Αγορά τηλεόρασης απο 55' ως 65´

Θα διαφωνησω, οι OLED μόνο future proof δεν ειναι, βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο ακόμα. Εκτός βέβαια αν θες να κανείς το πειραματόζωο.

Προσφέρουν άπειρη αντίθεση σήμερα. Οι άλλες (LCD), παίζουν στα 500:1-4000:1 μόνο όταν τις κοιτάς από κέντρο και χωρίς περαιτέρω προοπτικές βελτίωσης...

Τί από τα δύο θα χαρακτήριζες πιο future proof;

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης απο 55' ως 65´

Να προσθεσω επισης οτι η oled που αναφερθηκε μου δινει την εντυπωση οτι καμπυλωνει λιγοτερο απο αντιστοιχες curved lcd σε παραπλησιες ιντσες. Δειτε για παραδειγμα τις φωτο που ειναι τραβηγμενες απο πανω στα αντιστοιχα λινκ...
http://www.skroutz.gr/s/5365188/LG-55EC930V.html
http://www.skroutz.gr/s/5457713/Samsung-UE65HU7100S.html

Φυσικα επιβαλλεται να τις δεις και απο κοντα. Αυτο μπορει να σε βγαλει απο πολλες σκεψεις. Θεωρω παντως εξαιρετικα πιθανο οτι η oled θα προσφερει πολυ περισσοτερα ακομη και σε οσους δεν καθονται ακριβως απεναντι (εστω και σε συγκριση της με ips panel παρομοιας κυρτοτητας με αυτην). Οποτε, αν συνυπολογισει κανεις και παραγοντες οπως η αντιθεση, νομιζω οτι τα θετικα της ξεφευγουν αρκετα.
Επαναλαμβανω ομως, καλυτερα να τις δει κανεις απο κοντα για να κρινει τι μπορουν να του προσφερουν στην αποσταση θεασης που επιθυμει.

Η oled της lg είναι τηλεορασαρα,τι να λεμε τωρα.Αφου είμαι σε αναμενα καρβουνα να σπρωξω την w905 που είμαι υπερευχαριστημένος και να την τσιμπησω.Τεσπα πηγαινε ριξτης μια ματια και θα ξεχασεις ολες τις άλλες...

Το αρνητικό της OLED είναι ότι 2400 ευρώ για 55" παραείναι πολλά , με τα ίδια χρήματα αγοράζεις LED LCD 60-65" έστω και με χειρότερη εικόνα.

Η oled της lg είναι τηλεορασαρα,τι να λεμε τωρα.Αφου είμαι σε αναμενα καρβουνα να σπρωξω την w905 που είμαι υπερευχαριστημένος και να την τσιμπησω.Τεσπα πηγαινε ριξτης μια ματια και θα ξεχασεις ολες τις άλλες...

Φιλε μου συμφωνω!Ως κατοχος της ec930v εχω να πω πως η ποιοτητα της εικονας δεν συγκρινεται ουτε για αστείο με τις υπολοιπες LCD_LED!!!Αν μπεις σε καταστημα και η πρωτη τηλεοραση που δεις ειναι OLED δεν προκειται να κοιταξεις καμια αλλη!!!Ξενερωνεις!

Και η 905 που αγορασα,οταν αρχικα ψαχνομουνα,2500 ειχε.Με λιγη υπομονη λιγο πριν τις γιορτες,την πηρα τελικα 1800.Το ιδιο πιστευω θα γινει και με την oled.

Ποιό μοντέλο δες, έτσι να το δω απο περιέργεια..........

Τελικά, ίσως βλακωδώς έκλεισα την LG 65UF850V
Βασικά η γυναίκα μου πήρε την πρωτοβουλία........!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίδες σχετικά με τις επεκτάσεις εγγύησης που δίνει ο Κωτσοβολος τι άποψη έχετε, αν έχετε?

Καλοριζικη και απροβληματιστη!....και την ειχα μεσα στις επιλογες μου αλλα διαβαζωντας καποια reviews άλλαξα γνώμη και πηρα την samsung 55JU 7000...όπου και δικαιώθηκα με την επιλογή μου....βεβαια δεν σου κρύβω οτι ήθελα σιγουρα καμια 10αρια ιντσες παρανω αλλά προτίμησα ποιότητα εικόνας και όχι μέγεθος. Εύχομαι να μεινεις ευχαριστημένος.

Καλοριζικη και απροβληματιστη!....και την ειχα μεσα στις επιλογες μου αλλα διαβαζωντας καποια reviews άλλαξα γνώμη και πηρα την samsung 55JU 7000...όπου και δικαιώθηκα με την επιλογή μου....βεβαια δεν σου κρύβω οτι ήθελα σιγουρα καμια 10αρια ιντσες παρανω αλλά προτίμησα ποιότητα εικόνας και όχι μέγεθος. Εύχομαι να μεινεις ευχαριστημένος.

K Μένα αυτά τα reviews με χαλάσανε..........
Αλλα εκτός ότι είχε καρφωθεί στη γυναίκα μου, την πήραμε σε πολύ καλή τιμή. Κ θέλαμε 65 τουλάχιστον...........
Σε 65 κ ειδικά μη καμπυλωτή Samsung Που έψαχνα, δε βρήκα επιλογές..........

Καλά έκανες... οι 65 ιντσες είναι σίγουρα ενα πολύ μεγάλο (+)....αρκεί να μην μπεις στο τριπακι να αρχιζεις να κοιτάς μαύρα, clouding κτλ. γιατί αν πέσει το μάτι σε ένα στραβό μετά θα είναι πάντα κολημένο εκέι καθε φορά που θα κάθεσαι στον καναπέ σου!

έχω χεστεί πολύ με το clouding. Παρακαλώ να είναι μπούρδες αυτά που γράφουν οι κριτικές κ να μην έχει κάνει τόση πατατιά με τόσο μεγάλη εταιρία.

Η Samsung δεν έχει τέτοια θέματα καθόλου??

Ολες εχουν τα θεματακια τους...αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο, το θεμα ειναι να μην επηρεαζεται σε μεγαλο βαθμο η εικονα γιατί αυτό ειναι το ζητουμενο.

Εχεις ακούσει καθόλου για χάλασμα τηλεοράσεων?
Με έχουν βάλει στο τρυπάκι για την επέκταση εγγύησης κ σήμερα πρέπει να απαντήσω.
Αλλα είναι πολλά τα 300 ευρό

Κοιτα αν μπορεις καντο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....εγω δεν το εκανα με την samsung γιατι δεν μπορουσα, ειχα ξεφυγει ηδη πολυ απο το buget μου...εχω 46αρα sharp LCD 10ετίας και δουλευει άψογα ακόμα, αλλα ειναι made in japan, τετοιες τηλεορασεις δεν φτιαχνονται πια σημερα!