Αγορά τηλεόρασης 48"-50", LG C1 ή Sony X90J.

teostama

New member
25 January 2022
4
Γεια σας!!
Να ρωτησω και εγω για αγορα τν.
Αυστηρα 50 ιντ.
Κοιταω για Lg c1 και sonyxj90.
Χρήση τηλεοπτικα καναλια 5 ωρες την μερα περιπου και ταινιες λιγοτερο, αλλά θελω ποιοτητα.
Ενισχυτης marantz sr4001 DTS ηχος...
Μου αρεσει η Lg αλλα θα εχω θεμα με ηχο?

Οι τηλεοράσεις μέχρι 50" είναι για απόσταση θέασης έως δύο μέτρα. Επίσης, τα LG μοντέλα τα τελευταία χρόνια δεν υποστηρίζουν DTS ήχο. Μόνο από εξωτερική πηγή θα μπορείς να στείλεις τέτοιου είδους ήχο στο σύστημα που διαθέτεις.

• Like
Reactions: teostama
Οι τηλεοράσεις μέχρι 50" είναι για απόσταση θέασης έως δύο μέτρα. Επίσης, τα LG μοντέλα τα τελευταία χρόνια δεν υποστηρίζουν DTS ήχο. Μόνο από εξωτερική πηγή θα μπορείς να στείλεις τέτοιου είδους ήχο στο σύστημα που διαθέτεις.
Σε ευχαριστώ πολυ!

Πάντως, μην περιμένεις πολύ μεγάλη διαφορά στην εικόνα, ανάμεσα σε ακριβές και φθηνές τηλεοράσεις, για τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε ταινίες/σειρές υπάρχει όντως, διακριτή διαφορά. Επίσης, ενδέχεται οι 55" εκδόσεις των τηλεοράσεων που κοιτάζεις -όπως και άλλες- να είναι φθηνότερες από αυτές στις αμέσως μικρότερες διαγώνιους.

• Like
Reactions: teostama
Πάντως, μην περιμένεις πολύ μεγάλη διαφορά στην εικόνα, ανάμεσα σε ακριβές και φθηνές τηλεοράσεις, για τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε ταινίες/σειρές υπάρχει όντως, διακριτή διαφορά. Επίσης, ενδέχεται οι 55" εκδόσεις των τηλεοράσεων που κοιτάζεις -όπως και άλλες- να είναι φθηνότερες από αυτές στις αμέσως μικρότερες διαγώνιους.
Εννοειτε οτι δν εχει διαφορά στο τηλεοπτικο προγραμμα, απλα ήθελα να τονισω την χρηση. Θελω ομως να ευχαριστιεμαι ποιοτητα οταν βλεπω ταινιες. Να φανταστεις οτι εχω την 40 samsung LE40A656A1 του 2008, η οποια ακομη και τωρα εχει πολυ καλο motion και μαυρα σε σχεση με προ 3 ετων μοντελα φτηνοτερων σειρων.Αλλα..... χαλασε....
Και οντως, εχει αυτην την στιγμη πιο φτηνες τις 55 αλλα δν χωραει στο σαλονι...