Aγορα τηλεορασης 4k περιμενοντας το ps4 pro

Stamatinho13

New member
10 November 2014
53
Καλησπερα σε ολους.
Οπως λεει και ο τιτλος αγορα tv κυριως για το ps4 pro που βγαινει σε ενα μηνα και θα το τσιμπησω.
Χρηση ps4 pro,υλικο hd και αθλητικα.Digea δε με νοιαζει οπως και να δειχνει.3d επισης δε βλεπω.
Aποσταση 2 και 3 μετρα μεγιστο.
Ιντσες παλι δε γνωριζω αν βολευτω με 43 η παραπανω οποτε και σε αυτο θελω γνωμες.
Μπατζετ το πολυ 650-700 ευρω οποτε θα κανω υποχωρησεις μιας και τελεια τηλεοραση δε προκειται να παρω σε αυτα τα χρηματα.
Μοντελο δε με νοιαζει αν ειναι του 15 η φετινο.
Φυσικα θα ηθελα να εχει χαμηλο in put lag μιας και οπως ειπα η χρηση θα ειναι κυριως για κονσολα με παιχνιδια fps κλπ.
Και τελος αν ξερουμε καποιο καταστημα που να μη χρεωνει μεταφορικα γιατι ειμαι σε επαρχια και η αγορα θα γινει online.
Ευχαριστω

Σ αυτη την αποσταση για 4κ τηλεοραση θες τουλαχιστον 55αρα για να χει νοημα το 4k αλλιως δεν εχει κανενα απολυτως. Και με αυτο το budget δεν παιρνεις αξιοπρεπη 55αρα ultra hd.

Η φετινη σειρα ku της samsung εχει εξαιρετικα χαμηλο input lag. Στα 600 παιζει η ku6000 σε 50αρα.
Μετα στα λεφτα σου κοιτας και σε sony περσι ο μοντελο με ips panel ομως. X8005c

Last edited:
Καταρχην να ρωτησω μιας και γενικα δε το εχω ψαξει το θεμα πολυ ισχυει οτι στην αποσταση μου τη μεγιστη πρεπει να εχω τηλεοραση 117 ιντσες και στα 2 μετρα 78 για να δω uhd?
Βρηκα προχειρα ενα αρθρο σε ενα σαιτ και με παραξενεψε εκτος και αν καταλαβα λαθος.

http://www.hxoseikona.gr/nea/3405-viewing-distance.html

Ισχυει βασει μετρησεων και δυνανοτητων του ανθρωπινου ματιου. Ο πινακας ειναι για μα χεις περιπου μια εικονα πχ και μισο μετρο να εισαι παραπανω θα φανει η διαφορα. Το πινακακι αναφερει το ιδανικο. Πχ για 43αρα 4κ που λες στα 2-3 μετρα παει χαμενη... καλυτερα να παρεις fhd.

Αδερφε η εικονα που εχει στα 2 μ δειχνει οτι "βλεπεις" 4κ στις 55''. Το 78'' ειναι για 3μ.

αυτο που σ νδιαφερει κυριως ειναι το input lag, και η σειρα ku εχει το μικροτερο.
αρα η τελευταία samsung με τα 629 προτεινεται.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σε ευχαριστω,γιατι εκτος απο input lag ειδα και καλυτερη σε εικονα απο τι μικρη εμπειρια που εχω και της ειδα διπλα διπλα.

Καταρχην να ρωτησω μιας και γενικα δε το εχω ψαξει το θεμα πολυ ισχυει οτι στην αποσταση μου τη μεγιστη πρεπει να εχω τηλεοραση 117 ιντσες και στα 2 μετρα 78 για να δω uhd?
Βρηκα προχειρα ενα αρθρο σε ενα σαιτ και με παραξενεψε εκτος και αν καταλαβα λαθος.

http://www.hxoseikona.gr/nea/3405-viewing-distance.html

Aυτα τα πινακακια ειναι της πλακας
πανε τσεκαρε και δες τι βλεπει το ματι σου και μην κοιτας τι σου επιβαλει ο καθε "πινακας"

Οταν εχω παρατηρησει σε αρκετες αποστασεις και ιντσες εμφανεις διαφορες ενω "κανονικα" δεν θα επρεπε να τις βλεπω συμφωνα με τα πινανακια-ευαγγελιο
δεν τα εχω καμια εμπιστοσυνη και τα θεωρω μπαρουφες

Τα πινακακια αυτα τα βγαζουν ερευνες και ειδικοι και εχουν γινει αποδεκτα παγκισμιως αρα κατι παραπανω θα ξερουν απο τον παντογνωστοι ελληνα....λεω εγω τωρα....

Βοηθανε να εχουμε μια εικονα για υο τι παιζει, δεν ειπε κανεις να το ακολουθησεις σαν ευαγγελιο, αλλα καλο ειναι να το λαβεις υποψιν αν σ ενδιαφερει κατι παραπανω στην εικονα και οχι απλα να παρεις μια οποιαδηποτε τηλεοραση. Φυσικα πας και τις βλεπεις απο κοντα, αλλα οπως εχω πει απειρες φορες, στα καταστηματα δεν αποκτας την σωστοτερη αποψη γιατι το περιβαλλον του καταστηματος κρυβει πολλες τους αδυναμιες.

Τα πινακάκια ειναι μεν σωστά αλλα δεν παίρνουν υπόψη το καλύτερο χρώμα που έχουν οι hd και 4Κ μεταδόσεις...
εγώ ακόμα και απο την κουζίνα καταλαβαίνω αν παίζει eurosport ή eurosport HD. :-p
Οπότε αν το 4Κ εχει μεγαλύτερη πληροφορία χρώματος και φωτεινότητας μια χαρά θα φαίνεται η διαφορά ακόμα και από πιο μακρινές αποστάσεις.

Αλλα αν δεν καθεται φατσα καρτα απο την τηλεοραση,τοτε μακρυα απο VA.

Στα λεφτα τους μια χαρα ειναι και οι δυο.

Προσωπικα ειμαι με μια hd ready plasma 51 ιντσες και καποιες φορες στα 2και μετρα βλεπω τα πιξελ οποτε πιστευω με μια 4k θα εντυπωσιαστω εστω και στης 50 ιντσες.

Μια ερωτηση μονο γιατι τελικα παραγγειλα απο κοτσο την ku6000 μπορω να μαθω ποσο εγγυηση εχει και αν μπορω κατα τη διαρκεια της εγγυησης να κανω επεκταση και ποσο κοστιζει?

Προσωπικα ειμαι με μια hd ready plasma 51 ιντσες και καποιες φορες στα 2και μετρα βλεπω τα πιξελ οποτε πιστευω με μια 4k θα εντυπωσιαστω εστω και στης 50 ιντσες.

Μια ερωτηση μονο γιατι τελικα παραγγειλα απο κοτσο την ku6000 μπορω να μαθω ποσο εγγυηση εχει και αν μπορω κατα τη διαρκεια της εγγυησης να κανω επεκταση και ποσο κοστιζει?

εγω σε τηλεοραση 800 ευρω ειχα δωσει 100-120 ευρω δε θυμαμαι ακριβως για επεκταση συνολο 5 χρονια. τα ειχα παρει μαζι και μου ειχαν κανει μια μικρη εκπτωση στην επεκταση.

Καλα ειναι για 5 χρονια νομιζω.Αυτο πρεπει να το κανω πριν την αγορα η οποτε θελω?

παρε ενα τηλεφωνο στο support και θα σου πουν.
υπαρχουν διαφορες επεκτασεις πχ η επισημη μιας εταιριας (δε ξερω αν εχει η samsung) που την κανεις γενικα οποτε θες μεσα στον πρωτο χρονο ή του καταστηματος που πρεπει να την κανεις σχεδον αμεσως.

Απάντηση: Re: Aγορα τηλεορασης 4k περιμενοντας το ps4 pro

Οταν εχω παρατηρησει σε αρκετες αποστασεις και ιντσες εμφανεις διαφορες ενω "κανονικα" δεν θα επρεπε να τις βλεπω συμφωνα με τα πινανακια-ευαγγελιο
δεν τα εχω καμια εμπιστοσυνη και τα θεωρω μπαρουφες

Τα πινακάκια έχουν οριστεί από οφθαλμολογικές μελέτες και έρευνες. Δεν είναι βαλμένα από ένα τυχάρπαστο που στήθηκε στα 4 μέτρα να δει τις διαφορές στην εικόνα. Τα δε αποτελέσματα αφορούν ανθρώπους με διακριτική ευχέρεια 10/10. Τώρα, αν εσύ έχεις ειδικές ικανότητες όρασης και διακριτικής ικανότητας 20/10, δεν είναι οι πίνακες λάθος γενικώς.