Αγορά τηλεόρασης 65''

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 65''

Ρε παιδια πηγα και την ειδα την 65αρα σε μεγαλο κατάστημα και ζητησα από τον πωλητη να βαλει ένα δικο μου εξωτερικο δισκο να δουμε υλικο. Από χρωματα αποδοση κλπ ενταξει εμεινα με ανοιχτο το στομα, αλλα από κινηση όχι και τοσο. Δλδ σε καποιες σκηνες όχι ιδιαιτερα γρηγορες ηταν εμφανη καποια σπασιματα της εικονας και ψιλοξενερωσα. Συμφβνα με τον πωλητη η κινηση είναι το μονο αρνητικο των oled. Ισχυει κατι τετοιο? και σε 55αρα παντως που ειχε ζωντανο ote tv σε αθλητικα δεν ενθουσιαστηκα.

Δεν είναι θέμα OLED, αλλά επεξεργασίας, δηλαδή εξαρτάται από την υλοποίηση της κάθε εταιρείας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να μην ήταν ρυθμισμένη κατάλληλα η τηλεόραση, για προβολή υλικού στα 24 fps (ταινίες).

Δλδ δεν υπαρχει κανενα θεμα γενικοτερα με την κινηση στις oled? Μπορω να το ρυθμισω μονος μου από το μενου της tv? Προχωραω αφοβα ή να κοιτάξω προς σονυ 9005 καλυτερα?

Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 65''

Ρε παιδια πηγα και την ειδα την 65αρα σε μεγαλο κατάστημα και ζητησα από τον πωλητη να βαλει ένα δικο μου εξωτερικο δισκο να δουμε υλικο. Από χρωματα αποδοση κλπ ενταξει εμεινα με ανοιχτο το στομα, αλλα από κινηση όχι και τοσο. Δλδ σε καποιες σκηνες όχι ιδιαιτερα γρηγορες ηταν εμφανη καποια σπασιματα της εικονας και ψιλοξενερωσα. Συμφβνα με τον πωλητη η κινηση είναι το μονο αρνητικο των oled. Ισχυει κατι τετοιο? και σε 55αρα παντως που ειχε ζωντανο ote tv σε αθλητικα δεν ενθουσιαστηκα.

Δίσκο έβαλες, ρυθμίσεις άλλαξες?

Rtings.com review: "To be able to display 24p content without judder, the 'TruMotion' option must be set to 'User' and both the 'De-Judder' and 'De-Blur' sliders set to zero (when set to 0, no soap opera effect will be added).

When it come to movies playing via a 60p/60i source like cable boxes, the C7 was able to remove judder completely just by turning on the 'Real cinema' option."

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 65''

Δίσκο έβαλες, ρυθμίσεις άλλαξες?

Rtings.com review: "To be able to display 24p content without judder, the 'TruMotion' option must be set to 'User' and both the 'De-Judder' and 'De-Blur' sliders set to zero (when set to 0, no soap opera effect will be added).

When it come to movies playing via a 60p/60i source like cable boxes, the C7 was able to remove judder completely just by turning on the 'Real cinema' option."
Ομολογώ πως όχι. Αρα λοιπον είναι καθαρα θεμα ρυθμισεων και όχι του πανελ? Ευχαριστώ Ducksong με ξεαγχωσες..:fahne90:

Το μάτι μου είναι πολύ ευαίσθητο στην κίνηση. Στην αρχή εκνευριστικά μέχρι που ανακάλυψα το Truemotion στο Clear και τώρα όλα μια χαρά

Το θέμα είναι κάθε φορά που χρησιμοποιείς την τηλεόραση για διαφορετικό θέμα πρέπει να αλλάζεις ρυθμίσεις?
Άλλες για PS4 και άλλες για ταινία και άλλες για κανάλια ?

Νομίζω η κάθε είσοδος αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που της έχεις ορίσει. Έτσι βάζεις στην κάθε είσοδο τις ρυθμίσεις που θέλεις αναλόγως με τη συσκευή που έχεις συνδεδεμένη.

κανένα θέμα απόλυτος με κίνηση!Την έχω τεστάρει παντού! Netflix,Xbox one X,ποδοσφαιρο..Μια και αναφέρθηκε περί gaming.. Ρε παιδιά δεν βγάζω άκρη! Όλες οι περσινές οι Oled C7,b7,E7 έχουν 21ms input-lag.Η C8 που την έχει τεσταρει το rtings δίνει πάλι 21ms lag αλλά σε HDR game mode της δίνει 29ms!Το κουφό είναι ο Bινσεντ στο HDTVTEST της δίνει 21ms ακόμα και στο HDR game mode!Ποιον πιστεύουμε;Πώς μπορούμε να μάθουμε τι ισχύει τελικά,έχουν ρωτήσει και τα 2 site,αλλά σιγά μην μου απαντουσαν!

Μπορεί να τις τέσταραν με διαφορετικό firmware και γι αυτό να έχουν διαφορετικά νούμερα

Τελικά την τσίμπησα την C7 από τα public.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και ελπίζω να την ευχαριστηθώ.
Λογικά από εδω και πέρα θα έχω πολλά ερωτήματα για τις συνδέσεις με διαφορα περιφερειακα καθώς και το καλιμπραρισμα αλλά θα τα ρωτήσω σε άλλο θέμα.

Σε τι τιμή τώρα βρίσκεις την c8???

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι είδα είναι στα 4000.Μεγάλη διαφορά με την C7 και νομζω δεν έχει μεγάλες διαφορές.

0a652c909f8726aa9b253ff7c7e0bb9d.jpg
e7c868a93815ddcd5568835b9f4f11b5.jpg

Η αλήθεια είναι ότι από το amazon με το ενδοκοινοτικό ΑΦΜ μου βγαίνει σε πολύ καλή τιμή.
Λέω να την τσιμπήσω. Τι λέτε;

Sent from my iPhone using Tapatalk