Πριν απο λιγο καιρο αγορασα το PS3.Εντυπωσιασμενος απο τις δυνατοτητες του αποφασισα να ανανεωσω το Home Cinema μου ωστε να το εκμεταλευτω πληρως.Ακολουθησε η αγορα του PIONEER DVR-LX60Dγια να μπορω επιτελους να γραφω οτι θελω οπως θελω(ομολογω οτι τοσον καιρο δεν αγοραζα DVD RECORDER νομιζοντας οτι εχουν πολυπλοκο χειρισμο και προτιμουσα να γραφω απο το PC.Μια ωρα μετα την εγκατασταση του PIONEER ενιωθα σαν να χειριζομαι VHS τοσο απλο)Eπισης το επελεξα για την δυνατοτητα του να κανει upscale σε 1080ρ το τηλεοπτικο σημα.Ταυτοχρονα με το PIONEER DVR-LX60D παρηγγειλα και τον ενισχυτη της Pioneer VSX-LX50 τον οποιο δεν εχω ακομα παραλαβη,παντως δειχνει εκπληκτικος αλλα διαβασα στο avforums.com οτι το HDMI του, παροτι ειναι 1.3 δεν υποστηριζει Deep Color.Ειναι αληθεια?Και τωρα τα δυσκολα.Ενδιαφερομαι να αγορασω TV 40 η 46 ιντσων για να ολοκληρωσω το πακετο.Η πρωτη μου σκεψη ειναι για FULL HD 100Hz 24p HDMI 1.3 κλπ.Κοστος 3000 με 3500 ευρω max.To προβλημα ειναι οτι ειμαι μεγας ποδοσφαιροφιλος και θα μου ερθει καπως αν δωσω 3500 ευρω για να βλεπω χειροτερα απ´ οτι βλεπω τωρα στην 32 CRT!!!!Απο την αλλη ξεροντας τις δυνατοτητες του PS3 τοσο σε BLUE RAY οσο και σε παιχνιδια θα ειναι κριμα να μην παρω FULL HD TV.Διαβαζοντας εδω στο φορουμ ειδα οτι τα κορυφαια πανελ FULL HD της PHILIPS τα πανε μια χαρα και στο SD και οτι τα καινουρια μοντελα αναμενονται ακομα καλυτερα σε αυτον τον τομεα.Αν αυτο ισχυει τοτε μεχρι ποτε πρεπει να περιμενω?Και κατι τελευταιο.Η καινουρια σειρα KDL X3000 της SONY εχει η δεν εχει διαφορες απο την KDL X3500?Σε ξενο site διαβασα οτι η διαφορα τους ειναι μονο στο desighn!!!