αγορα τηλεορασης 55 ιντσων

postfire

Established Member
6 February 2010
218
καλημερα παιδια.
μετα απο ταλαιπωρια τεσααρων tv 55" full hd με προβλημα τελικα θα γινει επιστροφη χρηματων.

πλεον θα εχω ενα μπατζετ 1000-1400 ευρω

οι απαιτησεις μου ειναι digea(και ναι και οχι αν ειναι αυτο να γινει κριτιριο θα το παραβλεψω το digea)
ταινιες παρα πολυ και gaming πσ4,χβοχ ονε ktl.

δεν με πειραζει να παω και σε 4κ και ας ειναι νωρις.

για lg διαβαζω για υψιλο input lag kai 50hz
ειδα απο κοντα τη 55UB850V μαρεσε πολυ αλλα μετα απο αυτα που διαβασα δεν μου κανει
δεν ξερω αν υπαρχουν μοντελα που ειναι σε αυτα που θελω και ποια?
για σονυ παλι φοβαμαι λογο αυτα που τραβηξα με 2 αλλαγες απο το ιδιο μοντελο 55"w 805b

εχω απογοητευτει πλεον!
παρακαλω αν μπορειτε ας βοηθησετε με μοντελα και μαρκες
ευχαριστω και παλι!

καλημερα παιδια.
μετα απο ταλαιπωρια τεσααρων tv 55" full hd με προβλημα τελικα θα γινει επιστροφη χρηματων.

οι απαιτησεις μου ειναι digea(και ναι και οχι αν ειναι αυτο να γινει κριτιριο θα το παραβλεψω το digea)

ειδα απο κοντα τη 55UB850V μαρεσε πολυ αλλα μετα απο αυτα που διαβασα δεν μου κανει
για σονυ παλι φοβαμαι λογο αυτα που τραβηξα με 2 αλλαγες απο το ιδιο μοντελο 55"w 805b

εχω απογοητευτει πλεον!
ευχαριστω και παλι!

η καλυτερη λυση ειναι να την τσεκαρεις επιτοπου πριν την πας σπιτι...σαν επιλογη εχεις την h7000 σαμσουνγκ...εαν εξαιρεσεις το τηλεοπτικο που ειναι ελεφρα κατωτερο απο αυτην που ειχες ειναι παντου καλυτερη

ευχαριστω για την απαντηση.
την εχω σαν επιλογη αυτη που λες αλλα ανεβαινω αρκετα σε bugdet.

λες να πεσει τις προσεχεις μερες?

εχετε να προτεινετε καποιο εμπειστο/εμπειρο και εξυπηρετικο καταστημα?

αν δεν γινεται εδω με ποστ να μου στειλετε καποιο pm?

ευχαριστω για την απαντηση.
την εχω σαν επιλογη αυτη που λες αλλα ανεβαινω αρκετα σε bugdet.

λες να πεσει τις προσεχεις μερες?

δεν νομιζω να πεσει...ισα ισα που μπορει και να ανεβει μιας και τελειωνουν τα κομματια..

καλημερα παιδια.

εχω απογοητευτει πλεον!
ευχαριστω και παλι!
Επειδή έχω τη γνώμη πως μάλλον το πρόβλημά σου είναι γενικώς η τεχνολογία LED LCD ( έχω διαβάσει όλο το << ιστορικό σου >> ) πιστεύω πως με καμία δε θα βρεις γιατρειά. Στη θέση σου θα ψαχνόμουν να πάρω , έστω και βάζοντας δόσεις , μια OLED. Πιστεύω πως μόνο έτσι θα ησυχάσεις από τις << συννεφιές >>......ή αν έβρισκες κάπου κάποια ξεχασμένη αξιόλογη πλάσμα. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις αυτές δε σου ταιριάζουν και τόσο για το gaming αλλά κάπου θα πρέπει να συμβιβαστείς.
Όσο αφορά τις LG, εκεί είναι που πιστεύω πως μία που θα τη στήσεις και μία που αμέσως θα τη ξαναπακετάρεις για επιστροφή. Λόγω IPS πάνελ φυσικά.

Δεν κοιτας και καμια απο toshiba, sharp, και (ειδικα) philips μεριά, δεν νομιζω οτι ειναι ασχημες οι συγκεκριμενες μαρκες, αφου οι λεγομενες ''φιρμες'' τα κανουνε...θαλασσα.

ευχαριστω υπεριον αλλα καπου διαβασα εχει πολυ input lag 68 και δεν κανει για game
το διαβασα σε καποιο review δεν θυμαμαι που και μαλιστα ελεγε για fps games ειναι χαλια ισχυει αυτο?

την ειχα στην λιστα και ειχα παρει και την πανασονικ και ειχα ρωτησει για το hdmi 2.0 αν εχει και μου ειπαν το 1 hdmi ειναι 2.0

γνωριζεις αν ειναι χαλια στο λαγκ?

edit: στο λινκ που εδωσες λεει lag 62.8msec

τι γνωμη εχεις?

Re: Απάντηση: αγορα τηλεορασης 55 ιντσων

φιλε ντινος για sharp ειναι κορυφαιες αλλα απλησιαστες σε τιμη

για toshiba καπου ειδα ενα μοντελο στα 799 στον κοτσο αλλα θελω να το δω απο κοντα

ευχαριστω για την απαντηση

edit: το βρηκα Toshiba 55L5445 δεν εχω δει review υπαρχει εδω?

ειδα και την 58" Toshiba 58L7365DG επισης review υπαρχει εδω?Toshiba 58L7365DG

Last edited:
Δεν υπαρχουν review για τις συγκεκριμενες γιατι πολυ απλα, δεν εχει ανοιξει καποιος, παντως απ' οτι ειδα και στο επισημο site η Toshiba 58L7365DG ειναι 100Ηz πραγματικα, ενω η 55αρα 50
Αυτο το αναφερω, σε τυχων περιπτωση, που επιλεξεις καποια απο αυτες, να το γνωριζεις, παντως και εγω που εψαξα στο google καποιο reviews δεν βρηκα, καλο θα ητανε να εβρισκες καποιες πληροφοριες, αλλα οταν ολοι πεφτουνε με τα μουτρα σε κανα δυο μαρκες, τι περιμενεις.
Εντελει βρηκα αυτο http://www.3dmaniak.pl/53112/toshiba-58l7365dg-pierwsze-wrazenia/

Last edited:

Αυτο το αναφερω, σε τυχων περιπτωση, που επιλεξεις καποια απο αυτες, να το γνωριζεις, παντως και εγω που εψαξα στο google καποιο reviews δεν βρηκα, καλο θα ητανε να εβρισκες καποιες πληροφοριες, αλλα οταν ολοι πεφτουνε με τα μουτρα σε κανα δυο μαρκες, τι περιμενεις.

Ο καθένας που πάει να αγοράσει κάτι κοιτάζει να πάρει το μικρότερο δυνατό ρίσκο , να βρίσκει δηλαδή το προϊόν άμεσα διαθέσιμο (και όχι μόνο σε 2-3 καταστήματα) , να υπάρχει support (service και after sales) και τέλος να υπάρχουν κάποιες αξιολογήσεις είτε με μορφή test/reviews είτε με την μορφή εντυπώσεων των αγοραστών.

Αλλιώς μπαίνει ένα κατάστημα παίρνει την φτηνότερη που βρίσκει μπροστά του ανεξαρτήτως μάρκας (F&U , Turbo X κτλ) και τελειώνει η υπόθεση.

edit: στο λινκ που εδωσες λεει lag 62.8msec

τι γνωμη εχεις?

Η αλήθεια είναι ότι το lag με έχει προβληματίσει και εμένα στην συγκεκριμένη , εκτός βέβαια και είσαι casual gamer χωρίς πολλές απαιτήσεις , αν είσαι φανατικός των FPS δεν σου κάνει.

Tο αναφερα, οταν ολοι πεφτουν με τα μουτρα σε μια δυο μαρκες, φταιει η sharp και η toshiba; Δεν μπορει να εχουνε ολα αυτα που αναφερεις, θα μπουνε και μεσα, αλλα αν ο φιλος ο postfire μενει Αθηνα, νομιζω μπορει να εχει παραπανω επιλογες απο καποιον που ειναι αρκετα μακρυα
Αλλιώς μπαίνει ένα κατάστημα παίρνει την φτηνότερη που βρίσκει μπροστά του ανεξαρτήτως μάρκας (F&U , Turbo X κτλ) και τελειώνει η υπόθεση
Καλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα συγκρισης με sharp, toshiba

και τι δεν εχω κανει παιδια και τι δεν εχω δει

μεχρι turbo x σκεφτομουν και την τομσον 55 στα 549
την ειδα απο κοντα αρκετα καλη εικονα αλλα τα 50hz κανανε μπαμ
αν ηταν 100 την χτυπαγα

οταν ειχα δει την σονυ 55w805 απο κοντα μου ειχαν πεσει τα σαγονια
η τβ εκει δεν ειχε τπτ ουτε κλαουντ ουτε τπτ αψογη την ξεψιρισα

αλλα μου ηρθαν 2 κομματια με το ιδιο προβλημα και ειναι λογικο να μην ξαναπαρω τριτο

Last edited:
Φιλε μου, αυτο που μπορεις να κανεις, αφου σου αρεσει τοσο η συγκεκριμενη, ξανααγορασε την αλλα θα τους εξηγηθεις απο πριν, οτι σε περιπτωση clouding banding κλπ. η τηλεοραση θα επιστραφη, ε, τι στο καλα πιστευω οτι καποια στιγμη θα πεσεις σε μη ελατωμματικο μοντελο

Tο αναφερα, οταν ολοι πεφτουν με τα μουτρα σε μια δυο μαρκες, φταιει η sharp και η toshiba;

Κάτι στραβό θα έχει κάνει μια μάρκα για να πέφτουν οι πωλήσεις της , δεν είμαι φαν των θεωριών συνωμοσίας. Πχ. μια τυχαία δειγματοληψία απο ένα μοντέλο μιας απο τις εταιρείες που αναφέρεις...

Αγόρασα την τηλεόραση και για τα λεφτά της δεν μπορώ να πώ ότι τα αξίζει. Καλύτερα πάρτε μία Full HD η μία καλύτερη. Μπορεί να κάνει και να έχει τα πάντα όμως δεν είναι έτσι.
Θετικά:
Ανάλυση 4Κ, πολύ καλά ενσωματωμένα ηχεία, καλός ρυθμός ανανέωσης και πολύ καλό βάθος στο 3D.
Αρνητικά:
Πολύ αργό λογισμικό που συνεπάγεται αργή εναλλαγή καναλιών, αργό μενού και γενικά αργά όλα. oi HDMI είναι αργές και τα χρώματα στο 3D λιγοστά. Εκεί που όμως χάνει πραγματικά είναι στις usb οι οποίες είναι πολύ μα πολύ αργές.

Ταυτόχρονα βλέπω μετριότατες τηλεοράσεις σε εικόνα και να είναι οι αγοραστές ευχαριστημένοι...

https://www.skroutz.gr/s/5447276/LG-40UB800V.html

Η διαφορά είναι ότι η μια τηλεόραση τουλάχιστον κάνει καλά τα βασικά ενώ η άλλη όχι.

Ναι, αλλα εδω (στο τελος), ο αλλος λεει οτι δεν ξανααγοραζω samsung, επειδη δεν του αρεσε...το τηλεοπτικο, τι σημαινει οτι οι samsung γενικα δεν ειναι καλες, εγω ομως δεν μπορω να κατι αναλογο, αν και υστερουνε οντως λιγο στο τηλεοπτικο (μονο σε sd).

Kαλά υπάρχουν και ποστ που είναι στημένα ή μπορεί να ανήκουν σε άτομα που δεν έχουν καν το προϊόν. Απλά στο ανέφερα ως παράδειγμα.