Αγορά Τηλεόρασης 55-60 Ταβάνι 1000 (plasma/LED)

Όπως τα λέει ο τίτλος

Δεν βιάζομαι για την αγορά της . Αλλά θα ήθελα το καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Η χρήση της;
50% Ταινίες - 49,9% Gaming -0,1% Digea

Δεν με νιάζουν τα 3D και SMART

Ακούω τις ιδέες σας....

Όπως τα λέει ο τίτλος

Δεν βιάζομαι για την αγορά της . Αλλά θα ήθελα το καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Η χρήση της;
50% Ταινίες - 49,9% Gaming -0,1% Digea

Δεν με νιάζουν τα 3D και SMART

Ακούω τις ιδέες σας....

εφοσων το θες για παιχνιδια αποφευγε τις πλασμα...επισης εχουν χαμηλο lag οι σονυ...οποτε πας
1. σονυ w605b
2. sony w705b
3.sony w805b (3d)
4.samsung h6*** (3d)

εφοσων το θες για παιχνιδια αποφευγε τις πλασμα...επισης εχουν χαμηλο lag οι σονυ...οποτε πας
1. σονυ w605b
2. sony w705b
3.sony w805b (3d)
4.samsung h6*** (3d)

η 4η που λες είναι αυτή ; http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-60-UE60H6203-AWXXH.htm

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως η Sony KDL-55W805B στα 999 προσφορά κοτσόβολος - πλαισιο , είναι καλύτερη;

η 4η που λες είναι αυτή ; http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-60-UE60H6203-AWXXH.htm

Μήπως η Sony KDL-55W805B στα 999 προσφορά κοτσόβολος - πλαισιο , είναι καλύτερη;
ναι και εννοω ολη την σειρα που αρχιζει απο h6 (6200,6400,6500 κτλ)
τωρα σε εικονα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους ,με την σονυ να εχει πολυ καλη αποδοση σε ομοιομορφια και clouding σε σχεση με την σαμσουνγκ αλλα ειναι και αυτο θεμα τυχης...σε παιχνιδια εχει πιο καλη αποκριση η σονυ λογω χαμηλου input lag...το κακο της σονυ ειναι to 3d της αλλα απο την στιγμη που δεν σε νοιαζει.....

υπαρχει και η πανασονικ as640 αλλα δεν την εχω δει απο κοντα για να σου γραψω εντυπωσεις..εχει ομως καλες κριτικες

τι διαφορα τιμης εχει αναμεσα τους??εαν ειναι ελαχιστη παρε την 815

999 έχουν και οι 2
αλλα βρήκα και άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα 899 , την PANASONIC TX-55AS640Ε....
Τι λέτε; πια έχει καλύτερο μαυρο για ταινίες; μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι απο πλάσμα, και θέλω καλή εικόνα για ταινίες...

999 έχουν και οι 2
αλλα βρήκα και άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα 899 , την PANASONIC TX-55AS640Ε....
Τι λέτε; πια έχει καλύτερο μαυρο για ταινίες; μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι απο πλάσμα, και θέλω καλή εικόνα για ταινίες...

εχουν ακουστει καλα σχολια για την πανασονικ...εαν μπορεις να τις δεις απο κοντα....

θα την δω απο κοντά, αλλά σκέφτομαι ότι αφου έχω τηλεόραση (δεν κάηκε η 50αρα μου, απλά σκοτείνιασε) να κουτσοβολευτώ με αυτήν και να κοιτάξω πάλι τις προσφορές που θα βγάλουν μετά τα Χριστούγεννα κατά τις 15 Ιανουαρίου που σίγουρα κανένα μοντελάκι θα σκοτώσουν στις εκπτώσεις μετά τα Χριστούγεννα , είναι μεγάλη εκπτωτική περίοδος.
Η εμπειρία σας τι λέει σχετικά με το πότε βγάζουν τις καλύτερες προσφορές;

θα την δω απο κοντά, αλλά σκέφτομαι ότι αφου έχω τηλεόραση (δεν κάηκε η 50αρα μου, απλά σκοτείνιασε) να κουτσοβολευτώ με αυτήν και να κοιτάξω πάλι τις προσφορές που θα βγάλουν μετά τα Χριστούγεννα κατά τις 15 Ιανουαρίου που σίγουρα κανένα μοντελάκι θα σκοτώσουν στις εκπτώσεις μετά τα Χριστούγεννα , είναι μεγάλη εκπτωτική περίοδος.
Η εμπειρία σας τι λέει σχετικά με το πότε βγάζουν τις καλύτερες προσφορές;

βγαζουν σε περιοδο γιορτων και οταν αλλαζει το μοντελο που ειναι και το καλυτερο...συνηθως αλλαζουν προς ανοιξη

Αν ήταν να επιλέξετε μεταξύ της SONY KDL-55W815BS και της SONY 60w605 ... θα επιλέγατε την καλύτερη 55αρα σε εικόνα(και φθηνότερη) ; ή όλα τα λεφτα για τις 5 ιντσες παραπάνω... απόσταση θέασης έχω 4 μετρα MAX , και με την 50αρα πλάσμα, στις ταινίες είμαι ΟΚ αλλά στο ΧΒΟΧ360 με FIFA, δεν είμαι άνετα σε αυτήν την απόσταση.

55"(SONY KDL-55W815BS)
+Καλύτερη εικόνα
+φθηνότερη απο την 60" κατά 200-300
-μικρότερο μέγεθος στα 4μ θεασης κάτι θα μου λείπει

60"(SONY 60w605)
+Αρχοντικο μέγεθος ξεκούραστό σε 4μ θέαση
-Ακριβότερη απο την 55" κατά 200-300
-χειρότερη εικόνα απο την 55"

Μάλλον τα κουκιά μου είναι για 55" ε; :idea:

πιστεύω τα χριστούγεννα θα έχει προσφορές τις 60αρες, σιγουρα, οπότε θα περιμένω τα Χριστούγεννα να δω καμιά προσφορα, και αν ειναι να επιλέξω θα σας ενοχλήσω και πάλι.

Ευχαριστώ για τις πολύ χρήσημές πληροφορίες...

Αν ήταν να επιλέξετε μεταξύ της SONY KDL-55W815BS και της SONY 60w605 ... θα επιλέγατε την καλύτερη 55αρα σε εικόνα(και φθηνότερη) ; ή όλα τα λεφτα για τις 5 ιντσες παραπάνω... απόσταση θέασης έχω 4 μετρα MAX , και με την 50αρα πλάσμα, στις ταινίες είμαι ΟΚ αλλά στο ΧΒΟΧ360 με FIFA, δεν είμαι άνετα σε αυτήν την απόσταση.

55"(SONY KDL-55W815BS)
+Καλύτερη εικόνα
+φθηνότερη απο την 60" κατά 200-300
-μικρότερο μέγεθος στα 4μ θεασης κάτι θα μου λείπει

60"(SONY 60w605)
+Αρχοντικο μέγεθος ξεκούραστό σε 4μ θέαση
-Ακριβότερη απο την 55" κατά 200-300
-χειρότερη εικόνα απο την 55"

Μάλλον τα κουκιά μου είναι για 55" ε; :idea:

πιστεύω τα χριστούγεννα θα έχει προσφορές τις 60αρες, σιγουρα, οπότε θα περιμένω τα Χριστούγεννα να δω καμιά προσφορα, και αν ειναι να επιλέξω θα σας ενοχλήσω και πάλι.

Ευχαριστώ για τις πολύ χρήσημές πληροφορίες...

εαν εισαι πανω απο 3,5 μετρα πας σε 60 ιντσες...

εαν εισαι πανω απο 3,5 μετρα πας σε 60 ιντσες...

Ok να πάμε στις 60, αλλά ποια; ,
την SAMSUNG UE60Η6203 ή την SONY 60w605

ποιά 60αρα είναι καλύτερη στην εικόνα;
Μόνο η εικόνα με ενδιαφέρει και το μαύρο!
(Προέρχομαι απο plasma...γαρ.)

Ok να πάμε στις 60, αλλά ποια; ,
την SAMSUNG UE60Η6203 ή την SONY 60w605

ποιά 60αρα είναι καλύτερη στην εικόνα;
Μόνο η εικόνα με ενδιαφέρει και το μαύρο!
(Προέρχομαι απο plasma...γαρ.)

σε αυτο το μεγεθος ειναι πολυ ευκολο να εχει κακη ομοιομορφια και clouding....πρεπει πριν αγορασεις το ιδιο το μοντελο να στο ξεπακεταρουν και να το τσεκαρεις...εαν δεν γινεται τοτε η σονυ εχει στο συνολο καλυτερη ομοιομορφια σε σχεση με την σαμσουνγκ οποτε εαν δεν μπορεις να το τσεκαρεις εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να πετυχεις καλυτερο πανελ σε σονυ...αυτα

Φίλε μου και εγώ προέρχομαι ...Από πλάσμα τηλεοράσεις ,έχω δυο η μια πάει στο χωριό ...
Η μοναδική που δεν με ξενέρωσε ...ήταν η sony w815b,με πολύ καλό μαύρο στις ταινίες και απίστευτη για παιχνίδια .
Στο θέμα της αξιοπιστίας πρέπει να είσαι τυχερός ...Προσωπικά την αγόρασα από το media mark ...δίνοντας μου 15 ημέρες να την γυρίσω πίσω αν κάτι δεν πήγαινε καλά ...

SAMSUNG UE60Η6203 SONY 60w605

Τι πάνελ έχουν αυτές οι 2; IPS????

Φίλε μου και εγώ προέρχομαι ...Από πλάσμα τηλεοράσεις ,έχω δυο η μια πάει στο χωριό ...
Η μοναδική που δεν με ξενέρωσε ...ήταν η sony w815b,με πολύ καλό μαύρο στις ταινίες και απίστευτη για παιχνίδια .
Στο θέμα της αξιοπιστίας πρέπει να είσαι τυχερός ...Προσωπικά την αγόρασα από το media mark ...δίνοντας μου 15 ημέρες να την γυρίσω πίσω αν κάτι δεν πήγαινε καλά ...

Την σκέφτομαι και την δικιά σου φίλε μου για αγορά , απλά θα ήθελα να πάω σε 60αρα... τώρα αν η διαφορά ποιότητας μεταξύ SONY 60w605 και sony 55w815b είναι μεγάλη θα πάω στην 55αρα. αν είναι όμως ίδια πάνελς θα πάω στην 60αρα!

Αυτό που γνωρίζω ...Είναι ότι η σειρά W8 της sony δεν εχει πάνελ IPS.
Δεν γνωρίζω για τις SAMSUNG UE60Η6203 SONY 60w605.