Αγορα τηλεορασης απο ασχετο!

Nofun

New member
22 January 2010
3
Γεια σε ολους.!Μετα απο αρκετα χρονια ψηθηκα να παρω τηλεοραση.Πιο πολυ τη θελω οταν φερνω φιλους σπιτι να βλεπουμε κανα ματς η ταινια.Θέλω να έχει συνδεσιμότητα με το πισι (αν ειναι και ασυρματη ακομη καλυτερα) και φυσικα value for money.με ενα προχειρο search ενδιαφέρομαι για αυτη.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157396.
Ερωτησεις.
1 ειναι πολλη γι αυτα που ζηταω?
2 αν ειναι να πάρω θέλω να παρω μια να κρατήσει.αυτες αλλαζουνε καθε 6 μήνες.θα τα βγαλει τα λεφτα της ποτε?
3.Αν έχετε εναλλακτικες σ αυτα τα λιγα που ζηταω προτινετε ελευθερα!
4.Αν παρω παλιοτερο μοντελο εχουνε διαφορες μεγαλες?
5.θα την κρεμασω στον τοιχο.βγαινουνε ολες με βιδες για βαση η πρεπει να το κοιταω σε καθε μια.

Δεν εχω πει τπτ για contrast , resolution κτλ γτ δν μπορω να κρινω.δεν ειχα αναλογη τηλεοραση ποτε και οταν παω σε αλλους μου φαινονται ολες ιδιες..
Δεν ξερω και πολυ καλα τι θελω οποτε αν δεν σας μπερδεψα πολυ και εχετε χρονο απαντηστε!

Η πιο πάνω τηλεόραση είναι στα 50 Hz από το panel. Εφόσον τη θέλεις και για αθλητικά καλό θα ήταν να είναι 100 Hz και πάνω. Απόσταση θέασης και budget ?

σρο σαλονι παει μεχρι 3μετρα μαξ και οχι πανω απο 500 ..το πολυ!αν ειναι να τα δωσω να κανει παπαδες...
ευχαριστω για το reply

Καλύτερα να ανεβάσεις το budget και να πάρεις κάποια plasma στις 50", εκτός αν έχεις πολύ φωτεινό χώρο.

Διαφωνω...Δεν θα δινα ουτε παραπάνω χρήματα ουτε παραπάνω ιντσες . 500 η λιγοτερα για lcd η led μέχρι 40 ιντσες μαξ.

Με αυτά τα λεφτά που θέλεις να δώσεις δυστυχώς δεν πρόκειται να βρείς τηλεόραση που να κάνει παπάδες. Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη ή ανεβάζεις το budget σου λιγάκι ή μην περιμένεις τρομερά πράγματα. Πάντως προσωπική συμβουλή, τις παραπάνω ίντσες δε θα τις μετανιώσεις ποτέ.

Τι θα πει διαφωνείς ? Για βοήθεια δε μπήκες εδώ ? Γράψε δε μπορώ να δώσω περισσότερα. Με 40" στα τρία μέτρα μην έχεις μεγάλες προσδοκίες πάντως...