Αγορά τηλεόρασης 55" ή 60"

tsapopst

New member
10 March 2013
6
Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος,

εχω αποφασίσει να προβώ στην αγορά μιας τηλεόρασης για το σαλόνι.

αρχικα ξεκίνησα απο την 6100 της Samsung. Μετα επειδη το μάτι μου εχει μια τάση να πηγαίνει στο ακριβό πήγα στην Es8000. Πήγα τις είδα δίπλα δίπλα τρομακτική διαφορά δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια για το δικό μου μάτι.

τι θέλω ουσιαστικά:

μια μεγάλη τηλεόραση με καλή εικόνα για 3d απο κανά bluray και καθημερινή θέαση.

τα smart tv και τα υπόλοιπα μου ειναι αδιάφορα γιατι εχω άλλες 6 συσκευές για surfing.

Μετα σκέφτηκα μήπως ειναι υπερβολικά τα 2100 της 8000 και είδα τη σειρά 670s της lg που εχει 1350 και η διάφορα δεν τη λες και μικρή αλλα ακόμη δεν την εχω δει live.

Εχετε κάτι να μου προτείνετε γύρω απο τα παραπάνω ; Συγνώμη αν σας μπερδεψα :-)

Καλωσόρισες. Απόσταση θέασης και budget ? Χρήση, μόνο ταινίες και τηλεοπτικό ?

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" ή 60"

Γύρω στα 3,5 μέτρα budget οκ μεχρι και της Es8000 (2100 ) ότι γλυτωσω φυσικα δεν με χαλάει. Χρήση ναι αυτη άντε να βάλω κι το ps3 εκει...

Αφού διαθέτεις τόσα νομίζω είναι καλύτερα να περιμένεις κανά μήνα ακόμα να κυκλοφορήσουν και οι φετινές.

Οι LG κάτω από 7 σειρά είναι στα 50 Hz, οπότε αν βλέπεις αθλητικά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Η ES6100 είναι αρκετά καλή για την τιμή της, αν και θα μπορούσες να δεις καλύτερα την Sony HX750 εφόσον τη βρεις κάπου διαθέσιμη.

Είδα στον κωτσοβολο και την lg 55lm860v και μου άρεσε η εικόνα. Επίσης μου άρεσε το 3d απο το demo και το γεγονός πως τα γυαλιά ειναι ελαφριά ενώ οι Samsung εχουν όλες επαναφορτιζομενα; Ξέρει κανεις σας πως ειναι η τηλεόραση και αν αξίζει ;

Για την απόσταση 3.5μ θα κοίταγα απο 60"-65".

Η Samsung PS60E6500 απο ότι θυμάμαι είχε γύρω στα 1700.