Αγορα τηλεορασης 60 ιντσες

turbakias

New member
1 April 2015
14
Καλησπερα ειμαι κατοχος μιας samsung ue46h6400 και αποφασισα να παω σε αναβαθμιση. Κοιταζω για τηλεορασεις 60 ιντσες και με μπατζετ εως 1000 ευρω. Ειμαι παρα πολυ ευχαιρστημενος απο την ηδη τηλεοραση οποτε θα διαλεγα ευκολα μια samsung εναντι μιας αλλης με ιδια χαρακτηριστικα. Οι ερωτησεις μου ειναι εξης:

Ποια τηλεοραση προτεινετε λαμβανοντας υποψιν οτι βλεπω απο ΟΤΕ tv και περισσοτερο παιζω βιντεο youtube και καναλια απο android pc. Ταινιες βλεπω ενα 35%.

Επισης αν δεν υπαρχει κατι που να ειναι value for money στα 1000ευρω και 60 ιντσες θα ηθελα να μου πειτε αν πρακτικα παω σε 55αρα αν θα εχει αισθητη διαφορα η διαφορα στις ιντσες και αν αυτη η διαφορα ειναι αισθητη και στην εικονα ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο στις 60", εντός του budget σου, προς το παρόν.

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης 60 ιντσες

το εχω διαπιστωσει...αν βρω τη samsung ue60h6200 πως ακουγεται σαν επιλογη? αξιζει τα λεφτα της? αν ειχα την επιλογη να ανεβω στα 1300 υπαρχει μετα κατι που να αξιζει?

sorry για το εμβολιμο στην συζητηση ,αλλα μια 60αρα κανει για 5,5 μετρα θεασης?

Για ταινίες ειδικά, με 5.5 μέτρα απόσταση θέασης, καλύτερα να επενδύσεις τα χρήματά σου σε έναν προβολέα.

εγω εχω 58ra σε αποσταση 4 μετρα απο τα ματια μου και μου φαινεται μικρη... τωρα βαλε 1,5μ ακομα και .....ναι νομιζω οτι ειναι μακρια ακομα και για full hd

δλδ περαν ενος προβολεα,θα πρεπει να παρω μια 65αρα η και πιο πανω ακομα..?

συγγνωμη και παλι για το hijack του thread.

Την ue60h6200 δε νομίζω να καταφέρεις να τη βρεις πουθενά στην Ελλάδα. Υπάρχει μόνο σε εκθεσιακό κομμάτι.

Κοίτα τους προβολείς της Optoma (Full HD / 3D) συγκεκριμένα τον HD141X με 600-700 ευρώ (κοντά στο χιλιάρικο με καλό πανί και γυαλιά 3D) μπορείς να καλύψεις μέχρι και 150 ίντσες με ποιοτικό αποτέλεσμα. Το λέω εκ πείρας μιας και τον έχει φίλος και μαζευόμαστε για ταινείες και gaming και απλά μοιάζει λες και πάμε cinema. Δεν ξέρω αν βγαίνει πλέον ο ίδιος ή έχει αλλάξει το μοντέλο με κάποιο καινούριο.. ψάξτο όμως, κατ' εμέ αξίζει.

Και εγώ ως κάτοχος του προβολέα, μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή επιλογή. Κατά τη γνώμη μου όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη λειτουργία της τηλεόρασης. Για να αποδώσει σωστά χρειάζονται διάφορες συνθήκες ( σχετική συσκότιση, ανοχή στο θόρυβο του ανεμιστήρα της λάμπας , δωμάτιο χωρίς πολλές ανακλασεις, εγκατάσταση καλωδίων, καναλακια, ελεύθερο τοίχο ή πανί προβολής,πηγή για να παίρνει εικονα, ...) που δεν είναι και εύκολο να αποδεχτεί ο καθένας. Για μένα αξίζει , μόνο για ταινίες και υπό προϋποθέσεις gaming. Άλλη η χρήση της τηλεόρασης και άλλη του προβολέα.