Μέρα με την μέρα με κερδίζει το μέγεθος και λέω να πάω στις 60 , και καταλήγω τελικά στην SONY 60w605, απλά δεν ξέρω τι πανελ φοράει IPS ή VA?
Μέρα με την μέρα με κερδίζει το μέγεθος και λέω να πάω στις 60 , και καταλήγω τελικά στην SONY 60w605, απλά δεν ξέρω τι πανελ φοράει IPS ή VA?
Εκτός από το πάνελ ...Να κοιτάξεις και τον επεξεργαστή που φοραει ...Σημαντικό και αυτό στις 60 .
Εγώ προτείνω να μείνεις στη 60αρα, και αν δε σου φτάνουν τα χρήματα βάλε καμιά δόση σε κάρτα η με άλλο τρόπο όπως π.χ από Κοτσώβολο. Η διαφορά σου δε θα είναι μεγάλη και το ποσό των όποιων δόσεων μικρό. Αξίζει κατά την άποψή μου, έτσι ώστε να μη θυσιάσεις ούτε το μέγεθος αλλά ούτε και τη ποιότητα.Λοιπόν, εάν τα Χριστούγεννα βγάλουν προσφορά την KDL-60W605B sto 1000ικο την πήρα!
εάν πάει απο 1300 στα 1200.... δύσκολα, επειδή έχω ταβάνι το 1000ικο , θα πρέπει να πάω σε 55αρα
Αφού έχω επιλέξει λοιπόν το μοντέλο της 60αρας, μένει να επιλέξω το μοντέλο της 55αρας, σε περίπτωση που δεν πέσει στο 1000ικο η 60αρα, ή για κάποιο λόγο δεν θα υπάρχει στην αγορά...
Στις 55αρες λοιπόν έχουμε υποψήφιες την sony w805b και την samsung samsung h6***
εσεις τι λέτε; στο πρώτο ποστ λέω την χρήση που θα της κάνω.
Δές στο Media την LG plasma 60'' στα 699. Με 100 ευρώ έχεις και 5 χρόνια εγγύηση γιά πάν ενδεχόμενο!!
Για 5μ κανονικά πας για προβολέα, αλλά το μίνιμουμ, άλλα το πολύ μίνιμουμ, είναι οι 60 ίντσες.Μέτρησα την απόσταση θέασης και είναι τελικά 5μ
μάλλον πρέπει να επιμείνω στις 60" .... σωστά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.