Αγορά τηλεόρασης 55-60", κοντά στα 600

Chr!st0s

New member
25 November 2019
3
Καλησπέρα και από μενα, διαβάζω το forum εδω και λίγο καιρό προσπαθώντας να βγάλω ακρη στο τι να αγοράσω.

Ψαχνω τηλεόραση 55-60" γυρω στα 600-620max, καλύτερα πιο κατω... Η αγορά θα γίνει από εξωτερικό όπου και ζω οπότε οι τιμές ενδεχεται να διαφέρουν κάπως ενώ ελπίζω μηπως βρω τιποτα Παρασκευη - Δευτερα που ερχονται προσφορες.

Απαιτησεις:
- Την θελω κατα βάση για ταινίες. Η αποσταση θεασης ειναι κοντα 3 μετρα. Σιγουρα καλή ταινια σε σκοτάδι αν και αυτό πλεον (να βρεις καλή ταινια δεν ειναι ευκολο :( )
- Σιγουρα θα μπει ps4 4Κ αλλά δεν εχω ιδιαιτερες απαιτήσεις από gaming. Δεν με νοιαζει δλδ. το refresh rate, ms. Αν δειχνουν καλα τα γραφικά καλώς, αλλιως καλη καρδια :D
- Μπορει να παιζει κατα τη διαρκεια της μερας σε πολύ φωτεινό χώρο αλλά εκει δεν θα έχω ιδιαιτερες απαιτήσεις από εικόνα.
- Θα ήθελα να έχει android Player οσο πιο καλό γίνεται από αποψη μνημης κλπ για να κρατησει και περισσότερο. Δεν ειμαι απο αυτούς που αλλάζουν πράγματα ευκολα επομένως η επόμενη λύση θα ηταν καποιο android tv οταν θα σταματουσε να με καλύπτει.

Τι εχω ξεχωρίσει:
- Μου άρεσε παρα πολύ το Amblight των philips αλλά δεν το εχω δει απο κοντα. Βλέπω στα 600 την 55PUS7304 k στα 620 την 58PUS7304. Υπάρχει και στα 550 η 55PUS7303 που μαλλον θα μπει και σε καποια καλη BF προσφορα. Με προβληματιζουν εδώ τα σχολια σας οτι ειναι IPS κ οχι καθαρό 4Κ αλλιως μαλλον θα ειχα προχωρησει στην αγορα λογω amblight.
- Επίσης βλέπω στα 610 την Samsung UE55RU8002 αλλά εχω την εντυπωση οτι δεν υποστηριζουν πλεον κάποια encoding.

Θα με ενδιέφερε να δω σχολια πανω σε αυτά που εγραψα ή και να ακουσω αλλες προτασεις, ευχαριστω!

* Εχω ενα remote keyboard με USB. Υποθετω θα μπορω να το συνδεσω. Sto mibox δουλεψε μια χαρα.

Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55"-60", κοντά στα 600 ευρώ

Καλωσόρισες. Εφόσον προορίζεται κυρίως για θέαση ταινιών, κοιτάς για LCD με VA panel. Πολύ τίμια, value for money λύση, είναι η 60" LG UM7100. Παίρνεις μαζί και ένα Android TV box και είσαι κομπλέ.

Καλωσόρισες. Εφόσον προορίζεται κυρίως για θέαση ταινιών, κοιτάς για LCD με VA panel. Πολύ τίμια, value for money λύση, είναι η 60" LG UM7100. Παίρνεις μαζί και ένα Android TV box και είσαι κομπλέ.

Θα την τσεκαρω.

Κατι που μολις προσεξα ειναι οτι η 58αρα philips βγαινει με VA? https://www.displayspecifications.com/en/model/37ab198d αληθευει; Μεχρι στιγμης ειναι το site που ακολουθω για specs.

58'', 70'', 75'' της 7άρας σειράς είναι VA. Κοίτα, φίλε μου, βασικό δέλεαρ για να αγοράσεις Philips είναι το Ambilight και η επεξεργασία. Αν δε σε δελεάζει το πρώτο, κοίτα και αλλού. Εγώ, πάντως, από όταν το είδα πρώτη φορά σε φιλικό σπίτι αρρώστησα και μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να το βάλω και στο δικό μου. Ο φίλος μου δε με παλιά philips ambilight δηλώνει εθισμένος και όταν το κλείσει βράδυ δοκιμαστικά για να δει τη διαφορά
χωρίς αυτό, το ξανανοίγει κατευθείαν γιατί η τηλεόραση του φαίνεται χαλασμένη και τον πονάνε τα μάτια. Το καλό τώρα που η εταιρεία αγοράστηκε από Κινέζους είναι η απόκτηση τηλεόρασης με αυτό σε προσιτή τιμή. Γύρω στο 2006-7 που είχα ρωτήσει στον Κωτσόβολο για ολλανδική 32'' philips ambilight hd ready, μου είχαν πει μια τιμή 2300 ευρώ και ακόμη φεύγω τρέχοντας.

Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό. Πρεπει να το δω απο κοντα το amblight. Επίσης να τσεκάρω την LG και να προετοιμαστώ για τη μαχη μεθαυριο :D

Υπάρχει διαφορα οταν βλέπω 58PUS7304 k 58PUS7304/12 ?

Το ίδιο πράγμα είναι. Ο κωδικός μετά την κάθετο στα προϊόντα εικόνας/ήχου της εταιρείας είναι 12 για τα ευρωπαϊκά μοντέλα και f7 για τα αμερικανικά.

καλημέρα σε όλους... επαναφέρω το θέμα του φίλου γιατί οι απαιτήσεις μας είναι παρόμοιες...
θα ήθελα την σωστή παρακίνηση από εσάς μεταξύ των...

55RU8002 (φετινή ναυαρχίδα)
60UM7100 (55 θα ήθελα αλλά το panel από ότι γράφετε είναι IPS)
55NU7102 (περσινο μοντέλο σε καλή τιμή ή κάποιο άλλο vfm)

μιας και οι τιμές είναι παρόμοιες.. καταλήγω στην πρώτη επιλογή αλλά διαβάζω για την φωτεινότητα των υποτίτλων, την αυτόματη ενεργοποίηση της tv και με προβληματίζουν...

ευχαριστώ για την γνώμη σας και καλές αγορές!!

Αν παρακολουθείς συχνά αθλητικά, την πρώτη (η οποία, παρεμπιπτόντως, δεν είναι "ναυαρχίδα). Αλλιώς, την LG.