Αγορά τηλεόρασης 65" ή 55"

12 January 2014
8
Καλησπερα,

μετα απο λιγο ψαξιμο που εχω κανει η τηλεοραση που θελω να παρω ειναι η qn90b ,αλλα κατι πρεπει να θυσιασω για λογω χρηματων.
Να παω σε QE55QN90B ή σε QE65QΝ85B?
Με προβληματιζει το ips panel της QE65QΝ85B.
Η αποσταση ειναι 2.10-2.20m και θα παιζει αθλητικα μπολικα, ταινιες 4k σιγουρα και ps5.
Οτι προτασεις καλοδεχουμενες.
Φυσικα η QE55QN90B ειναι πολυ ανωτερη το ξερω και η αληθεια ειναι οτι κλεινω προς τα εκει λογω υψηλου hdr και φωτεινοτητας.

Ευχαριστω

Εφόσον η απόσταση θέασης είναι έως 2.5 μέτρα, θα είναι εντάξει μια 55", εκτός αν θα προβάλλεται περιεχόμενο μόνο σε 4Κ ανάλυση ή/και επιθυμείς να υπάρχει κινηματογραφική αίσθηση (περίπου 40 μοίρες field of view, δηλαδή) κατά την παρακολούθηση. Πάντως, σε χώρο χωρίς έντονο φωτισμό, μια OLED θα είναι ιδανική λύση.

Εφόσον η απόσταση θέασης είναι έως 2.5 μέτρα, θα είναι εντάξει μια 55", εκτός αν θα προβάλλεται περιεχόμενο μόνο σε 4Κ ανάλυση ή/και επιθυμείς να υπάρχει κινηματογραφική αίσθηση (περίπου 40 μοίρες field of view, δηλαδή) κατά την παρακολούθηση. Πάντως, σε χώρο χωρίς έντονο φωτισμό, μια OLED θα είναι ιδανική λύση.
Οπως γραφω θα παιζει τα παντα οχι μονο 4κ υλικο αθλητικα μπολικα μεσα στην εβδομαδα και σκ ταινιες και ps5 για oled φοβαμαι το burn in διοτι η τηλ θα παιζει μπολικες ωρες καναλια αθλητικα μαλλον παω για qn 90b

Οπως γραφω θα παιζει τα παντα οχι μονο 4κ υλικο αθλητικα μπολικα μεσα στην εβδομαδα και σκ ταινιες και ps5 για oled φοβαμαι το burn in διοτι η τηλ θα παιζει μπολικες ωρες καναλια αθλητικα μαλλον παω για qn 90b
Αν τη θες για Cosmote Tv μακριά από Samsung..... έχει θέμα η εφαρμογή με σκιές κλπ..... Θα στραβωθείς....αν όχι πάρτη με κλειστά μάτια.....

Καλησπερα ,

μετα απο ψαξιμο με το μπατζετ που εχω κατεληξα στην QE65Q80B, ειναι καποιος που την εχει να μου πει γνωμες?
Θα παιζει ps5 ταινιες και αθλητικα και η αποσταση ειναι 2.50μ.
καθε προταση καλοδεχουμενη