Yperion
AVClub Fanatic
Κάτσε, η εμμονή μου με τις IPS λόγο ακριβώς της θέασης, είναι μούφα??
Για μεγάλη γωνία θέασης πιο κατάλληλα είναι τα IPS.
Δες και εδώ (οι κωδικοί αφορούν Αμερικάνικα μοντέλα)...http://www.rtings.com/info/viewing-angle-tvs
Κάτσε, η εμμονή μου με τις IPS λόγο ακριβώς της θέασης, είναι μούφα??
Θα διαφωνησω, οι OLED μόνο future proof δεν ειναι, βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο ακόμα. Εκτός βέβαια αν θες να κανείς το πειραματόζωο.
Η oled της lg είναι τηλεορασαρα,τι να λεμε τωρα.Αφου είμαι σε αναμενα καρβουνα να σπρωξω την w905 που είμαι υπερευχαριστημένος και να την τσιμπησω.Τεσπα πηγαινε ριξτης μια ματια και θα ξεχασεις ολες τις άλλες...
Η oled της lg είναι τηλεορασαρα,τι να λεμε τωρα.Αφου είμαι σε αναμενα καρβουνα να σπρωξω την w905 που είμαι υπερευχαριστημένος και να την τσιμπησω.Τεσπα πηγαινε ριξτης μια ματια και θα ξεχασεις ολες τις άλλες...
Διαφορετικά κοίτα κάποια επίπεδη LED UHD στις 60-65" και ο θεός βοηθός.
.
Καλοριζικη και απροβληματιστη!....και την ειχα μεσα στις επιλογες μου αλλα διαβαζωντας καποια reviews άλλαξα γνώμη και πηρα την samsung 55JU 7000...όπου και δικαιώθηκα με την επιλογή μου....βεβαια δεν σου κρύβω οτι ήθελα σιγουρα καμια 10αρια ιντσες παρανω αλλά προτίμησα ποιότητα εικόνας και όχι μέγεθος. Εύχομαι να μεινεις ευχαριστημένος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.