνηση,ταβανι παιρνει μεχρι 50''..η αποψη σας για τις σαμσουνγκ κ κυριως τη j200 ποια ειναι???μιας κ ειναι η πιο οικονομικη απο οσες ανεφερα κ ειναι πιο κοντα στα χρηματα που μπορω να διαθεσω.....επισης κατι ακομα για live streaming δν κανει καμια απο οσες ανεφερα σωστα???αν ναι υπαρχει καποιος τροπος γν μπορω να βλεπω αγοραζοντασ καποιο απο αυτα τα μοντελα??

επισης η panasonic εχει καλες κριτικες αλλα κπου διαβασα για προβλημα σε εικονες που υπαρχει γρηγορη κινηση...απλα θα ηθελα την αποψη σας γν μπορεσω να παρω την πιο καλη απο οσες ανεφερα για τισ χρησεις που τη θελω...

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 48 - 50 ιντσων

UE 48H6400 πολυ καλη τηλεόραση την πήρα για τον πεθερό μου και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

ποσο την πηρες φιλε cmoustaka??την βρηκες σε καποια προσφορα???απο κοντα καλη μου φανηκε την κυριακη που ειχα παει στα ΜΜ αλλα πολυ καλη μ φανηκε κ η ξ6200 οπως κ η πανασονιψ που ειναι κ 50αρα...δν ξερω που να καταληξω....:FSGSFGS4:

699 euro την πήρα εγω και πλήρωσα αλλα 100 επέκταση εγγύησης. Μου είπαν τα καλυτερα για αυτή και μέχρι τωρα δυο μήνες ειμαι ευχαριστημένος χωρίς παράπονα απο τον πεθερό. Η tv παιζει 15 ωρες το 24 ωρο σερί. Βέβαια ειναι καινούργια ακόμη, τέλος πάντων η απόφαση ειναι δίκη σου.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..καπου διαβασα οτι η panasonic δν ειναι 100hz..ξερει κανεις αν ισχυει κ τ τετοιο???κ επισης οι τηλεορασεις αυτες σου δινουν τη δυνατοτητα να δεις live streaming???

Εάν εννοείς την CX710E, είναι στα 100hz

ναι αυτη εννοω..ωραια επομενως..απλα επδ κ για την 6200 αλλα κ για την Η6400 οπως κ την panasonic μ εχετε πει κ εχω διαβασει αρκετα θετικα,δν ξερω σε ποια να καταληξω...ολες ειναι αρκετα αξιολογες κ η αποφαση ειναι δυσκολη τι προτεινετε??απο κοντα που τις ειδα νομιζω οτι η panasonic εχει καλυτερο πανελ κ πιο καλη αντιθεση χρωματων..αλλα απο μενου δν ξερω τι παιζει...

λιγη βοηθεια παιδια γν μπορεσω να καταλληξω,με ενδιαφερουν τα αθλητικα μιας κ εχω nova αλλα κ οι ταινιες..ποια πιστευετε οτι θα με καλυψει καλυτερα???καλη χρονια να εχουμε,,ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα κ καλη χρονια..λοιπον παιδια η πρωτη υποψηφια τηλ.μπηκε ειδη σε προσφορα,η Η6400 στις 48'',να περιμενω μηπως μπει κ η j6200 η η panasonic...η' να μπουμπουνισω την Η6400???ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς...

οποτε λες να περιμενω...την θελω για αθλητικα κυριως μεσω nova γι αυτο εχω καταλληξει σε αυτα τα 3 μοντελα..

λοιπον επειδη η αγορα τηλ θα γινει απο τον κωτσοβολο λογω της ευκολιας που δινει με την δανειοδοτηση,γτ δν εχω πιστωτικη κ ντουκου επισης δν παιζει, εχω καταληξει στη J200 κ Sony KDL50W756C,την οποια την ειδα σημερα στο σα'ιτ του κοτσωβολου κ μφανηκε αρκετα καλη..οποτε θα ηθελα να μ πειτε για τη συγκεκριμενη τηλ την αποψη σας κ εν κατακλειδη ποια απο τις να προτιμησω????γτ λεω μεσα στη βδομαδα που μας ερχεται να αγορασω καποια απο τις 2...ευχαριστω!

Η KDL-50W756C θα σου δώσει λίγο καλύτερη ευκρίνεια,λεπτομέρεια σε σήμα standard definition(720x576),ακόμη και από συνδρομητική υπηρεσία (nova,ote) .
Επειδή έχει και δορυφορικό δέκτη DVB-S2 μπορείς να βλέπεις και ελεύθερα δορυφορικά κανάλια.

Επίσης λογω του ότι είναι android tv (5.1.1) μπορείς να βλέπεις live streaming-iptv ή video on demand (ότι περιεχόμενο θες και με ελληνικούς υπότιτλους) μέσω εφαρμογής Kodi και των κατάλληλων προσθέτων (add ons) δωρεάν.

Και αλουμινένιο φινίρισμα γύρω γύρω από την οθόνη ματ.

Last edited:
xavito προφανως την εχεις στην κατοχη σ ε??οταν λες live streaming εννοεις απο το πψ κ να χρησιμοποιω την τηλ.ως monitor??k οταν λες οτι θα μπορω ν αβλεπω ελευθερα δορυφορικα καναλια τι εννοεισ??κυριως με ενδιαφερει να βλεπω αθλητικα μεσω nova k ταινιες απο σκληρο δισκο..οποτε ειναι καλη επιλογη??