Αγορά τηλεόρασης 48-50''

SergioX

New member
4 May 2015
19
Καλημέρα,
νέο μέλος και ψιλο-άσχετος με τις τηλεοράσεις,ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργια tv και θα ήθελα την βοήθειά σας.Παράμετροι οι οποίοι πρέπει να υπολογιστούν:
-Απόσταση θέασης περίπου 2.5 μέτρα
-Ταβάνι τα 700 ευρώ
-Η κύρια χρήση της τηλεόρασης θα είναι παρακολούθηση ποδοσφαίρου μέσω οτε tv hd,φούλ ταινίες hd απο pc,περιστασιακό gaming ps3 και ταινίες 3d.
Έχω καταλήξει πρώτα απ ολα σε 2 εταιρίες,samsung k Lg,κυρίως για το smart περιεχόμενο,αλλά και λόγω του οτι πλησιάζουν στα χρήματα που διαθέτω.Απο εκεί και πέρα εχω βρεί αυτή http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue50h6400-50-3d-led-smart-full-hd-p-PER.157458 ,εχω διαβάσει κάμποσες σελίδες στο αντίστοιχο τόπικ της και κατά τη γνώμη μου φαίνεται μια χαρά.Οποιοδήποτε σχόλιο ή βοήθεια,ευπρόσδεκτα...ευχαριστώ

Καλωσόρισες. Μια χαρά λύση είναι η H6400 στις 50" και ίσως η καλύτερη εντός του budget σου.

Eαν δεν σε ενδιαφερει το τηλεοπτικο, συμφωνω με τα παιδιά, ειναι απο τις καλυτερες επιλογες

Ευχαριστώ παιδιά...
Όταν λές τηλεοπτικό Nti]nos να υποθέσω οτι εννοείς απλή κεραία ή έστω Digea?Οτε tv δορυφορικό θα παίζει πάντως...

Oταν λεω τηλεοπτικο, εννοω αν θες να βλεπεις τα καναλια της digea (πλην neritHD), εκει δεν θα εχεις τοσο καλη ποιοτητα εικονας, γιατι εκπεμπουνε σε sd αναλυση και σ'αυτον τον τομεα η συγκεκριμενη τηλεοραση, δεν τα παει και τοσο καλα.
Κατα τ'αλλα δεν θα εχεις κανενα θεμα, ΟΤΕ tv κλπ.

Ως κάτοχος 50"h6200(ίδιο πάνελ με h6400) δεν μπορω να πω πως έχω κάποιο πρόβλημα σε digea.Οποτε μην σε αγχωνει αυτό.overall είναι μια πολύ καλη αγορά.

Ως κάτοχος 50"h6200(ίδιο πάνελ με h6400) δεν μπορω να πω πως έχω κάποιο πρόβλημα σε digea.Οποτε μην σε αγχωνει αυτό.overall είναι μια πολύ καλη αγορά.
Δεν είναι με τίποτα προβληματικές σε Digea, απλά δεν είναι το δυνατό τους σημείο σε σύγκριση με άλλες παρόμοιας κατηγορίας, που όμως και αυτές μπορεί να υστερούν κάπου αλλού.

Δεν μπορώ να σ απαντήσω εγω,καθώς δεν γνωρίζω.Πάντως φαίνεται πολύ καλή πρόταση...και πανέμορφη εξωτερικά.Με έβαλες σε σκέψεις...

Επανέρχομαι στο θέμα,καθώς μετά απο ψάξιμο βρήκα την KDL-50W815 50''.Είδα οτι παίρνει πολύ καλές κριτικές και με έβαλε σε σκέψεις...Αξίζουν τα 150 ευρω παραπάνω ή να μείνω στην 6400?Επίσης ποιά η διαφορά της KDL-50W815 με την KDL-50W829 και γιατί είναι ακριβότερη η 2η?Ευχαριστώ

Sony W8xxx σε σχέση με Samsung H6xxx , έχει μικρότερο input lag για gaming (κάποιοι λένε και καλύτερο τηλεοπτικό) από την άλλη έχει χειρότερο 3D , media player και smart tv.

Αν ήταν στην ίδια τιμή το συζητάγαμε , να δώσεις 150 ευρώ για μια τηλεόραση συνολικά ισοδύναμη (για να μην πω χειρότερη αν λάβουμε υπόψη το 3D) δεν θα το πρότεινα , με τα λεφτά αυτά αγοράζεις και μια ηχομπάρα.

ΥΓ. W805/815/829 αλλάζει μόνο ο σχεδιασμός (χρώμα πλαισίου).

Sony W8xxx σε σχέση με Samsung H6xxx , έχει μικρότερο input lag για gaming (κάποιοι λένε και καλύτερο τηλεοπτικό) από την άλλη έχει χειρότερο 3D , media player και smart tv.

Αν ήταν στην ίδια τιμή το συζητάγαμε , να δώσεις 150 ευρώ για μια τηλεόραση συνολικά ισοδύναμη (για να μην πω χειρότερη αν λάβουμε υπόψη το 3D) δεν θα το πρότεινα , με τα λεφτά αυτά αγοράζεις και μια ηχομπάρα.

ΥΓ. W805/815/829 αλλάζει μόνο ο σχεδιασμός (χρώμα πλαισίου).

Οκ,ευχαριστώ για την απάντηση

Εγώ πάλι σκέφτομαι να αγοράσω αυτή . Την έχει και σε προσφορά το πλαίσιο! Τι λέτε;

Προσέξτε ότι είναι Εκθεσιακό κομμάτι με ότι αυτό συνεπάγεται

Προσέξτε ότι είναι Εκθεσιακό κομμάτι με ότι αυτό συνεπάγεται
Καλησπέρα.Όταν την έβγαλε στις αρχές Μαΐου ήταν προσφορά στα 599 καινούρια μιας και στο skroutz ξεκινούσε από τα 755.
H TV ήταν προσφορά για το 10ήμερο εκπτώσεων 1-10 Μαΐου.
Τώρα τελείωσαν τα κομμάτια και έχει μείνει μόνο το εκθεσιακό.
Το ίδιο έγινε και με αυτήν τη Samsung.
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/samsung-48-UE48H6500.htm