Αγορα τηλεορασης 50 -55 4Κ

nektarios

New member
22 October 2007
5
Παιδια καλησπερα σας......
Ειμαι στην φαση να αντικαταστησω την 40αρα που εδρευει στο σαλονι τα τελευταια 8 χρονια....Οπως αντιλανβανεστε και η επομενη θα εχει την αναλογη διαρκεια οποτε θα ειναι μια μικροεπενδυση......Η αποσταση θεασης ειναι 3-3,5 μετρα ισως και λιγο παραπανω....Η χρηση θα εχει λιγο απο ολα...τι εννοω....και digea και μπαλλα(οτετν) και ταινιες απο εξωτερικο μεσο και παιχνιδι playstation3 και λιγο συνδεση με pc......Με ενδιαφερει να ειναι 4Κ γιατι θα αργησει να αλαχτει παλι,οπως επισης και το 3d γιατι μαγευτηκε η μικρη μου σε ενα καταστημα που πηγαμε για μια ματια και το θελει επιτακτικα...χαχαχα το μπατζετ περιοριζεται στα 1000-1200 αυστηρα(παιζει παντοφλα)......Θα το εκτιμουσα ιδιατερως εαν εχετε να προτεινεται καποια.....2 περιπτωσεις εχω ξεχωρισει εγω προσωπικα,την LG 49UF8507 και την LG 55UF8517 που εχει προσφορα το e-shop.......δεν εχω ομως ακουσει και τα καλυτερα για τις lg......Η βοηθεια σας θα ειναι ανεκτιμητη.....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Αγορα τηλεορασης 50´-55´ 4Κ

Τουλάχιστον 55" και όχι 4K αφού δεν θα διακρίνεις διαφορά στην ανάλυση, στην απόσταση θέασης σου, με κάποια Full HD τηλεόραση. Πολύ καλή περίπτωση, χωρίς 3D, είναι ηSony W755C/W756C στα 900 ευρώ. Με 3D κοίτα για την Samsung H6400, εφόσον την βρεις διαθέσιμη.

Re: Αγορα τηλεορασης 50´-55´ 4Κ

Σε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση Michalis3..... Γιατί όχι όμως στο 4Κ.....Σε ρωτάω γιατί,περνώντας σήμερα από ένα κατάστημα(μεγάλη αλυσίδα).με γνώμονα να δω κάποια από κοντά,συγκεκριμένα την Lg,παρατήρησα ότι καμία τηλεόραση δεν έπαιζε 3D......ρώτησα λοιπόν έναν υπάλληλο,πως θα μπορούσα να δω στο συγκεκριμένο μοντέλο 3d περιεχόμενο? μου είπε πως είναι αδύνατο!!!!! καυτό γιατί λέει ότι θα το σταματήσουν/καταργησουν το 3D γιατί δεν τραβάει......και θα δώσουν έμφαση στο 4Κ και γενικότερα στην περαιτέρω ανάπτυξη των πάνελ.......Πιστεύω ότι το 4Κ μάλλον θα πρέπει να υπάρχει στην αγορά νέας τηλεόρασης.....και να αναθεώρησω για το 3D..??

Απάντηση: Αγορά 4Κ τηλεόρασης 55"

Για θέαση 4Κ υλικού στα 3.5 μέτρα, θα χρειαστείς τηλεόραση άνω των 65"...

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png