Αγορά τηλεόρασης 60 ιντσών

stig

New member
24 July 2015
54
Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι στην αναζήτηση τηλεόρασης 60" και παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία έλλειψη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Από 55" περνάμε στις 65". Είναι αποτέλεσμα της όλης κατάστασης στην Ελλάδα ή όντως οι εταιρείες τείνουν να καταργήσουν αυτή την κατηγορία;

Απλά είναι περιορισμένος ο αριθμός των μοντέλων που λανσάρονται και εν τέλει είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αν έχεις απόσταση θέασης μεγαλύτερη των τριών μέτρων και μπορείς να δώσεις κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ, οι 65" είναι η πιο σωστή επιλογή.

Η απόσταση δεν είναι πάνω από 3 μέτρα.
60άρες που έβρισκα μέχρι πρίν 2 μήνες, πλέον δεν υπάρχουν. Για 65άρα δεν είμαι αρνητικός απλά το budget είναι μέχρι 1500 . Μήπως να περιμένω λίγο καιρό;

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και στο ΜΜ μήπως έχουν ακόμα την 60η6200. Νομίζω ότι έχει στου Ρέντη.
Ετσι μπορεις να κρατήσεις την παλιά και να έχεις ανταλακτικά για κάθε βλάβη πλην του πάνελ.

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και στο ΜΜ μήπως έχουν ακόμα την 60η6200. Νομίζω ότι έχει στου Ρέντη.
Ετσι μπορεις να κρατήσεις την παλιά και να έχεις ανταλακτικά για κάθε βλάβη πλην του πάνελ.

Την είδες κάπου; Γιατί δεν μπορώ να τη βρω πουθενά.

Έχω την εντύπωση έχει και στο πλαίσιο δύο τρία κομμάτια 60H6200 στα 999, αν σε ενδιαφέρει.

Έχω την εντύπωση έχει και στο πλαίσιο δύο τρία κομμάτια 60H6200 στα 999, αν σε ενδιαφέρει.

Το έχω ψάξει με το Πλαίσιο. Είχα κάνει τη Δευτέρα παραγγελία όπου έδειχνε "διαθέσιμο σε 72 ώρες", την επομένη με κάλεσαν και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο. Από τότε, έχουν αλλάξει τα στοιχεία της τηλεόρασης και πιθανότατα αυτά τα 2-3 είναι εκθεσιακά.

Πρόβλημα δεν έχουν τώρα, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να αποκτήσουν στο μέλλον. Δεδομένου ότι έχουν περίπου 2.000 ώρες λειτουργίας στην πλάτη τους και μάλιστα σε dynamic mode