αγορα τηλεορασης 55 ιντσων (Help!!)

αξιζει να παω σε curved?
σε αυτην εδω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE55H6800AW,99452,498529,1528317.html?langId=-18
να πληρωσω παραπανω δλδ και να παω σε curved αξιζει?

πλεονεκτιματα/μειονεκτηματα?

ευχαριστω.
Να μη πληρώσεις παραπάνω για να πας σε κυρτή, γιατί θα έχεις ακόμα χειρότερη γωνία θέασης όταν δε θα είσαι ακριβώς απέναντι, και θα έχει και χειρότερη ανομοιομορφία το πάνελ.
Πλεονέκτημα, είναι πιο όμορφη από τις επίπεδες όταν είναι κλειστή....... κάποιο άλλο δε βρίσκω.

κλαφτα δλδ οποτε ακυρο

μαλλον θα παω στην 55"ue6500 οταν θα γινει η επιστροφη της 55"6400

ειναι καλυτερη η 6500 απο την 6400?

τνχ leonid

edit: ο λογος που με κολλαει να παω σε σονυ ειναι το κακο 3δ και εγω θα βλεπω ταινιες 3δ

Ότι εικόνα είδες στην 6400 το ίδιο θα δεις και στην 6500.Καμία διαφορά.Δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει το 3d αλλά για τους περισσότερους είναι ένα εφέ του πρώτου μηνα.Για μένα πάνε σε Sony 8xx Εκτός αν προτιμάς να "θυσιασεις" την εικονα για το 3d..

βρε φιλε λινκ δεν εχω καταλαβει ακομα μπορει να ειμαι και λιγο χαζος.
το 3δ της σονυ υστερει μονο στο οτι ειναι τεχνολογια π.χ σαν το passive δλδ βλεπεις μιση αναλυση 720π?

η γενικα ειναι και χαλια αναλυση με τρεμουλα και τετοια?
δλδ ειναι ιδιο με της lg απλα ειναι active>?

Ναι είναι Σαν να βλέπεις σε lg απλά με τα αρνητικά του active.Λίγο Ποιο κουραστικό.Ένα άπειρο μάτι δεν καταλαβαίνει διαφορές.

μαλιστα δλδ sony με active 3d αλλα με τεχνολογια passive της lg

πως το καταφερανε αυτο? :slapface:

μαλιστα δλδ sony με active 3d αλλα με τεχνολογια passive της lg

πως το καταφερανε αυτο? :slapface:
Είναι πράγματι απορίας άξιο; Πάντως εκτός του ότι το έχω πει και γω πολλές φορές, όσο και αν μου αρέσει το 3D, είναι κάτι που μετά από κανά μήνα πολύ λίγο θα το δεις, εκτός και αν είσαι στις εξαιρέσεις...... Ακόμα όμως και έτσι, το 3D της σόνυ υστερεί σε ανάλυση σε σύγκριση με της σαμυ, αλλά αν πχ από μια 55αρα βλέπεις σε απόσταση περίπου 3μ, λίγο θα σε ενοχλήσει μπορεί και καθόλου, κατά τα άλλα δεν έχει θέμα σε όσες έχω δει. Να πω δε, χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός ή να παρεξηγηθώ, συγκρίνοντας το 3D της 805 που έχω δει με το 3D της 905 που έχω, εντάξει υπάρχει διαφορά, αλλά στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δεν είπα: << πω ρε τι χάλια είναι αυτά ; >>. Μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο με διαφορά κυρίως στην ανάλυση και αυτό ( στη 50αρα που έβλεπα ) μόνο αν πήγαινα στα 2μ περίπου, από τα 2,5 και άνω που έβλεπα δεν ήταν τόσο ορατό. Ειδικά αν κάποιος θέλει να δει τη ταινία και όχι να εξετάζει κάθε στιγμή τη ποιότητα του 3D ( και να χάνει δηλαδή την ουσία ) δε νομίζω να του είναι και τόσο θέμα.

κατατοπιστηκοτατος! ευχαριστω!

να σε ρωτησω κατι λεονιντ στην σονυ 55"805 υπαρχουν τα φαινομενα clouding/bleeding οπως στις σαμυ?

δλδ αν πω οκ το 3δ της σονυ και παρω την 55" 805 ΜΠΟΡΕΙ να εχω clouding/bleeding η στην σονυ δεν θα τα δω αυτα?

δλδ αν παρω σονυ ξενοιαζω απο αυτα η και εκει παιζει να υπαρχουν αυτα τα φαινομενα?

Last edited:
σε ποσοστα τουλαχιστον σε σονυ ειναι λιγοτερο το ποσοστο να εχει ή ειναι τι θα σου κατσει γενικα?

απο αντιπροσωπεια ειναι καλη της σονυ?
και μια τελευταια ερωτηση εχει καλες ρυθμισεις 3δ(π.χ ρυθμιση βαθος οπως στην σαμυ που ειναι -0 +10)?

ελπιζω να μην κουρασα παιδες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διαβαζω εδω οτι η 50w805b σπερνει και εχει πανελ auo

το ιδιο εχει και η 55w805bb?

Οι "συννεφιές" και οι "αιμορραγίες" δεν είναι ποσοστό εταιρείας....είναι ποσοστό τεχνολογίας,

Όπως ακριβώς το είπες...ό,τι κάτσει.

Ότι είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι ( Yperion & czoon )
Τώρα από θέμα αντιπροσωπείας - σέρβις, λίγο πολύ τα ίδια είναι σάμυ και σονυ.

ευχαριστω πολυ παιδια εισασταν κατατοπιστικοτατοι!

ειμαι αναμεσα σε SAMSUNG UE55H6500SLXXH και SONY KDL-55W805BB

μας ενδιαφερει το 3δ και εμενα και την οικογενεια (γυναικα,γιος)

να πω πως το 3δ της lg μας αρεσε

οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο

τωρα βεβαια με ενδιαφερει το λιγοτερο clouding/bleeding/binding πια θα εχει το λιγοτερο αλλα αφου ειναι θεμα τυχης...

πηγα σημερα και ειδα απο κοντα την SONY KDL-55W805BB
παρα πολυ καλη τβ και εκπληκτικη εικονα.
το 3δ μαρεσε.
μαλλον θα παω για σονυ :)
τελικα ομως εχει auo πανελ?
ο πωλητης μου ειπε οτι εχει ισχυει?

ευχαριστω.

καλησπερα σας και παλι.
χθες παρελαβα την sony 55w805b
σημερα εγινε η τοποθετηση.

εχω 2 θεματα και σας παρακαλω οποιος εχει την ιδια ας βοηθησει παρακαλω

1 στην αλλαγη καναλιου εχει στο κεντρο μια ασπριλα μαλλον clouding φαρδος 60-70 εκατοστα και υψος 30-40εκ

αυτο φενεται εντονα στην αλλαγη καναλιων και οχι τοσο οταν παιζει ταινια με μαυρο φοντο
στο ασπρο δεν εχει τπτ.

2 το δευτερο θεμα ειναι οτι την κοιταξαμε στο πλαι και στην επανω πλευρα φενεται σαν να ειναι curved η τβ.
δλδ στην μεση κανει μια κοιλια.
βαλαμε κλοστη απο ακρη σε ακρη στην επανω και μπροστα πλευρα(στο μεταλλικο μερος) και στην μεση κανει κοιλια 1 χιλιοστο
με το ματι φενεται τουλαχιστον στην επανω πλευρα στο μεταλλικο πλαισιο απο ακρη σε ακρη κατα μηκος
ειναι φυσιολογικο αυτο ή εχει θεμα η τβ?

σας ευχαριστω πολυ παιδια!

Άνοιξε ένα νέο νήμα εδώ...

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/61-Service-Βλάβες-Επισκευές

Ή συνέχισε στο άλλο νήμα για clouding σε παρόμοιο μοντέλο εδώ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/121460-Sony-55-w829b-*Clouding*

Σε κάθε περίπτωση μην πετάξεις την κούτα , βάλε την όπως είναι πίσω στην συσκευασία της και αύριο πρωί πρωί επιστροφή στο κατάστημα που την αγόρασες.

Καλησπερα σε ολους
Το οτι κανεις δεν αναφερει το 55Η8000 ειναι λογω τιμης ή ειναι απλα πιο παλιο μοντελο;