Αγορά τηλέορασης - 55'' Με προτάσεις

halkis_13

Established Member
19 September 2010
122
Καλησπέρα,
Έχω διαβάσει αρκετά το forum αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι..
Θέαση 2,5-3 μέτρα. Ταινίες ,nova και από και πέρα κάποια apps (Kodi Κτλ) μέσω applications..
Από την μία θέλω 4Κ ως κάτι νέο -θα μου πείτε για την απόσταση και να πάω σε Full HD..αλλά δεν ξέρω με ενδιαφέρει κάτι νέο.
Λοιπόν έχω κάτι προτάσεις και θέλω τις γνώμες σας..κόστος 800-900 max..

Sony KD-55X8005C
Panasonic TX - 55 CX700 (αν καταλήξω εδώ θα περιμένω κάποιο διάστημα για προσφορά από το ΜΜ) -
Panasonic TX - 55 CΧ 400 (αν δεν υπάρχει προσφορά για την παραπάνω και καταλήξω με την βοήθειά σας σε Panasonic θα πάω εδώ)
Samsung UE55F6400

Full HD
Sony KDL-55W805C
Samsung UE55H6400

τι λέτε???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited:
για να μην ανοίγω και εγω νεο θέμα, εχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα με τον halkis_13. Θεωρώ οτι έχω κατασταλάξει σε Sony KD-55X8005C ή γενικότερα σε SONY. Με αγχώνει το android, πόσο αργό ή προβληματικό μπορεί να είναι. Σίγουρα θα βάλω KODI..μιας και το δουλεύω από την εποχή του XBOX (XBMC) 2001-2002. Αξίζει να πάω από τα 900 στα 1.200 σε ακριβότερη SONY ; έχουν καλύτερο επεξεργαστή/μνήμη για να σηκώνει το KODI;

εχω γενικα την εντυπωση οτι ενω στο σκρουτζ υπαρχουν αρκετες 55ρες 4Κ σονυ, σε μεγαλα μαγαζια ακομα δεν τις εχουν βαλει ολες...αλλα μονο τις ακριβες... ισως σε λιγες μερες που θα φυγουν οι εκπτωσεις να τις δουμε

εχω γενικα την εντυπωση οτι ενω στο σκρουτζ υπαρχουν αρκετες 55ρες 4Κ σονυ, σε μεγαλα μαγαζια ακομα δεν τις εχουν βαλει ολες...αλλα μονο τις ακριβες... ισως σε λιγες μερες που θα φυγουν οι εκπτωσεις να τις δουμε

Το πλαίσιο δεν είναι μέσα στο skroutz να το θυμάσαι, μιας και κάνεις αναφορά σε μεγάλα καταστήματα.
Τσίμπησαν οι τιμές τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται ίσως η αναμονή να είναι προς όφελός μας τώρα.

πόσο να περιμένω ακόμα;; έχω περιθώριο καμιά 2 βδομάδες
Θα πέσουν οι τιμές για τις συγκεκριμένες που θέλουμε; Η θα περιμένουμε τζάμπα!!!Τωρα που τελείωσαν οι εκπτώσεις...απ´ότι βλέπω θα καταλήξω στην 55Χ8005C.(αν και ψιλοψαχνομαι ακομα..αν με καλυπτει καποια σπο τις παραπανω.. )Την είχε κάποια στιγμη το public 750....θα την δουμε καπου εκει;;;

Θα πέσουν οι τιμές για τις συγκεκριμένες που θέλουμε; Η θα περιμένουμε τζάμπα!!!Τωρα που τελείωσαν οι εκπτώσεις...απ´ότι βλέπω θα καταλήξω στην 55Χ8005C.(αν και ψιλοψαχνομαι ακομα..αν με καλυπτει καποια σπο τις παραπανω.. )Την είχε κάποια στιγμη το public 750....θα την δουμε καπου εκει;;;

Εγώ που δεν καίγομαι και δεν θα είμαι στο δικό μου χώρο μέχρι τα τέλη του επομένου μήνα θα περιμένω πόσο να χάσω λέω αν χάσω αλλά μπορεί να βγω κερδισμένος!
Εσύ σταθμίζεις αν δεν έχεις τηλεόραση και πρόκειται να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα ίσως δεν είναι καλό να περίμενες, οι τιμές είναι και θέμα stock αδιάφορο αν έχουν εκπτώσεις ή μη.

εαν εχεις 4κ tv και παίζεις ταινίες 1080 η tv κάνει upscale ?
θα εχεις καποιο προβλημα σε σχεση με τις 1080