Αγορά τηλεόρασης 49-55"

λοιπόν.έχω καταλήξει σε αυτά τα μοντέλα : UE55H6400 SAMSUNG , LG 55LB731V, LG 55LF652V ,SAMSUNG UE55H6500 ,.από αυτές μόνο για την Η6400 έχω διαβάσει αρκετά (καλά από ότι λένε για αυτά που ψάχνω).αν μπορείτε βρε παιδιά και εσείς, να με παρετε απο το χέρι και να με στείλετε στην καλύτερη απο αυτές γιατί μου γέμισε σκοτούρες το κεφάλι με αυτά τα ips και τα abs και esp.:ears: ποιά να πάρω ο καψερός να ευχαριστηθώ ταινίες το χειμώνα;;

Οποια απο τις Σαμσουνγκ να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος για ταινίες. Μη περιμένες ιδιαίτερες διαφορές όσο αφορά τις επιδόσεις τους στην εικόνα.
Οι Οποιες διαφορές έχουν να κάνουν με smart λειτουργίες κλπ.
Υπάρχει πάντα και αυτή εδώ με 100ευρώ παραπάνω κερδίζεις 5 ίντσες:
https://www.skroutz.gr/s/5964117/Samsung-UE60H6273.html

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 49-55"

η UE55H6670 ειναι καλυτερη της 6400;

Έχει και δορυφορικό δέκτη DVB-S2 ,όπως και η UE H6500.Εικόνα ίδια σε όλη την H6xxx σειρά.Θα κάνεις λίγο υποχωρηση σε σήμα sd digea είτε βλέπεις από επίγεια κεράια είτε από συνδρομητική.Το όριο για τις 55" σε FHD είναι τα 2,2m.

Ωπς, λάθος μου. Εννοούσα την H6273 που αναφέρθηκε κάπου.
Αν δεν σ' ενδιαφέρει ο δορυφορικός δέκτης, πήγαινε για την H6200.

δεν θα με χάλαγε.δορυφορικο πιάτο έχω μόνο αυτό που πιάνω οτε tv .γίνεται να συνδέσω ταυτοχρονα και δορυφορικο υλικο και οτε Tv?

νομίζω πως κατέληξα σε δύο.Η6400 Ή Η6670.το θέμα είναι ότι έχουν σχεδόν 200 ευρώ διαφορά στο σκρουτζ.για να καταλάβω ,είναι και οι δύο ιδιας ποιοτητας εικόνα απλά η 6670 έχει 600Hz,δορυφορικο,double tuner και md έξτρα ενω η 6400 όχι;αξίζει για αυτά να δώσω 200 ευρω παραπάνω;τα hz τους ειναι 100 και στις δυο;

Και περιμένεις απο εμάς; Εχεις όλες τις πληροφοριες και το μόνο που πρέπει να αποφασίσεις είναι αν θες τον έξτρα εξοπλισμο της 6670 ή όχι. Είναι σαν να κοιτάς ένα αυτοκίνητο με 2 εκδόσεις εξοπλισμού

αν οι διαφορές είναι μόνο στα εξτρα,ζητώ συγνώμη.για gaming ειναι καλή αυτή η σειρά;

αν οι διαφορές είναι μόνο στα εξτρα,ζητώ συγνώμη.για gaming ειναι καλή αυτή η σειρά;

Δεν σου κάνω παρατήρηση και δεν υπάρχει κάτι για να ζητάς συγνώμη. Ο λόγος που σου λέω να αποφασίσεις είναι ότι σύντομα καμία απ τις 2 που κοιτάς δεν θα είναι διαθέσιμη γιατί είναι περσινά μοντέλα.
Για gaming είναι χειρότερη απο Sony και καλύτερη απο LG.

τελικά παρήγγειλα την 55h6410 που εχει δορυφορικο,ειναι ασημι/λευκη και εχει καλυτερη βάση.από ότι μου είπαν έχει ακριβώς τα ίδια που φοράει η η6400.το παρηγγειλα απο τον δευτερο στη λιστα με 999 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/4813753/Samsung-UE55H6410.html
ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και να μην κλαίω τα λεφτάκια μου.

Η βάση είναι καλύτερη ως προς τι? Εγώ μόνο αισθητική βελτίωση βλέπω.. Η συγκεκριμένη σε περιορίζει γιατί δεν περιστρέφεται και γιατί δεν μπορεις να την βάλεις σε τραπεζάκι μικρότερου πλάτους απο την τηλεόραση.
Αν βέβαια δε σε απασχολούν τα ανωτέρω, εμφανισιακά είναι καλύτερη απ το πολυφορεμένο "χταπόδι" της Samsung.
Καλοθέατη!

μμμμ αυτό δεν το σκεφτηκα...ουπς!εκανα και ενα ποστ σε αλλο νημα αλλά ίσως θα μπορούσες να με βοηθήσεις και εκεί (ειμαι ηδη υποχρεωμενος). ¨".μου είπαν από το κατάστημα οτι ο κωδικο της είναι Samsung UE55H6410 SSXZG και οτι καλύπτομαι από την εγγύηση στην ελλάδα.ισχύει αυτό;
έχουν και άλλη μια την 6400 που εχει κωδικο UE55H6400 AKXXH.παρακαλώ μια βοήθεια "