Αγορα τηλεορασης 55-65

Η επιλογή LED Επιπρ. Κίνηση είναι ενεργοποιημένη; Δοκίμασε και αυτό.

την εχω ενεργοποιημενη
προσκαλω οποιον θελει και σενα ανδρεα που εισαι αθηνα να ερθει απο το σπιτι να το δεις γιατι η εγγυηση λιγη τον νοεμβριο.
εβγαλα φωτο αλλα λογω κινησης κανει απο την φωτο οριζοντιες γραμμες η μπαλα, οποτε δεν φαινεται καλα

Μπορούμε να το κανονίσουμε και αυτό.
Προς το παρόν,δοκίμασε στο Motion plus ρύθμιση: Ομαλή εικόνα και επανέφερε τα decoders στα 1080i.Εγώ είδα πρόσφατα μια 46ES8000 και με τις παραπάνω ρυθμίσεις όντως η κίνηση παρα-ήταν ομαλή,τουλάχιστον για εμένα που βλέπω σε plasma.

Σε αυτη την επιλογη οντως η κινηση ειναι πολυ καλη αλλα η μπαλα κανει τα κολπα που ειπα πιο πανω
το προβλημα μου ειναι η μπαλα γιατι ομαλη κινηση περνω αλλα η μπαλα εξαφανιζεται η χανει την δομη της γινεται οπως του american football, αυτο διορθωνεται ειδικα με θολωτητα 4 και τρομοπαιγμα 5 αλλα τοτε η κινηση ειδικα στο λογκο της premier αναμεσα στα replay των φασεων, κανει ενα κομπιασμα σαν να πηδαει καρρε. αυτο μπορει να διορθωθει?

Δοκιμάζεις να παίξεις με το ''τρεμόπαιγμα'' λίγο να δεις εαν θα βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και καινούρια να πάρεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει κομπιάσματα.

εχω δοκιμασει αλλα τιποτα, τα ιδια. κομπιασμα δεν κανει σε ειπολγη καθαρη εικκονα, αλλα κανει αυτο με την μπαλα. παντως το θεωρω απαραδεκτο μια τηλεοραση που ηταν η καλυτερη περιση να κανει τετοια κολπα.μου εγινε μαθημα να μην παρω ποτε ξανα ακριβη τηλεοραση και ειδικα samsung. ακομα και η lg 620s που εχει ο ξαδελφος μου δεν το κανει με τις lg να θεωρουνται η πιο αθλιες στην κινηση.οπως δεν το κανει η προ τετραετιας sony 425500.Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση που δεν το αναφερει κανενας κατοχος samsung το φαινομενο αυτο ειδικα για το κομπιασμα.τι να πω ειμαι τοσο ευαισθητος η απλα περιμενω πιο πολλα οταν πληρωνω τοσα. το θεμα ειναι οτι ουτε το ποδοσφαιρο μου δεν μπορω να απολαυσω.
τωρα επειδη θα παω σε μεγαλυτερο σπιτι και θεμα κατι απο 55-65 λεω να παω σε σονυ αλλα και αυτη πανελ lg φοραει αβυσος η ψυχη

Φτιάξε δύο προφίλ εικόνας , ένα για ποδόσφαιρο με 10/0/Ενεργ. και ένα για τα υπόλοιπα. Τα Ελληνικά κανάλια δυστυχώς έχουν μέτρια εικόνα (και ειδικά για τηλεοράσεις μεγάλης διαγωνίου) οπότε μην περιμένεις και πολλά για οποιαδήποτε μοντέλο και αν μιλάμε.

πως φτιαχνει προφιλ?
ναι εχουν μετρια εικονα αλλα γιατι στη sony 42w5500 που εχω με τις ιδιες πηγες τα ιδια καλωδια δεν το κανει
ακομα και στο sky uk το κανει

Τελικα αποφασισα να πω για την panasonic 58ax800
Πως ανε απο frame interpolation οι panasonic? Μου αρεσει το design της
Ελπιζω και στηνμπαλα να ειναι καλη