Αγορά τηλεόρασης 49-55"

Τα 3 τελευταία ψηφία είναι η χώρα για την οποία προορίζεται (το XZG είναι Γερμανία το ΧΧΗ Ελλάδα). Τα 2 πρώτα προσδιορίζουν το design της συσκευής (χρώμα - βάση)
Πάρε την Samsung ένα τηλέφωνο και ρώτα για να είσαι 100% σίγουρος.

μου ήρθε η tv τελικά και ήδη έχω δει αρκετά ώστε να γράψω εντυπώσεις.καταρχάς οι μετάβαση στις 55" ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.έχανα πολύ απόλαυση τόσα χρόνια.τώρα ως προς την εικόνα: μετά από το πολύ διάβασμα στο φόρουμ με έχετε κάνει ιδιότροπο έτσι όταν την άνοιξα πρώτη φορά έκανα τσεκαρισμα του πανελ και ανακάλυψα δυο καμμένα πίξελ(μαύρα),κατι το οποίο δεν θα παρατηρούσα πότε πριν την γνωριμια με εσας εδώ.
θα βάλω μια βαθμολογία συμφωνα με την άποψη μου :
digea- 6
ote tv- 7
ote tv hd - 8
ταινιες hd 9
gaming 8
3d 8
smart 10
εξτραδάκια (χαϊλίκια) 10 (ελέω smart remote,φωνητικων εντολών,κτλ)

κάτι μου λέει ότι οι δυνατότητές της σε ταινίες hd είναι μεγαλυτερες αλλά βάζω λάθος ρυθμίσεις(μιας και αρχάριος στα βαθιά νερά αφού μεχρι τώρα ανοιγα την τηλεόραση και δεν πειραζα ποτε τιποτα).έχω βρει κατι ετοιμες ρυθμισεις στο φορουμ αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι είναι σωστές.επίσης οταν συνδεω το ps4 πρέπει να βάλω οπως στην Lg που είχα την επιλογή GAME στην εικόνα ;ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω...

Δεν φημιζονται οι Samsung για την συνδεσιμοτητα τους με Pc και γενικα αλλες συσκευες

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 49-55"

εγω που την εχω εδω και κανενα μηνα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ιδιος αν βλεπεις HD υλικο θα ενθουσιαστεις.σε sd δεν εχω δει διαφορες με την παλια 40αρα που ειχα.παντως παιζει ρολο η ποιοτητα των αρχειων που βλεπεις καθως τωρα με την 55αρα βλεπεις καθε λεπτομερια.

ναι full hd και 3D θα βλεπω κυριως.. και ειμαι στα κοντα να την παρω.. τωρα θελω και εγω να την δω απο κοντα.. αλλα θα ψαξω να δω που την εχει..

τελικά παρήγγειλα την 55h6410 που εχει δορυφορικο,ειναι ασημι/λευκη και εχει καλυτερη βάση.από ότι μου είπαν έχει ακριβώς τα ίδια που φοράει η η6400.το παρηγγειλα απο τον δευτερο στη λιστα με 999 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/4813753/Samsung-UE55H6410.html
ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και να μην κλαίω τα λεφτάκια μου.

σκεφτομαι ή αυτην ή την αλλη παραπανω που γραφψ.. αλλα εχουν μεγαλη διαφορα τιμης... μου προτεινεις αυτην που πηρες? τι εντυπωσεις εχεις?