Αγορα τηλεορασης 50''- budget 600 ευρο

axilleas7

New member
13 April 2014
9
Καλησπερα και απο μενα..
Θα θελα τη γνωμη σας για αγορα τηλεορασης 50 ιντσων και με max διαθεσιμο ποσο 600 ευρο.η αποσταση θεασης ειναι μεταξυ 2,5 με 3 μετρα.αν κρινω σωστα απ τα οσα εχω διαβασει εδω πιστευω πως σ αυτην τη αποσταση θεασης μαλλον ειμαι για 50 ιντσες.
Επισης να πω πως δεν θελω να ναι 3d και smart.η κυριως χρηση της θα ναι για ποδοσφαιρο και ταινιες.δεν με ενδιαφερει αν ειναι led ή plasma διοτι το μονο που μου αρκει ειναι να παρω οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.αν και νομιζω πως οι πλασμα αποτελουν καλη επιλογη για ταινιες και ποδοσφαιρο.
τι προτεινετε παιδες ?

Michali με αυτα τα χρηματα και συγκριτικα με τα 2 μοντελα που προτεινες αν κοιταξω σε LED (ας ειναι και 46 ιντσων)θα βρω κατι καλυτερο ή ειναι μονοδρομος αυτες οι 2 επιλογες? επισης κατι ακομη..αυτες οι 2 tv παιζουν mkv και dts αρχεια?

Καλύτερο σε εικόνα στα ίδια χρήματα δύσκολο. Ο μόνος λόγος να αποφύγεις κάποια plasma είναι αν έχεις πολύ φωτεινό χώρο. Σε LCD με 100 Hz, εντός του budget σου, υπάρχει η Samsung F6100. Δε θυμάμαι αν παίζει DTS ήχο η LG, οι άλλες δύο παίζουν κανονικά, ενώ mkv παίζουν όλες οι πιο πάνω.

Αν βρεις την 51F5000 αγόρασε την αλλιώς η 46F6100 έχει και καλύτερο μαύρο/αντίθεση και κίνηση από την PN6500 (η LG εδώ και 3 χρόνια βγάζει τις ίδιες πλάσμα απλά με σχεδιαστικό lifting και έχουν μείνει πίσω σε θέμα εικόνας). Στα αρνητικά ότι θα χάσεις 4".

παιδια ευχαριστω για τις προτασεις αυριο θα παω να τις τσεκαρω και να τις δω απο κοντα.υπαρχει και η lgpn6500 εκθεσιακο κομματι σε καλυτερη τιμη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο να ρισκαρω σε ενα εκθεσιακο κομματι πλασμας τηλεορασης.ενας φιλος μου προτεινε επισης την Samsung F6100.οσο για τον φωτισμο του δωματιου θα ελεγα πως οποτε θα ανοιγω την tv θα ειναι σκοτεινο.δεν υπαρχει προβλημα εντονου φωτισμου θελω να πω :)

Εκθεσιακή πλάσμα δεν νομίζω ότι θα σου προτείνει όποιο έμπειρο μέλος του avclub και να ρωτήσεις. Το πιο πιθανό είναι να έχει burn in καθώς παίζουν όλη ημέρα το ίδιο κανάλι ή το ίδιο διαφημιστικό σποτάκι.

.ενας φιλος μου προτεινε επισης την Samsung F6100

Πρόσφατα αγόρασα την 50άρα Sony την KDL-50W685A στα 800, και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και στα HD κανάλια...ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. Φίλος όμως που ταυτόχρονα πήρε την 40άρα F6100, αναγκάστηκε να την επιστρέψει (μετά κόπων και βασάνων!), γιατί, παρά την πολύ καλή της εικόνα, δεν άντεχε τα σπαστικά, συνεχή στιγμιαία παγώματα-κολλήματα στο τηλεοπτικό σήμα(ψηφιακό), αν και δοκιμασε αρκετές λύσεις, ενώ η τβ πήγε στο σέρβις 4 φορές.