Αγορά Τηλεόρασης 55-65 (QLED ή OLED)

μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εργοστασιακή, η επεκτάσιμη στα 5 έχει κάλυψη..βέβαια δεν το είδα κάπου γραπτώς..

Δεν εχω ιδεα φιλε μου. Και δε θα εμπιστευομουν το μπλα μπλα οποιουδηποτε πωλητη αν δεν το εβλεπα και γραπτως τουλαχιστον σε email.
Γι'αυτο και παντα προτιμω τα email απο τα τηλεφωνα.

SONY KD65XE8596.

Τι διαφορά έχει από την 9005;

εννοώ σε ποιότητα πανελ και ουσιαστικά, όχι αν έχει διαφορετική βάση ή αντίστοιχα.

Γιατί υπάρχει η 65 στα 1399

SONY KD65XE8596.

Τι διαφορά έχει από την 9005;

εννοώ σε ποιότητα πανελ και ουσιαστικά, όχι αν έχει διαφορετική βάση ή αντίστοιχα.

Γιατί υπάρχει η 65 στα 1399

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6dd717def

Θεωρητικα (και πρακτικα στο ματι δλδ) η 9005 ειναι κορυφη αλλα και η 8596 δεν ειναι καθολου κακη. Το θεμα ειναι η διαφορα των 300 ευρω πανω και αν μπορεις να την διαθεσεις!

Σίγουρα, αλλά πχ η 8596 είναι στα 50hz; έχει χειρότερο hdr,χειρότερη απεικόνηση; σε ποιο χαρακτηριστικό ουσιώδες διαφέρει από την 9005. αλλιώς συμφέρει 55 8xxx

νομίζω η σειρά 8 δεν έχει το local dimming, οποτε τρώει άκυρο...

Γι'αυτο σου εβαλα το compare στο displayspecifications.com φιλε μου, για να δεις τις τεχνικες διαφορες. Και οχι η 8596 ειναι κι αυτη 100 οπως και η 9005

LG 65" 4K OLED Smart TV OLED65B7V είμαι ανάμεσα αυτόν τον δυο Sony 65" Smart LED Ultra HD HDR KD65XF9005BAEP και η δυο είναι στα 2.000 € περίπου
στο pub..
μια βοήθεια......

Για 55 πιστεύω θα πάω στα 2.5 μέτρα . Το θεμα είναι oled 55 στα 1500; Ή sony xe9005 στα 1100;

Ξαναλέω, φομάμαι burn in, δεν ξέρω καθόλου την ευαισθησία της
Βαλε λιγες δοσεις παραπανω και παρε 65 σε οτι επιλεξεις,ειχα 55 και ανεβαινοντας στις 65 επαθα πλακα...Απο την στιγμη που η σαμσουνγκ δεν συνέχισε την καλη πορεια της με τις ks οτι παρεις σε σονυ σειρα 9 ειναι σουπερ.Oled δεν πηρα γιατι δεν αντεχω το αγχος με την παλια μου πλασμα μην τυχών γυρισω σπιτι και βλεπω απο κατω να γραφει φτιαξε καφε να τα πουμε απο το Ε που βλεπει η γυμαικα τα πρωινα

Η 65άρα είναι στο σπίτι 6 μέρες τώρα και την έχω συνηθίσει σαν να χω τη παλια. Βλέπω από τα δυομισυ μετρα συνήθως.

Μόλις έκλεισα την 55 ΧΕ9005 , προς το τέλος του μήνα η παράδοση, οπότε αρχές του άλλου θα μεταφέρω εντυπώσεις. Σκεφτόμουν την 65 8χχχ αλλά προτίμησα καλύτερο μοντέλο σε 55 και σε 2-3 χρόνια OLED 65 που θα χουν πέσει και οι τιμές

Καλορίζικη!
Δεν θέλω σε απογοητεύσω αλλα 2-3 μέρες μετά που θα στην φέρουν θα μετανιώσεις γιατί δεν πήρες 65. Εγώ 65 στα 2 μετρα και μικρή μου φαίνεται πλέον!! :smile:

κοίτα να δεις. κάθε φορά την πάθαινα έτσι, όταν πήρα πριν 4 χρονια με LG 47 , μου φαινόταν τεράστια από τα 3 μέτρα γιατί είχα συνηθίσει μια 32 ή 37 δεν θυμάμαι. μετά όταν άρχισαν να βγαίνουν οι μεγαλύτερες άρχιζα να την βλέπω μικρή. Σε ένα φίλο η qled 55 από τα 2 μέτρα μου φαινόταν τεράστια, αλλά μετά από λίγες μέρες την συνήθισα. θεωρώ ότι όντως στα 2.5-3μ η τηλεόραση πρέπει να είναι 65 ειδικά στα 4κ αλλά επειδή ο καναπές είναι γωνιακός και έχει και πιο κοντινα σημεία θέασης προτίμησα την 55 σε 9005 σειρά και όταν πέσουν οι oled τσιμπάω την 65!!!!

Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης 55-65 (QLED ή OLED)

Μόλις έκλεισα την 55 ΧΕ9005 , προς το τέλος του μήνα η παράδοση, οπότε αρχές του άλλου θα μεταφέρω εντυπώσεις. Σκεφτόμουν την 65 8χχχ αλλά προτίμησα καλύτερο μοντέλο σε 55 και σε 2-3 χρόνια OLED 65 που θα χουν πέσει και οι τιμές

Την κλείνεις σήμερα και στη φέρνουν μετά από 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;;; :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης 55-65 (QLED ή OLED)

ε ναι γιατί τότε μετακομίζω, και είναι ήδη 300 κάτω (ίσως λόγω μουντιάλ, ή απόσυρσης οπότε δεν θέλω να ρισκάρω μέχρι τότε)

Καλες θεασεις φιλε. Την καλυτερη επιλογη εκανες. Προσωπικα πιστευω οτι η sony σε ποιοτητα εικονας δεν εχει αντιπαλο. Οτι καλυτερο και το συγκεκριμενο μοντελο απλα το χαιρεσαι. Εχω την 49 και μετανιωσα για το μεγεθος φαινεται μικρη στα 2 μετρα...

Αχ ρε παιδια αυτή η sony 9005 πραγματικά είναι το καλύτερο μοντέλο του 2017 !!!
Και όσοι μπορεσουν 65αρα όνειρο ζωης
Συμφωνω απολυτα φιλε. Πραγματικα η sony δεν παιζεται. Οτι καλυτερο σε ποιοτητα εικονας σε lcd. Εχω την 49 και μενεις καγκελο απο την οπτικη πανδαισια χρωματων κινησης και ευκρινειας

Αχχχχ τυχερέ!!!

Αστα φιλε ειδα, θα σου αναφερω ενδεικτικα, το gravity σε blu ray και το dracula 4k ultra hd του κοπολα και επαθα πλακα. Μιλαμε για πανεμορφη εικονα και στα σκοτεινα πλανα που ειναι δυσκολα διακρινεις λεπτομερειες και υπαρχει ομοιομορφια στην αποδοση του μαυρου.