αγορα τηλεορασης 50'

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

akishellas

New member
15 April 2008
38
Καλησπερα παιδια καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα .
Λοιπον στο θεμα μας εχω την Lg Scarlet 42lg6000 μπορω να πω οτι τοσα χρονια ειμαι full ευχαριστημενος απο ταινιες παιχνιδια κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΟ ΣΗΜΑ η αποσταση μου OMΩΣ ΠΛΕΟΝ ειναι 4-5 μετρα και ψαχνω δυστυχως για 50' αντε 55' κ αυτο να φτανουν αν γινεται τα λεφτα το budget δυστυχως φτανει μεχρι τα 800ε-900ε. Σημερα ειχα παει στο mediamarkt να δω καμια τηλεοραση κ πως παιζουν κ ειδα την 50'lg620s μπορω να πω οτι απογοητευτηκα με το τηλεοπτικο σημα που ειχε τα εδειχνε θαμπα κ τα κροουλ "γραμματα που περνουσαν " φενωντουσαν κ αυτα θαμπα ενω περνουσαν απο το ενα ακρο στο αλλο της τηλεορασης ... Μηπως ηθελε αλλες ρυθμισεις ? Οι ερωτησεις μου ειναι εξης :

1) πολλες led που εχω δει δειχνουν το τηλεοπτικο σημα θωλο ενω η δικια μου δειχνει πιο καθαρα με τα λεφτα που διαθετω μπορω να βρω μια αξιολογη τηλεοραση κ ας μην ειναι 3d κ smart αλλα να ειναι απο 55' η να κρατησω την δικια μου κ οταν μαζεψω κ αλλα λεφτα ?
2) με 3d κ smart η εστω ενα απο τα δυο υπαρχει καποια αξιολογη για τηλεοπτικο σημα σε λεφτα εως 900ε ?
3) οσο αφορα το 3d ειδα σε 42lgW5400 3d που ειναι παθητικο απο ενα demo που ειχε ενας φιλος κ πραγματικα εντυπωσιαστηκα ηταν πολυ καλο κ ξεκουραστο κ απο τι μου πε ειναι κ παλαιοτερο μοντελο αυτο . Η ερωτηση μου ειναι η εξης ειναι πολυ καλυτερο δηλαδη το active 3d απο αυτο που ειδα? διοτι εχω διαβασει οτι ειναι ειναι πιο κουραστικο αλλα καλυτερο μονο σε ακριβες τηλεορασεις της σειρας ... οποτε σε low budget τηλεοραση αν υπαρχει 3d κ το παθητικο μια χαρα ειναι ?
4

Μερικες που εχω βρει συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει απο εσας κ μια προσθηκη απο μενα διοτι δεν εχω δει πολλα για αυτη ειναι η sony
,ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 3D Κ SMART Κ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ . ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ 55' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥ .

1) SONY 50W685AB
2)LG 50LA620S
3)PANASONIC L50ET60E
4) SAMSUNG UE50F6400
5)SHARP 50' LC50LE751V

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Last edited: