elessar86
Established Member
- 4 August 2008
- 179
Φίλε μου δεν είμαι υπερβολικός απλά εσύ δέχτηκες αμάσητο ότι σου είπαν εκεί που το πήγες..... η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung καλύπτει το burn-in επίσημα σε όλες τις συσκευές της, χωρίς να έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το burn-in. Θα μπορούσες 5 λεπτά να το ψάξεις και να τους το τρίψεις στα μούτρα.... και αν δεν το δέχονταν απλά έστελνες την συσκευή σου Αθήνα και στην φτιαχναν δωρεάν και επιστροφή πίσω. Το πρόβλημα σου δεν είμαι εγώ αλλά εσύ όπως και πολλοί άλλοι που δεν ψάχνετε και δεν διεκδικείτε τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές. Επίσης υπάρχουν πολλά παραδείγματα εδώ μεσα και σε άλλο forum που η LG μια χαρά το κάλυψε το burn-in στις τηλεοράσεις και μάλιστα με πλήρη αντικατάσταση, απλά το διεκδικησαν και η αντιπροσωπεία το έκανε αλλά πρόσεξε η ίδια η lg όχι το κάθε μαγαζάκι της πλάκας. Επίσης κάτι τελευταίο όταν δίνεις 1500 και 2000 ευρώ για μία τηλεόραση θεωρώ σχεδόν αυτονόητο ότι κάνεις την εγγύηση για τα 5 χρόνια. Μάθετε να διεκδικείτε σαν καταναλωτές! και όπως είπα και πιο πάνω προτιμώ να πάρω μία τηλεόραση που πολύ δύσκολα μπορεί να τύχει να μου βγάλει ένα πρόβλημα πάρα μια τηλεόραση που σχεδόν σίγουρα θα έχει θέματα στην εικόνα τα οποία δεν λύνονται και είναι καθαρά λόττο σε τι Panel θα πέσεις.Δε μένουμε ολοι Αθήνα. Στο επίσημο σέρβις εδω, ξέρεις τι μου είπαν? Πρόβλημα που φαίνεται υπό περίπτωση και οχι συνέχεια δεν αναγνωρίζεται ως πρόβλημα. Το burn-in οταν είναι μικρό δε φαίνεται πάντα, φαίνεται σε συγκεκριμένα χρώματα. Γι αυτό σου λέω είσαι υπερβολικός γιατί νομίζεις οτι η δική σου εμπειρία είναι κανόνας. Και επειδή ξέρω και αλλο κόσμο δεν είμαι μοναδική περίπτωση. Τωρα αμα δεν πιστεύεις τι γράφω, πρόβλημα σου.
Αλλά δεν είναι εκει μονο το πρόβλημα. Συνήθως το burn in απαιτεί χρόνο. Μετα τα 2 χρόνια δεν εχεις εγγύηση περισσότερες συσκευές. Αμα αυτο δε σε ενδιαφέρει (στα κινητα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) οκ. Καταλήξουμε σε αυτό που έγραψα εξαρχής. Είσαι υπερβολικός οτι δεν παθαίνεις burn in σχεδον ποτέ που έγραφες, και δεν το συνεχίζω γιατι δεν έχει νόημα ότι είχα να πω το έγραψα. Καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει και είναι υπεύθυνος γι αυτό.
Last edited: