Χαιρετώ την παρέα,
είμαι σε αναζήτηση μεγάλης τηλεόρασης και θα ήθελα τη γνώμη σας για την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οι τηλεοράσεις που είχα-έχω μέχρι τώρα ήταν όλες OLED. LG C4 83" και G3 65" που την πούλησα και ψάχνω για τον αντικαταστάτη της.
Η απόσταση θέασης είναι μεγάλη γύρω στα 5 μέτρα.
Η χρήση θα είναι κυρίως για σειρές Netflix, youtube και λίγο τα δικά μας κανάλια. Για ταινίες χρησιμοποιώ τον προβολέα.
Με τα σημερινά δεδομένα (μοντέλα - τιμές) είμαστε για mini led ή rgb mini led.
Η πρώτη μου επιλογή είναι η TCL C8L 98" ή η HICENSE UR8 100" με τιμή στα 3900 ευρώ.
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμής άντε και λίγο παραπάνω;
Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο τους επόμενους μήνες;
Δε βιάζομαι για την αγορά. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι δε βλέπω καθόλου τηλεόραση οπότε μπορώ να περιμένω λίγο.
είμαι σε αναζήτηση μεγάλης τηλεόρασης και θα ήθελα τη γνώμη σας για την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οι τηλεοράσεις που είχα-έχω μέχρι τώρα ήταν όλες OLED. LG C4 83" και G3 65" που την πούλησα και ψάχνω για τον αντικαταστάτη της.
Η απόσταση θέασης είναι μεγάλη γύρω στα 5 μέτρα.
Η χρήση θα είναι κυρίως για σειρές Netflix, youtube και λίγο τα δικά μας κανάλια. Για ταινίες χρησιμοποιώ τον προβολέα.
Με τα σημερινά δεδομένα (μοντέλα - τιμές) είμαστε για mini led ή rgb mini led.
Η πρώτη μου επιλογή είναι η TCL C8L 98" ή η HICENSE UR8 100" με τιμή στα 3900 ευρώ.
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμής άντε και λίγο παραπάνω;
Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο τους επόμενους μήνες;
Δε βιάζομαι για την αγορά. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι δε βλέπω καθόλου τηλεόραση οπότε μπορώ να περιμένω λίγο.