Αγορά τηλεόρασης 55''

Γιατί δεν θέλεις plasma;Όχι να μην κατέβεις σε ίντσες σε καμιά περίπτωση.Η κίνηση της LG είναι μέτρια...έχει banding κτλπ.Η Samsung έχει πολύ πιο σωστή κίνηση αλλά δεν ξέρεις τι θα σου τύχει...εάν θα έχει clouding.Ενώ πχ...η Panasonic 50G30 ή Samsung PS51D6900 δεν έχουν κανένα από αυτά τα προβλήματα.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου! Να ειστε καλα ολοι εκει!

τόσο oι panasonic g30 / st30 όσο και οι samsung 51d6900 αλλά και η lg pz550 είναι εξαιρετικές προτάσεις για τα χρήματα τους.

Η Samsung PS59D550 τι λέει ρε παιδιά; Είναι απ' τις λίγες 3D Plasma κοντά στις 60'' στα χρήματα αυτά...

Εγω ξερω οτι ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος.

55" LED προτεινομενη αποσταση θεασης 4.5 μετρα.
60" πλασμα αποσταση θεασης 2.5 μετρα.

Επισης ειναι παραξενο να αναφερει καποιος το 50 Hz bug οταν το Trumotion των LG ειναι με διαφορα το χειροτερο συστημα κινησης της αγορας (μαζι με το αντιστοιχο των Sharp) την ιδια στιγμη που οι φτηνες πλασμα της εταιρειας εχουν απειρως πιο ομαλη και φυσικη κινηση.

Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του και ζει με αυτες.

Υperion έχω ήδη ποστάρει,στο νήμα της lx 9500, παραπονούμενος.
Η κίνηση της lx θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Επίσης ήξερα ότι
υπάρχει θέμα εκεί (2 ώρες πριν την αγορά φρόντισα και διάβασα
reviews) Όμως η απώλεια της crt σε συνδυασμό με το 1000ρικο
με έκαναν να ρισκάρω την αγορά. Έχοντας αποκλείσει τις plasma,
ήταν σχεδόν μονόδρομος η απόφαση, για τη δεδομένη στιγμή πάντα.
Άλλωστε η τέλεια tv δεν υπάρχει,ούτε είπα ότι ανακάλυψα την
πυρίτιδα με την αγορά της infinia.
Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω, πως αν τελικά η επιλογή μου
αποδειχτεί λάθος, σαφώς και δεν θα προσπαθήσω να ζήσω πάνω
από 1-2 μήνες μ' αυτήν. Θα την ποστάρω στο νήμα των αγγελιών,
και όχι μόνο, και .... πάμε γι άλλα. Σε κάποιον άλλο μπορεί να
αρέσει.

Υ.Γ. Μια ζωή την έχουμε..... -bye-

Βασικα δεν σε ξερω αλλα επειδη απο τα γραφομενα στο φορουμ φαινεται να εισαι συγκροτημενη προσωπικοτητα και να εχεις και ενα επιπεδο ειλικρινα προσπαθησα να βοηθησω απο παλια στην επιλογη σου με οσες γνωσεις εχω.

Δυστυχως βεβαια μαλλον ανηκεις στην κατηγορια αγοραστων που εχουν πολλες απαιτησεις και δεν ικανοποιουνται ευκολα πραγμα που σημαινει οτι μαλλον δεν υπαρχει η καταλληλη τηλεοραση για εσενα. Ολες εχουν αδυναμιες ακομη και οι καλυτερες οπως η VT30.

Ας ελπισουμε τουλαχιστον να τα πας καλα με την LX.

Καλο μεσημερι.

Yperion σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όντως είμαι λίγο δύσκολος
ως αγοραστής, καλά με σκιαγράφησες. Κατά έναν περίεργο και ίσως
ανεξήγητο, όμως, λόγο η δυσκολία μου αυτή περιορίζεται σε τέτοιου
είδους προιόντα, όπως αυτά δηλαδή, που το avclub καταπιάνεται.
Ενδεικτικά αναφέρω : κοστούμι γάμου (εντοπισμός-παραγγελία σε 2 ώρες)
αυτοκίνητο σε 2-3 εβδομάδες,
διαμέρισμα σε 1.5 μήνα,
τηλεόραση 2,5 χρόνια (!!!)
Άρα λοιπόν, είστε κι εσείς όλοι εδώ μέσα συνυπεύθυνοι, επειδή μου
μεγενθύνατε το ήδη προυπάρχον μικρόβιό μου, της "ψείρας".....:flipout:

Υ.Γ. Πάντως η κατάστασή μου δείχνει βελτιούμενη (πιο εύκολα
θα έπαιρνα PITSOS tv παρά LG που τελικά κι αγόρασα)
Υ.Γ. 2 Φιλικά και με σατυρική διάθεση, πάντα, καθώς και συγνώμη για
την off-topic φλυαρία, μου εύχομαι καλό ΣΚ -bye-

Εμενα μου πηρε 4 χρονια να βρω τηλεοραση που να με ικανοποιει! Και χρειαστηκε να αγορασω 4 διαφορετικες ενδιαμεσα!

Το καλο ειναι οτι πλεον εχω κατασταλάξει στην τεχνολογια (πλασμα) και τις LED LCD δεν τις κοιταζω καν για αγορα.:p

Δυστυχως ειναι πιο ευκολο να αγορασεις αυτοκινητο παρα τηλεοραση.

ηθικό δίδαγμα του νήματος
1) casper καλορίζικη. την υγεία σου νάχεις να πάρεις και άλλη τηλεόραση - και άλλο αυτοκίνητο - (για κοστούμι γάμου εγώ προσωπικά δεν - μια φορά φτάνει).
2) ο Γιάννης (yperion) πρέπει να βλέπει τα premier league ματσάκια του μάλλον ή στα μάλλια ή στο λαγανά. προσωπικά μου έχει τύχει στο 2ο. απίστευτη εμπειρία να βλέπεις sky σε μια καφετέρια γεμάτη αγγλους. το ότι στις 6 το απόγευμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από τις μπύρες - άλλο θέμα.

ηθικό δίδαγμα του νήματος
1) casper καλορίζικη. την υγεία σου νάχεις να πάρεις και άλλη τηλεόραση - και άλλο αυτοκίνητο - (για κοστούμι γάμου εγώ προσωπικά δεν - μια φορά φτάνει).
2) ο Γιάννης (yperion) πρέπει να βλέπει τα premier league ματσάκια του μάλλον ή στα μάλλια ή στο λαγανά. προσωπικά μου έχει τύχει στο 2ο. απίστευτη εμπειρία να βλέπεις sky σε μια καφετέρια γεμάτη αγγλους. το ότι στις 6 το απόγευμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από τις μπύρες - άλλο θέμα.

Ευχαριστώ vas.
Έζησα κι εγώ την εμπειρία του Λαγανά το 1995, σε μεσημβρινοαπογευματινό
happy hour με τα αγγλόπουλα "goal" από το αλκοόλ, βλέποντας
video-clips και "δροσίζοντας" τις crt,όπως και τις κατακόκκινες ηλιοκαμένες πλατίτσες τους, με μπύρες.....!!! :ADFADF1:

Γειά χαρά σε όλους. Λόγο τρελού τρεξίματος δεν αγόρασα ακόμα την τηλεόρασή μου αλλά αυτή η αγορά θα γίνει το πολύ μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.
Τελικά λέω να πάρω μία από τις δύο:
http://www.skroutz.gr/s/264598/LG-INFINIA-55LX9500-55".html
http://www.skroutz.gr/s/326908/Sony-KDL-55EX720-55".html

Εσείς ποιά θα διαλέγατε?
Για κάποιο λόγο τείνω προς την sony, καθώς βλέπω πολύ καλές κριτικές στο forum από όσους την έχουν αγοράσει.
Θυμίζω ότι η χρήση θα είμαι λίγο TV, πολλές ταινίες και gaming με θέαση τα 4 μέτρα (άρα 55") και μέχρι 1500 .

Γεια σας και απο μενα στο φοβερο φορουμ σας.Ειμαι και εγω στην αναζητηση τηλεορασης,και κατα διαβολικη συμπτωση η χρηση, και οι διαστασεις δωματιου, ειναι ακριβως οι ιδιες με του φιλου theodots,και για αυτο δεν ανοιξα νεο ποστ.Φιλε theodots ειμαι και εγω πολυ κοντα στο να παραγγειλω την LG LX9500 55,απο το πλαισιο στα 1399ευ.Τωρα αν καποιος εμπειρος εχει να μου προτεινει κατι καλυτερο,ευχαριστως να τον ακουσω.Σας ευχαριστω...

theodots: Δες ή την Sony ή πήγαινε σε plasma...50G30.
MIKE:Όχι την LG....πρόβλημα στην κίνσηση,halo,banding κτλπ...δες κάτι σε plasma ή sony-samsung σε lcd (πχ Samsung D6100,SONY EX720).