Αγορα τηλεορασης ανω των 60"

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Εφτιαξα ενα htpc για τον προβολεα epson tw9100 και οταν το σεταριζα εβλεπα ταυτοχρονα στον προβολεα και την τηλεοραση samsung 40" f6500.
Η διαφορα αυτου που εβλεπα ηταν πολυ υπερ της τηλεορασης με αποτελεσμα την αμεση αποφαση μου να αποχωριστω τον προβολεα και να παρω τν ανω των 60".
Ψαχνω λοιπον για τηλεοραση ανω των 60" και αναλαγα τα οικονομικα οσο γινεται παραπανω.
Η ουσια τωρα. να βρεις τηλεορασεις σε demo σε αυτες τις ιντσες πολυ δυσκολο, οποτε διαβασμα σε review και αποψεις ανθρωπων που τις εχουν.
αυτα που διαβαζω και οι αποψεις των κατοχων (που συβηθως ειναι μεχρι 50") ισχυουν και στις πολλες ιντσες πχ. 65" ή λογω μεγεθους αλλοιωνεται η εικονα?

Δεν ξέρω αν σε μία τηλεόραση στις 65 θα σου δώσει την κινηματογραφική αίσθηση του προβολέα αλλά αφού θέλεις να δοκιμάσεις μπορείς ανάλογα τα οικονομικά σου να κοιτάξεις τις Panasonic 65VT60 ΚΑΙ 65ST60!! Σε εικόνα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή την στιγμη και να μην ξεχάσω βέβαια και την Samsung PN64F8500!!!

η αληθεια ειναι οτι την δευτερη την ψιλοκοιταω, αλλα μαλλον στην πρωτη θα καταλιξω.......χαχαχαχα!!!!!!

Μου αρέσει που σου έδειξα τις "ακριβές" εγώ! !!!! Χαχαχα

Μου αρέσει που σου έδειξα τις "ακριβές" εγώ! !!!! Χαχαχα

Οχι βρε, χιουμορ προσπαθησα να κανω. Και αυτες που μου ειπες εσυ παλι πολυ οριακες ειναι στην τιμη. Ασε που δεν βρισκω να δωσω τον προβολεα και βλεπω οπως μου ηρθε η ιδεα της αλλαγης ετσι να φευγει.